Vergeet de oude oorlogswapens incl. de atoombom, Directe Energie Wapens zijn de toekomst, …


Bron artikel the Activist Post: U.S. Air Force and Raytheon Join Navy and Lockheed Martin by Introducing Directed Energy Weapons
Door: Nicholas West

Na vele jaren van speculatie over het weer zou het gebruik van Directed Energy Weapons in de oorlog worden ontketend, en, we hebben nu het antwoord.

Bijna 4 jaar geleden schreef ik een artikel met de titel ‘Lasers en elektronische oorlogvoering worden gebruikt in de nieuwe wereld van drones en anti-drones’, waarin ik de trend van het verschuiven van het spectrum naar het gebruik van deze nieuwe wapens in detail beschreef. Nu, in de afgelopen paar weken hebben we meerdere aankondigingen van het leger gezien dat ze deze programma’s in feite uitrollen.

De Amerikaanse marine en Lockheed Martin kondigden als eerste een systeem aan genaamd HELIOS (High-Energy Laser en Integrated Optical-Dazzler with Surveillance).

Fox News rapporteerde

Als zwermen vijandelijke kleine aanvalsboten gewapend met geweren en explosieven een marineschip naderen, naast raketten bewapende drones en helikopters die in aanvalsbereik komen, zouden scheepscommandanten onmiddellijk defensieve opties gaan overwegen – inclusief onderscheppingsraketten, elektronische oorlogvoering, op het dek gemonteerde kanonnen of gebiedswapens zoals Close-in-Weapons System.

Nu zullen aanvallen zoals deze ook worden tegengegaan door laserwapens toe te voegen aan de vergelijking, die nieuwe dimensies brengen voor maritieme oorlogvoering op open zee.

Tegen 2021 zullen vernietigers van de Amerikaanse marine gewapend zijn met nieuwe scheepsgestuurde lasers die vijandelijke drones, laagvliegende vliegtuigen en kleine bootaanvallen kunnen detecteren en verbranden – allemaal terwijl ze met de snelheid van het licht schieten.

Zoals je kunt zien, is veel aandacht gericht op het tegengaan van drone-aanvallen. De nieuwe aankondiging van de Amerikaanse luchtmacht richt zich ook primair op deze dreiging, zowel van de goedkope en gemakkelijk verkrijgbare quadcopter-drones die kunnen worden aangepast, tot veel meer geavanceerde A.I. drone zwermen. Een nieuwe contract heeft $ 23 miljoen toegekend aan een andere mega defensie contractant, Raytheon, volgens berichtgeving van MSN:

De lasers van 10 kilowatt moeten worden gemonteerd op kleine grondvoertuigen en worden gericht met behulp van een interface die vergelijkbaar is met een video game controller. De prototype laserwapens zijn gebouwd door Raytheon en bevatten een reeks componenten uit de commerciële technologie-industrie, waaronder krachtige lithium-ion batterijen, hetzelfde type dat in elektrische voertuigen wordt gebruikt.

Omdat laserwapens constant kunnen vuren zonder munitie te verspillen, hebben militaire technologie-experts getheoretiseerd dat ze op een dag nuttig kunnen zijn bij het bestrijden van de kleine, op afstand bediende quadcopter-drones die ISIS heeft gebruikt. Van hen wordt ook verwacht dat ze een effectieve teller zijn tegen zwermende aanvalsdrones, een concept dat een handvol landen onderzoekt.

“Het feit dat het een laserwapen is, stelt je in staat om energie met de snelheid van het licht in het doel te brengen. Het kan een momentane opwarming zijn ”, zegt Michael Jirjis, die de gerichte energie-experimenteer projecten van de luchtmacht leidt.

Terwijl natie na natie geavanceerder wordt voor oorlog voeren, en weer neutraliseert en vervolgens elkaar weer overtreft, moeten nieuwe methoden worden ontwikkeld om militaire suprematie te handhaven. Dit is de aard van militair conflict en een van de belangrijkste redenen waarom de wereld elke dag nieuwe veiligheidsdreigingen lijkt te hebben.

Het wordt een eindeloze lus van probleem-reactie-oplossing die alleen dient voor diegenen die het voordeel hebben van elk van deze drie componenten.

Nicholas West writes for Activist Post. Support us at Patreon for as little as $1 per month. Follow us on MindsSteemitSoMeeBitChuteFacebook and Twitter. Ready for solutions? Subscribe to our premium newsletter Counter Markets.

Noot: Het zijn niet alleen de Directe Energie Wapens die aangewend worden door de militairen maar ook door de politie bij protesten en binnen bereik komen van totale bevolkingscontrole bij 5G netwerken die ons zorgen zouden moeten baren in allerlei vormen van toepassing. Directe energie wapens kunnen mensen in een fractie van een seconde verschroeien, door geluid tijdelijk uitschakelen of met magnetron achtige gebiedscontrole verlammen of mentaal beïnvloeden. Wie weet wat voor duivelse toepassingen nu reeds uitgevoerd worden?

– HM

De enige oplossing om aan deze waanzin een einde te maken is een BEWUSTE bevolking die de juiste beslissingen gaan nemen en niet meer blindelings de politieke propaganda machine volgen en de nep nieuws media napraten als een kip zonder kop.

Verandering komt uitsluitend van onder af.

– HM

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk