de Puzzel van EVIL, Onheil, Bedrog, Corruptie en Vriendjespolitiek komt tezamen, … ontdek !


Puzzelen, wie heeft het eigenlijk nog nooit gedaan? Momenteel zijn er echter wereldwijd miljoenen aan het puzzelen, en er wordt overal gewerkt aan het oplossen van een en dezelfde puzzel. Het burger journalisten Anon’s leger werkt daar dag en nacht aan, met een ongekende energie werkend aan het het blootstellen in het volle licht van het kwaad. En NEE, … het heeft helemaal NIETS te maken met uitsluitend een geïsoleerde Amerikaanse zaak, … een netwerk met octopus tentakels die de gehele wereld omvatten die een ongekende corruptie en serie schadalen gaat onthullen, …. Het begint echter nu in de VS waar wereldgeschiedenis wordt geschreven en het gaat eindigen … ???

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk