Zijn ‘onze’ hersenen te hacken? Het antwoord is, …


gedachtenvoer 200

Net als computers kunnen menselijke hersenen kwetsbaar zijn voor hackers. Technologie stelt wetenschappers al in staat om de gedachten van mensen te lezen en zelfs nieuwe in de hersenen te planten. Maar wat als andere mensen iemands hersenen zouden kunnen hacken en daar gedachten zouden kunnen planten? Computerprogrammeurs maken gebruik van “cracks” in veilige systemen,

Iemands hersenen hacken om slechter te zijn dan voorheen, dat gebeurt altijd. Narcisten en psychopaten doen dit anderen aan. Ze manipuleren andere mensen, benutten hun mechanismen van empathie om hen te dwingen dingen te doen die ze niet willen. Het verschil is dat narcisten het doen vanwege onwetendheid, zonder het te weten, terwijl psychopaten het expres doen omdat het ze niets kan schelen.

Via propaganda worden onze gedachten ook gehackt via de dagelijkse communicatie en de nep nieuws media. Dat gaat op een onbewust niveau. Maar kan de besturing van je lichaam ook bij je volle bewustzijn overgenomen worden, zonder dat je daar iets aan kan doen? Bekijk de video en verbaas je, …

Can our brain be hacked ?

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk