De Grootste Samenzwering, en jij bent een van de slachtoffers, … Update


… een van de zeven miljard slachtoffers want de wereld wordt bedonderd door slechts een kleine groep die een ieder van ons in de tang heeft. Onderdeel van de wereldwijde openlucht gevangenis. Deze openlucht gevangenis staat op een kruispunt waar we nog een allerlaatste vluchtweg kunnen creëren voor onszelf en alle medemensen die zich nog totaal geen kwaad bewust zijn. De zombies !!

Samenzwering

Wanneer net als nu in China het sociale controle netwerk helemaal uitgerold wordt met sociale strafpunten dan hoeft alleen het 5G netwerk nog uitgerold te worden voor totale controle. Daarna is de misdaad bijna geheel uitgeroeid en hebben we nog slechts een enkele organisatie over die misdaden kan begaan. De (r)overheid.

Je verbergen kan niet meer, men weet precies waar je bent, op welk tijdstip en al je gedrag, gewoontes, je voorkeuren en je gedachten zijn in kaart gebracht.

Men kent je reeds beter als jij jezelf

De Stasi 2.0 maatschappij waar men al een halve eeuw ervaring mee heeft werd als een stille oorlog uitgerold vanuit oost Duitsland over de wereld. De mind control programma’s die inzicht gaven hoe mensen reageren op situaties werden gestart in de Duitse concentratiekampen en voortgezet met de MK ultra experimenten waar chemische experimenten, martelingen en doodslag de ultieme informatie verstrekten over het menselijk gedrag.

Het op afstand beïnvloeden van mensenmassa’s door het inperken van het vrije taalgebruik, (politiek correct), het vrijwillig beperken van de menselijke creativiteit door angst en het mogelijk verlies van de werkgelegenheid zijn daarbij nog simpele methoden die altijd perfect werken bij de massa. Met een oerwoud aan regels kent niemand de wet nog en kun je altijd beschuldigd worden van criminele activiteiten.

Privacy is een woord dat al lang geschrapt kon worden uit je vocabulaire.

Het bestaat niet meer.

Intussen is de gehele film en muziek wereld tot een verlengstuk geworden van de beïnvloeding, de hersenspoelmachine, de totalitaire mind control en hebben vele mensen niet eens meer in de gaten dat hun gedachten dagelijks op afstand voorgeprogrammeerd worden.

Zonder zelfstandig na te denken laten kanker patiënten hun leven vernietigen met Chemo en schadelijke bestraling tot de dood erop volgt. Laten mensen hun lichaam en de aan hen toevertrouwde kinderen vaccineren, met wat, wat zit er in die vaccinaties, vergif? Men is al zo ver dat men de dokter met aandrang verzoekt of eist, om dure chemische medicijnen aan hen voor te schrijven die men al betaald heeft  via de schandalig hoge verzekeringen. Medicijnen die vaak niet meer als enkele centen kosten om te produceren, de rest van het zogenaamde dure onderzoek hebben mensen ook al zelf betaald via de collectebus acties voor al die door angst gecreëerde niet bestaande ziektes. Niet bestaande ziektes want de meerderheid zouden niet eens kunnen ontstaan als mensen volwaardige voeding zonder vergif, GMO, nanotech, pesticiden en e nummers zouden consumeren.

Intussen is het relatief kleine groepje elite zich achter de schermen niet alleen ongehoord aan het verrijken maar trekken ze de laatste restjes macht naar zich toe als volleerde narcisten. De uitvoerders van hun plannen worden via chantage in toom gehouden via satanische en pedofilie netwerken waar de op video vastgelegde security files er zorg voordragen dat je geen stap verkeerd gaat zetten, of … indien men de verdenking heeft dat je uit de school gaat klappen men wel een ongeluk in scene zet of je gewoon gezelfmoord wordt. Alles is mogelijk in deze gek geworden wereld.

Maar er beginnen grote scheuren te ontstaan op het allerlaatste moment in dit reeds sinds eeuwen uitgerolde machtsspel dat op het punt staat om de netten te sluiten. Internet was de ongewilde mogelijkheid waardoor mensen over de gehele wereld konden communiceren, konden want het netwerk is zich met en sneltreinvaart aan het sluiten, het is een race geworden tussen goed en kwaad, … wie er gaat winnen.

Er is geen mogelijkheid om je te verbergen, de kop in het zand steken is nog wel de meest nutteloze poging die je kunt ondernemen. Gezamenlijk actie voeren, wij met z’n zeven miljard tegen dat handje vol narcisten lijkt mij een uitstekende mogelijkheid.

Vandaar dat ik ook zo’n fan ben van die Fransen met hun gele hesjes die volgende week al weer aan hun 38ste week van actievoeren beginnen. Ondanks de duizenden arresten, gewonden en vele doden, gevoed door een gezamenlijk doel; “Tot hier en niet verder, met een stevige dosis cultuur besef en populistische vaderlandsliefde”.

Het satanische narcisten netwerk krijgt tegenwind van + 50 miljoen actieve Q Anon activisten over de gehele wereld en + 300 miljoen volgers (cijfers begin 2019) is het kantelpunt al lang gepasseerd, de geest is reeds lang uit de fles.

De 110.000 verzegelde aanklachten staan op het punt om in de openbaarheid te verschijnen. Met militaire tribunalen zal het traditionele advocaten netwerk geen mogelijkheid krijgen om zaken tot in een oneindigheid voort te laten slepen gevoed door het gestolen geld van de elite.

De gehele wereld bevolking zal zich inzetten om elke crimineel groot en klein, mede te helpen op te sporen, als ware het een wereldwijd zeven miljard mensen tellende spionage netwerk.

Iedereen, zwart, blank, christen, protestant, rijk, arm zal verenigd worden als de ongekende misdaden aan het licht komen. Het gehele netwerk zal in korte tijd ter verantwoording geroepen dienen te worden om middeleeuwse barbaarse terechtstellingen te voorkomen door het publiek.

De woede zal de eeuwenlange tegenstellingen als sneeuw voor de zon doen verdwijnen wereldwijd en de mogelijkheid creëren om een eerlijke wereld te scheppen.

Onmogelijk?

Je hebt geen keuze meer om dat te blijven denken, in de transitie periode zullen nog vele slachtoffers vallen, zoals de onwetenden die op het allerlaatste moment nog kiezen voor een dodelijke chemo of zich door angst laten regeren.

De dominostenen zijn al twee jaar aan het vallen en de eerste zichtbare dominosteen was die in de persoon van Jeffrey Epstein, de openbaringen zijn al lang zichtbaar en de doodstraf is reeds opnieuw van kracht geworden juist deze maand in de VS en de wetgeving is wereldwijd in dit geval.

Executive Order Blocking the Property of Persons Involved in Serious Human Rights Abuse or Corruption

Als de zware misdaden overal bekend worden zal de doodstraf wellicht nog gezien worden als de meest milde terechtstelling van dit tuig, deze ‘elite’, satanisten, …

… voor de beginners een Video uit de oude doos.

Bron artikel CE Collective Evolution: The 5G Paradox: How The 5G Control Grid Can Lead Us To Freedom.
Door: Claire Edwards

De wereldwijde uitrol van de vijfde generatie draadloze technologie of 5G wordt geconfronteerd met een steeds luider wordende tegenstand van steeds meer artsen, wetenschappers en campagnevoerders. Maar zou 5G paradoxaal genoeg een geweldige kans voor ons kunnen zijn om van koers te veranderen, weg van ons huidige zelfvernietigende traject?

Het wapen- en bewakings- en mind-control-netwerk van 5G werd zo genoemd door de telco’s in de hoop dat mensen zouden geloven dat het slechts een upgrade van 4G was en het kon worden uitgerold zonder dat iemand zich realiseerde dat hun geest en lichaam werden gekaapt in het nastreven van enorme winsten voor een psychopathische heersende elite.

Het bewijs hiervan ligt voor ons. Eerst namen ze onze regelgevende instanties over om het wetenschappelijk bewijs van biologische effecten te onderdrukken en onze wettelijke rechten om te protesteren tegen, of het uitrollen van 5G tegen te gaan of te verhinderen; toen dwongen ze onze wetgevers om het te promoten. Toen het publiek begon te ontdekken wat ze van plan waren, begonnen ze het internet en sociale media te censureren om te voorkomen dat de waarheid opkwam. Toen dat niet werkte, begonnen ze hun vrienden in de media te betalen om nepverhalen te schrijven die de Russen de schuld gaven, beweerden dat 5G veilig was en 5G-campagnevoerders te besmeuren, en wetenschappers en artsen experts in de gevaren van elektromagnetische velden als gek.

Helaas voor hen hebben ze geen bewijs om deze beweringen te ondersteunen en mensen kopen de leugens niet. Nu klagen telco’s dat regeringen niet genoeg doen om afwijkende meningen te onderdrukken. Men heeft bijna medelijden met hen in hun wanhoop om alles en iedereen op aarde te beheersen, te consumeren en te vernietigen om winst te maken.

Onze zogenaamde elites propageren een visie op een materiële wereld die wordt beheerst door schaarste en competitie en vol angst, haat en paranoia. Ze behandelen Darwins discredietheorie van evolutie als een feit, en passen het toe op de sociale arena om te concluderen dat het alleen maar natuurlijk is om te doden of gedood te worden en naar de wolven in de samenleving te gooien die niet willen of niet in staat zijn zich te abonneren op hun waanzin. Hun denkbeeldige kijk op het leven is van een ras om maximaal te consumeren voordat men terug in de leegte wordt gezogen – een ras zo wanhopig dat het offeren van andere mensen is rechtvaardigt, ook toekomstige generaties en zelfs de aarde. lees verder bij de bron


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
mind parachute