Vijf eenvoudige vragen die het officiële nep nieuws verhaal over de schietpartij in El Paso Wal-Mart uiteen doen vallen, …


Bron artikel NaturalNews: Five simple questions that blow apart the official fake news narrative about the El Paso Wal-Mart shooting
Door: Mike Adams

Het officiële nieuwsverhaal over de massale schietpartij in El Paso WalMart is grotendeels verzonnen. Hoewel het geweld echt was en mensen echt werden neergeschoten en gedood, is het verhaal rond de tragedie bijna allemaal fictie.

Vijf enorme vragen schreeuwen om echte antwoorden:

  • # 1) Als er maar één schutter was, waarom hebben zoveel ooggetuigen meerdere schutters ter plaatse gemeld?
  • # 2) Waarom arresteerde en hield de lokale politie drie verdachten in hechtenis, zoals in de media algemeen werd gemeld voordat het verhaal werd veranderd in een “eenzame schutter?”
  • # 3) Waarom lijkt het zogenaamde “manifest” te zijn geschreven door iemand die veel ouder is dan 21 jaar? (Antwoord: Het manifest is een hoax. Het is niet geschreven door de persoon die als schutter is gearresteerd.)
  • # 4) Hoe doodt een man 20 mensen en verwondt hij nog eens 30 mensen met een enkel kogel magazijn dat slechts 30 ronden bevat? De bewakingsfoto toont geen borstvest, geen gevechtsgordel en geen reservemagazines.
  • # 5) Als de schutter op een zelfmoordmissie is, waarom doet hij dan de moeite om zowel oogbescherming als gehoorbescherming te dragen? Antwoord: Omdat hij weet dat hij zijn ‘missie’ zal overleven en in hechtenis wordt genomen na overgave aan de politie. Het was helemaal geen zelfmoordmissie. Over achttien maanden zal de wereld de naam van de schutter zijn vergeten en zullen de media nooit meer iets over hem melden. (Hij zal waarschijnlijk worden verplaatst onder het getuigenbeschermingsprogramma en zal onder een nieuwe identiteit leven nadat hij zijn ‘missie’ voor de Deep State heeft voltooid.)

NOG MEER VRAAG: Waarom is het online profiel van de schutter gewijzigd van ‘Democraat’ in Republikeinse / Trump-supporter / QAnon-volger? Het is duidelijk dat de diepe staat zijn online profiel aanpast aan hun eigen samenzweringstheorieën en officiële verhalen over QAnon-volgers die ‘binnenlandse terroristen’ zijn.

Samengevat klopt het officiële verhaal niet. Het is eigenlijk allemaal een ‘geënsceneerd geweld’-evenement dat echt geweld combineert met een nep verhaal om een specifiek politiek doel te bereiken. In dit geval is het doel de volledige ontwapening van het Amerikaanse volk, Trump de schuld te geven voor alles en illegalen te positioneren als ‘slachtoffers’ van een massale schietpartij terwijl in werkelijkheid Amerikanen werden neergeschoten.

Watch this exclusive Brighteon video for more:
Brighteon.com/6ce05594-5f11-440f-b71f-232e0cfa168c

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk