De Harde kanker realiteit, …

Save as PDF 

Bron artikel Dr. Sircus: Hard Cancer Realities | 02-08-2019

In 2019 zullen naar verwachting 1.762.450 Amerikanen de diagnose kanker krijgen. Dat betekent dat vele duizenden mensen vandaag het gevreesde ‘K-woord’ van hun artsen zullen horen. Het maakt echt niet uit wie je bent, het horen van “Je hebt kanker” is een verwoestende klap, tenzij je van tevoren klaar bent met gedegen informatie. En zelfs dan is het nog steeds alsof je wordt geraakt door een vrachtwagen.

gedachtenvoer 200

Tussen 2000 en 2050 zal het aantal jaarlijks gediagnosticeerde kankerpatiënten naar verwachting verdubbelen. Waarom is dat? Wat is er aan de hand dat medische wetenschappers zo’n tragedie in de menselijke gezondheid zien en zich machteloos voelen om er iets aan te doen? We blijven horen dat de oorlog tegen kanker verloren is gegaan, maar waarom is dat? Zijn we immers geen intelligente soort, slim genoeg om het probleem van kanker op te lossen?

Tegenwoordig is kanker de belangrijkste doodsoorzaak bij kinderen en we hebben alle reden om hier boos over te zijn. Alle reden om dieper in te gaan op het hele verhaal over kanker voordat het een van onze eigen kinderen is die het woord ‘K’ ontvangt. Ter wille van onze kinderen moeten we terugkomen op de fundamentele vraag: ‘Wat is kanker’? Totdat we een nauwkeurig antwoord op deze vraag vinden, lijken alle pogingen om deze ziekte te ‘voorkomen’ en ‘te behandelen’ gedoemd te mislukken.

Toch roept de reguliere medische gemeenschap uit hoe succesvol ze zijn in de behandeling van kanker. Google sterftecijfers of overlevingskansen. Elke pagina, alle duizenden, zeggen hetzelfde. Het is goed nieuws, geen slecht nieuws toegestaan. Dus krijg je chemo en bestraling is de implicatie.

We lezen echter informatie die ons geen goed gevoel geeft. De realiteit is dat niemand die onlangs is gediagnosticeerd met kanker zich er goed bij voelt, dus het heeft geen zin om je op de borst te kloppen over de harde realiteit van kanker en de behandelingen die artsen ervoor gebruiken.

Een op de vier Britse kankerpatiënten zal waarschijnlijk niet langer dan zes maanden na de diagnose leven omdat zij – en hun artsen – symptomen van de ziekte missen. Bijna 90.000 Britten weten niet dat ze kanker hebben tot ze aankomen op ongevallen- en noodafdelingen, tegen die tijd zal slechts 36 procent langer dan een jaar leven. God weet alleen hoeveel er na vijf jaar nog zullen leven. Britse medische autoriteiten geven toe dat ze het slechtste kankerrecord in de westerse wereld hebben.

Over het algemeen, ongeacht hoeveel het westerse medische industriële complex opschept over verbeteringen in de overlevingskansen van kanker (met een daling van 17 procent tussen 1990 en 2016), zegt de CDC nog steeds dat ongeveer een op de drie sterft aan hun kanker.

Het aantal sterfgevallen wereldwijd neemt toe: in 1990 stierven 5,7 miljoen aan kanker; tegen 2016 was dit gestegen tot 8,9 miljoen.

Learn a system of medicine that is safe, simple and affordable! Discover Dr Sircus Natural Allopathic Medicine »

Wanneer patiënten de diagnose nierkanker stadium 4 krijgen, hebben ze slechts 1 op 10 kans op overleving. In Texas worden naar schatting 14.750 mensen gediagnosticeerd met longkanker en ongeveer 8.640 zullen in 2019 aan de ziekte bezwijken ”, aldus Katie Jones, uitvoerend directeur van de American Lung Association in Texas. Dat is een sterftecijfer van 58 procent. Tot zover optimisme.

The Key to Survival

De sleutel tot het overleven van kanker is om het vroeg te ontdekken. Hoe eerder hoe beter. En wat een betere manier om het vroegtijdig te vangen is om de oorzaken en voorwaarden die tot kanker leiden te begrijpen, zodat we het lang voordat onze artsen kunnen diagnosticeren, kunnen diagnosticeren, die gevaarlijke niveaus van kanker vormende straling toepassen.

“Vroege diagnose kan een groot verschil maken in uw kansen om kanker te overleven,” zei professor Kathy Pritchard-Jones. “Ongeveer een kwart van alle gevallen van kanker wordt gediagnosticeerd na presentatie in A&E en de overgrote meerderheid hiervan bevindt zich al in een laat stadium, wanneer behandelingsopties beperkt zijn en de overleving slechter is. We moeten manieren vinden om patiënten eerder te diagnosticeren. ‘

Oncologen erkennen niet veel oorzaken van kanker, dus ze kunnen het niet vroegtijdig opvangen. Artsen en hun testen, chemo en radiotherapie zijn een van de belangrijkste oorzaken van kanker en daar vertellen ze ons nooit over. Hoe kunnen ze eerlijk zijn over kanker en de oorzaken ervan als ze niet eerlijk zijn over zichzelf en wat ze doen?

Een andere manier waarop artsen kanker veroorzaken, heeft te maken met hun waanzin over de zon. Het overwinnen van kanker heeft twee hoofdstukken, een over ‘Vitamine D-tekort als oorzaak van kanker’ en een ander met de titel ‘Lichte tekort als oorzaak van kanker’. Wanneer oncologen en dermatologen ons vertellen uit de zon te blijven, veroorzaken ze kanker als ze denken: ze helpen hun patiënten kanker te voorkomen.

Het begrijpen van de oorzaken, die het belangrijkste aandachtspunt is van het eerste deel van Kanker overwinnen, leidt tot een verhoogd bewustzijn van precancereuze aandoeningen. Als we op spoorwegsporen staan ​​die zich recht naar de horizon uitstrekken, zien we een trein van ver komen en hetzelfde is met kanker als we intelligent naar de vele oorzaken kijken.

Kanker is echt geen vijandige indringer, een buitenaards wezen uit de genetische hel dat iets heel ergs is dat een intrinsiek gezond lichaam overkomt. Als we kijken naar een van de belangrijkste oorzaken van kanker, namelijk stress, zullen we leren dat de meesten van ons echt geen idee hebben van hoeveel stress ons lichaam lijdt. We kunnen wakker worden met onze stressniveaus door thuis gebruik te maken van Heart Rate Variability (HRV) -tests met behulp van een van de vele instrumenten die worden gebruikt om te meten hoe ons hart klopt.

Het belangrijkste punt is dat kanker iets is dat ons overkomt als reactie op intrinsiek ongezonde aandoeningen zoals chronische uitdroging, waardoor het veel moeilijker is om gifstoffen te verwijderen. We kunnen 15 oorzaken / kenmerken vaststellen van ongezonde cellulaire en lichamelijke aandoeningen die kunnen leiden tot kanker. Oncologen steken hun kop in het genetische zand en zien dus overduidelijke oorzaken van kanker over het hoofd, zoals toxiciteit en tekorten aan mineralen.

De prijs die we betalen is hoog voor medische onwetendheid. Oncologen behandelen kanker te laat in het spel, wanneer het al is vastgesteld en vaak wordt verspreid en uitgezaaid. De meeste artsen begrijpen dat zodra een ziekte tot een laat stadium is gevorderd, het moeilijk of vaak onmogelijk wordt om te keren, maar ze zijn niet bereid om iets te leren over de meerdere oorzaken van kanker, zodat ze patiënten kunnen leren hoe ze ruim van tevoren kunnen herkennen dat ze op weg zijn naar de deur van een oncoloog.

Ondanks de vooruitgang in de vroege detectie van kanker, worden de meeste maligniteiten nog steeds gediagnosticeerd en behandeld in gevorderde stadia, met een beperkt aantal therapeutische opties en een slechte algehele overleving. Tegelijkertijd stijgen de kosten van kankerbehandeling, van $ 125 miljard per jaar in de VS in 2010 tot een verwachte $ 207 miljard in 2020. Er is iets mis met de hele manier waarop we naar kanker kijken en wat we eraan doen.

Wat hebben we gedaan om kanker te verdienen

Er wordt wel eens gezegd dat veel kankerpatiënten geloven in het idee dat kanker en andere ziekten een teken zijn van persoonlijk falen, ongeluk of gewoon pech. Dat we op de een of andere manier niet hard genoeg hebben gewerkt; we waren niet optimistisch genoeg, goed genoeg. Op een of andere manier hebben we God teleurgesteld en onze straf gekregen. Eigenlijk is wat we echt hebben gedaan om het te verdienen, luisteren naar onze artsen, geloven in de mainstream propaganda van het leven en negeren alle mogelijke tekenen dat we op een kankerpad gaan.

Veel mensen zullen zeggen dat ze dachten dat ze gezond waren tot ze hun diagnose van kanker kregen. Dat is echter bijna onmogelijk. Kanker manifesteert zich niet uit het niets, het maakt deel uit van een lang proces dat ons door een zwart gat voert dat leidt tot kanker en een vroege dood.

De meeste vormen van kanker duren minstens een jaar of twee en zijn vaak veel langer bezig. Het overwinnen van kanker identificeert dit lange proces, zodat we er iets aan kunnen doen voordat we worden verpletterd door het woord ‘K’. Als we slim zijn, hoeven we die dag nooit onder ogen te zien omdat we de meerdere oorzaken van kanker hebben bestudeerd en deze oorzaken zijn gaan aanpakken met intelligente preventieve behandelingen.

Kanker veilig vertragen

Als we niet een van de gelukkigen zijn die een pad zijn tegengekomen om kanker te voorkomen en na het horen van het ‘K-woord’ in paniek raken, neem dan gerust aan dat de meerderheid van de diagnoses van kanker geen noodsituaties zijn. Het betekent dat we nog steeds tijd hebben om onze opties te bestuderen. Hoewel we allemaal uiteindelijk sterven, hoeven we niet aan kanker te sterven, zelfs al is het in een laat stadium; hoewel hoe later de staat, hoe moeilijker de strijd.

De eerste 150 pagina’s van ‘Conquering Cancer’ is wat elke kankerpatiënt moet lezen. Het zal helpen de slag van de diagnose te verzachten en helpen omgaan met alle tegenstrijdige adviezen die iedereen klaar staan om te geven. Het belangrijkste is dat het kankerpatiënten echte hoop geeft die voortkomt uit het beste medische onderzoek.

Er zijn veel sterke stoffen die je veilig op een hoog niveau kunt innemen, die je kansen om aan kanker te sterven enorm zullen verminderen. Zeker kunnen we kanker vertragen. Glucose is de zwakte van kankercellen. Zo is zuurstof. We hoeven kanker niet rechtstreeks te bestrijden met massavernietigingswapens (chemo en straling) als we de zwakte van kankercellen benutten.

We kunnen ze van verschillende kanten tegelijk aanpakken en hun groei vertragen tot het punt van geen groei, en dan voor vernietiging gaan. Het overwinnen van kanker betekent dat ze allemaal worden gedood, geen gevangenen worden genomen en fysiologische omstandigheden die vijandig zijn voor kanker terugkeer worden gehandhaafd. We hebben kanker niet volledig overwonnen, tenzij we ervoor zorgen dat die kankercellen nooit meer terugkomen.

Sommige medische wetenschappers geloven dat als we het proces van kanker met de helft vertragen, we pas diagnostisch kanker zouden krijgen als we ouder dan 100 jaar waren. Dit is een tip voor diegenen die geïnteresseerd zijn in preventie. Het punt is dat het niet moeilijk is om kanker te vertragen, en als je dat kunt, ben je in staat om voor de kanker vernietiging te gaan.

How many oncologists know that something as simple as sodium bicarbonate makes it easy to slow down the progression of cancer cells and even make them more vulnerable to the killing effects of chemo and radiation?