YouTube begint critici van 5G-celtorens te verbieden om de misdaden van de telecommunicatie-industrie aan te kaarten.


Bron artikel NaturalNews: YouTube begins banning critics of 5G cell towers to cover up the crimes of the telecommunications industry
Door: Ethan Huff 29-07-2019 update video 02-08

Een familie uit Sacramento, Californië, wordt gestraft door de “goden” van Big Tech voor het alarm slaan over de gevaren van 5G antennes, die beginnen op te duiken in woonwijken in het gehele land.

Nadat onlangs een 5G kleine celtoren direct buiten hun huis was geïnstalleerd, namen de Davidsons contact op met sociale media om te waarschuwen dat het transmissieapparaat zowel elektromagnetische gevoeligheid als microgolfziekte veroorzaakte, twee omstandigheden die ook worden geassocieerd met blootstelling aan “slimme” elektrische meters.

De familie Davidson heeft ook de 5G Awareness Now-blog gemaakt, evenals een GoFundMe-pagina, die beide zoveel steun kregen dat de technische reuzen besloten de zaak in de war te gooien.

Volgens rapporten is de YouTube-pagina van de familie Davidson onlangs om vrijwel geen enkele reden opgeschort, behalve dat de informatie die ze deelden, de telecomindustrie bedreigt, die nu erkent dat er geen aanwijzingen zijn dat 5G biologisch veilig is voor mensen.

“Verizon installeert momenteel antennes bovenop lichtmasten overal in mijn buurt,” leggen de Davidsons uit op hun GoFundMe-pagina. “Een van deze antennes werd slechts 45 voet van het huis van onze familie geïnstalleerd.”

“Kort nadat de antenne was geïnstalleerd, begonnen verschillende leden van mijn familie, waaronder mijn twee jonge nichtjes, gezondheidsproblemen te krijgen,” voegt de familie toe. “De afscherming heeft onze blootstelling aanzienlijk verminderd, maar is nog steeds erg hoog. Ik heb contact gehad met verschillende leden van mijn gemeenschap die ook gezondheidsproblemen hebben ondervonden die zij aan de antennes toeschrijven. “

lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website

Er is geen reden waarom 5G kleine celtorens zo dicht bij mensen thuis moeten worden geïnstalleerd

Maar het is blijkbaar een digitale ‘misdaad’ nu om hier publiekelijk over te praten, omdat YouTube snel in actie kwam om het account van Davidson te verwijderen zodra het bedrijf van Google in handen kwam van hun achterban, ‘community-based’ opstand om 5G kleine celtorens te stoppen van het zenden in hun anders rustige en veilige buurt.

YouTube vindt het ook niet leuk dat de Davidsons proberen het bewustzijn te vergroten over de twijfelachtige toestemmingssituatie voor deze residentiële antennes, die de limieten van de Federal Communications Commission (FCC) lijken te overschrijden voor blootstelling aan stralingsniveau op grondniveau.

“Er zijn honderden onderzoeken die suggereren dat we schade zullen ondervinden van deze antennes,” waarschuwt de familie, en legt uit hoe ze samen met anderen in hun buurt zijn verbonden om de bestaande antennes te verwijderen en om te voorkomen dat er toekomstige antennes worden geïnstalleerd.

“De Wereldgezondheidsorganisatie heeft RF-straling als mogelijk kankerverwekkend geclassificeerd. We willen deze bedreiging niet de hele dag, elke dag, bij ons thuis ondergaan. Het is misbruik en het is niet oké. ‘

Met meer dan een miljoen 5G kleine celtorens gepland voor installatie in heel Amerika in de komende jaren, proberen de Davidsons zoveel mogelijk troepen te verzamelen om hun implementatie te helpen bestrijden voordat het te laat is.

“Volgens Verizon werkt 5G-technologie heel goed op een bereik van 2000-3000 voet,” leggen de Davidsons uit op hun GoFundMe-pagina, eraan toevoegend dat hun campagne probeert samen te werken met telecombedrijven en lokale en federale overheidsentiteiten om een ​​”opt out ‘programma waarbij gezinnen kunnen voorkomen dat 5G kleine celtorens worden geïnstalleerd binnen 300 voet van hun huizen.’

“Er is geen reden om deze antennes zo dicht bij mensen te installeren die ze niet willen”, beweren ze verder.

Landelijke demonstratie 5G in den Haag

To sign and share the Davidson family’s petition against 5G, visit Change.org.

To keep up with the latest 5G news, be sure to check out EMF.news.

Sources for this article include:

ActivistPost.com
NaturalNews.com
5GAwarenessNow.com

Kan een mensen de controle overnemen bij een andere mens, …. wat denk je?

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk