Q anon, … hoeveel bewijs wil je zien? Boom …


Ik heb de laatste tijd een gevoel van déjà vu
Alsof ik dit al meer meegemaakt heb, sodeju

Is het een gevoel, wat mij bekruipt haast continu
Wat mij dagelijks bezig houdt, ja ook hier en nu

Het kwam eerst binnen als een residu
Een aanstekelijke reactie op een dropdown keuze menu

Het was een boodschap gericht aan mij als individu
Resonerend met mijn ontwakingsproces, kukeleku

Zonder een opgebouwde weerstand verwelkomt met een salut
Als dat allemaal waar is, … nondedju

Sindsdien maakt hij overuren, de Centrale Processing Unit, de CPU
Zijn rekenkracht deelt, trekt af, vermenigvuldigt en telt op naar het uur U

Allerlei belangrijke zaken passeren de revue
Ontlokken bij mij alweer een krachtterm, sakkerju

Wat mij zo enthousiast maakt zijn deze openbaringen, welnu
Ik heet je welkom in de wondere wereld van “Q”

Overal waar je kijkt en leest zag je de berichten voorbij komen over een mogelijke oorlog, een derde wereldoorlog zelfs ontstaan in Noord Korea, de Oekraïne zagen we voorbij komen de afgelopen tijd en dan nu weer met Iran. Bekijk de twee video’ s Iran deel 1 en 2 en je ziet een geheel ander plaatje voorbij komen. Ook al heeft “Q” slechts een enkele posting gedaan afgelopen maand, de Anons zijn daar niet minder actief door geworden. Het ‘werk’ gaat gewoon door. Persoonlijk ben ik ervan overtuigt dat we nu in het tijdperk van ‘oosten’ zijn aangekomen, tijd voor de openbaringen aan het grote publiek.

– Henk
Woensdag … ?
30-07-2019
29-07-2019
28-07-2019
27-07-2019 … hoe werkt politiek in de VS en de EU, … dump veel immigranten en over tijd breekt er een burgeroorlog uit, … in de VS en de EU
De President spreekt over hoogverraad, en de doodstraf is net weer ingesteld. Toeval ?
BOOM, de toespraak van Nunes verteld het hele verhaal van de afgelopen 3 jaar FAKE NEWS, de internationale pers heeft geen mogelijkheid zich te verbergen Boom, luister goed, de voorbereidingen voor de Media begrafenis kunnen in gang gezet worden

Deze week in de Nederlandse kranten met de sleutelwoorden “Robert Mueller verhoor”: “Nu.nl: Mueller licht Rusland onderzoek woensdag toe” – “Trouw: De getuigenis van Mueller wordt een keerpunt maar waar naar toe?” – “RTL: Ondervraging Mueller: Wordt het schadelijk voor Trump?” – “De Morgen: Psychiaters, vraag Mueller of Trump wel in staat is President te zijn” — Dat was dus de afgelopen week — vandaag 25-07-2019 om 14.00 uur — RTLnieuws: Hoorzitting Mueller rapport: Dat was een goede dag voor Trump”, en de rest, … de rest die zweeg. VERSLAGEN, ingehaald door bijna drie jaar liegen en bedriegen. Boom, de voorbereidingen voor de Media begrafenis kunnen in gang gezet worden.

In Amerika om 14.00 uur NL tijdzone 25-07-2019 keywords “Robert Mueller hearing”: VoxNews; “Mueller’s wankele prestaties en gebrek aan beheersing van het onderwerp riepen vragen op over wie echt het onderzoek runde”. BBC geen update vandaag – CNN geen update vandaag – New York Times geen update vandaag – The New Yorker: Waarom de Mueller-hoorzittingen zo alarmerend waren (en daarna veel bla bla zonder de echte zaken te belichten) – USA Today: Mueller vertelt Jordan acht keer dat hij er niet op in kan gaan. The Guardian: De reacties liepen zo sterk uiteen dat het bijna leek alsof Republikeinen en Democraten naar verschillende hoorzittingen keken. The Atlantic: Democraten kunnen niet zeggen dat Robert Mueller hen niet heeft gewaarschuwd. — alle andere berichten in de zoekmachine waren ouder als 24 uur. Wat een blamage na drie jaar voorpagina nieuws !!

– HM
22-07-2019

“Godslastering” opent haar mond en de foutste leugens en gemene woorden spuwen uit als een gesteunde rioollijn, zelfs haar paard kan haar krijsen van constante kwaadaardigheid van haar tegenstanders niet verdragen.

“Onverdraagzaamheid” werpt haar hoofd op en bespot Amerika en onze grootste bondgenoot Israël. Ze maakt het licht van 9/11 met “iemand heeft iets gedaan”. Ze haat Amerika en is niet verlegen om het iedereen te laten weten.

En tot slot, “Krankzinnigheid”, omdat het Trump-ontsporing-syndroom links helemaal gestoord heeft gedreven!

Als je de Four Horsewomen of the Democrat Apocalypse naar je toe ziet rijden, is het tijd om ze uit te roepen als de anti-Amerikaanse, open grenzen, socialistische fanatici die ze zijn.

21-07-2019
20-07-2019
Even geen avondje GSTS – of andere hoogstaand entertainment maar …
17-07-2019
16-07-2019
15-07-2019 BELANGRIJK CHEMTRAILS
13-07-2019

Mike Donkers update

As I wrote before, us Q researchers were all one year off. The Storm has arrived with the arrest of Jeffrey Epstein, child procurer for the Deep State, including the UK’s Prince Andrew and, of course, Bill Clinton, as well as many, many high rollers. The IG Report, which focuses on The Clinton Foundation, as well as the DECLAS, which will reveal the UK’s role in the spying on Team Trump through the UK and Australia, are coming up soon. The Q team had everybody fooled: 2018 will be great – except, it’s really 2019.

Pretty much everything I put in my 2018 articles will come true. The resignation of UK ambassador to the US, Sir Kim Darroch, is another Deep State cleanup, as Rex outlines in this fascinating article:

https://quodverum.com/2019/07/191/trump-s-revenge-panic-on-the-streets-of-london-.html

Q post 09-07-2019
08-07-2019
07-07-2019
06-07-2019

Steeds meer zie ik nieuws opduikend in de Media waar aan de titel al zichtbaar is: DIT IS NEP NIEUWS. Nu blijken er ook al anons te zijn die dat allemaal bijhouden in de VS, …

06-07-2019
4th of July opkomst bij de toespraak van Trump
05-07-2019 … dreigementen
04-07-2019 Het verschil tussen de laatste 4 presidenten, ..
04-07-2019 Disclaimer, this is the WIKILEAKS list.
Known MSM criminals not on this list will be dealt with also.

Vandaag 01-07-2019 zocht ik via startpage: “Qanon how much more proof do you want“, je ziet dan dezelfde zoekresultaten als Google alleen zonder dat mijn zoekacties gevolgd worden. Opvallend was dat ik steeds weer dezelfde MSM resultaten te zien kreeg terwijl de alternatieve media daar vele male meer over publiceren met dito bezoekersaantallen. Google is niet langer alleen het doorgeefluik, maar zit nu op de stoel van de nieuwsuitgever en heeft zich met de censuur blootgegeven en kwetsbaar voor een juridische aanpak van de Trump administratie.

03-07-2019
Hoeveel bewijs wil je zien, … Iran volgt, …
Iran deel 2
Iran deel 1
01-07-2019
Angela “KURU” Merkel & Spirituele ‘leider’ Dalai Lama