Epstein Data Vrijgave: Bereid je voor, ergste, duizelingwekkende massieve openbaring dreigt.


Bron artikel ZeroHedge: “It’s Going To Be Staggering”: Epstein Associates Prepare For Worst As Massive Document Dump Imminent
Door: Tyler Durden 22-07-2019 – Update 24-07-2019 Update 25-07-’19 Update 27-07-2019

Naarmate de zaak-Jeffrey Epstein zich verder ontwikkelt, is een waslijst met beroemdheden, zakenmagnaten en ‘vrienden’ die ooit in de buurt van de geregistreerde zedendelinquent zijn gevlogen, nu besmet met pedo-radio-activiteit. Velen van hen, zoals Bill Clinton, Ehud Barak en Victoria’s geheime-baas Les Wexner, hebben geprobeerd afstand te nemen van Epstein en zijn activiteiten, maar hun pogingen zijn op dovemansoren gericht vanwege hun uitgebreide band met de pedofiel.

Zoals Gabriel Sherman van Vanity Fair opmerkt: “De vragen over Epstein zijn veel sneller uitzaaiend dan ze kunnen worden beantwoord: wie wist hoe hoe het zit met het vermeende misbruik van Epstein? Hoe en van wie heeft Epstein zijn veronderstelde vermogen van $ 500 miljoen gekregen? (En wat betekent het dat naar verluidt aan Acosta werd verteld dat Epstein “toebehoorde aan de geheime dienst”?) “

Ook verhelderend is een verklaring van advocaat Brad Edwards, die tijdens een persconferentie op woensdag naast Epstein-aanklager Courtney Wild zei: “Er waren andere zakenpartners van de heer Epstein die zich bezighouden met ongepast seksueel wangedrag bij een of meer van zijn huizen, weet dat, “eenmaal toegevoegd” op tijd de namen zullen beginnen vrij te komen. “

Wat meer is, zal het Amerikaanse Hof van Beroep voor het Tweede Circuit ongeveer 2.000 pagina’s documenten vrijgeven, waarschijnlijk in de komende dagen, die seksmisdaden kunnen onthullen die gepleegd zijn door “talrijke prominente Amerikaanse politici, machtige bedrijfsleiders, buitenlandse presidenten, een wel bekende premier en andere wereldleiders “, aldus de jury van de rechtbank.

De documenten werden ingediend tijdens een civiel rechtszaak wegens laster, gebracht door Epstein, aanklager Virginia Roberts Giuffre, een voormalig mar-a-Lago kleedkamerbediende, tegen Epstein’s voormalige vriendin en vermeende mevrouw, Ghislaine Maxwell. “Niemand die veel bij Epstein is geweest, zal nu een gemakkelijke tijd hebben. Het komt allemaal uit, “zei Giuffre’s advocaat David Boies. Een andere persoon die betrokken was bij een proces tegen Epstein vertelde me: “Het zal ongelooflijk worden, de hoeveelheid namen. Het gaat om besmettingsnummers. “-Vanity Fair

Andere bekende namen geassocieerd met Epstein zijn onder meer LinkedIn-medeoprichter Reid Hoffman, Elon Musk, en Mark Zuckerberg, die Musk heeft voorgesteld aan de geregistreerde zedendelinquent. Zuckerberg-woordvoerder vertelde Vanity Fair “Mark ontmoette Epstein één keer tijdens een diner ter ere van wetenschappers die niet door Epstein was georganiseerd,” en voegde eraan toe “Mark communiceerde niet meer met Epstein na het diner.”

Musk vertelde het magazine: “Ik herinner me niet Epstein aan iemand voorgesteld te hebben, want ik ken de man niet goed genoeg om dat te doen, Epstein is duidelijk een engerd en Zuckerberg is geen vriend van me. Verschillende jaren geleden was ik ongeveer 30 minuten in zijn huis in Manhattan voorin het midden van de dag met Talulah [Riley], omdat ze nieuwsgierig was naar het ontmoeten van deze vreemde persoon voor een roman die ze aan het schrijven was. We zagen helemaal niets ongepast, afgezien van rare kunst. Hij probeerde herhaaldelijk om me naar zijn eiland te laten gaan. Ik weigerde. ‘

Volgens één bron had Epstein een gestage stroom van “wie is wie” in zijn herenhuis in Manhattan, inclusief Bill Gates, Larry Summers en Steve Bannon.

“Jeffrey heeft mensen verzameld, dat is wat hij deed,” vertelde de bron aan Vanity Fair.

Tot dusverre is de naam die het meest publiekelijk wordt geassocieerd met de vermeende misdaden van Epstein de beroemde advocaat Alan Dershowitz, die al jaren een publieke strijd voert met David Boies. In april klaagde Boies ‘klant Giuffre Dershowitz een aanklacht tegen Dershowitz aan nadat Dershowitz haar een leugenaar noemde (een strategie die vergelijkbaar is met die van zeven aanklagers van Bill Cosby). In de dagen sinds de FBI Epstein op de luchthaven van Teterboro arresteerde, anderhalf week geleden, is Dershowitz op televisie geweest en heeft hij vrienden en verslaggevers opgebeld om zijn onschuld te belijden en Giuffre en Boies leugenaars te labelen. “Ik wil dat alles naar buiten komt! Ik ben nergens bang voor omdat ik niets verkeerds heb gedaan, “vertelde Dershowitz me in de middag van 15 juli.

Hij belde me een minuut nadat ik hem had gemaild voor commentaar. Hij zei dat hij sinds 1996 bevriend was met Epstein, toen ze werden voorgesteld op een feest op Martha’s Vineyard door Lynn Forester de Rothschild. “Ze smeekte me hem te ontmoeten. Ze vertelde me, ‘hier is deze slimme academicus.’ “Een paar dagen later nodigde Epstein Dershowitz uit op het 59ste verjaardagsfeest van Les Wexner in het huis van Wexner in New Albany, Ohio. “Het is een traditie dat Jeff de slimste persoon uitnodigde die hij dat jaar ontmoette. Hij vertelde hen dat ik de slimste was. ‘Ze onderhielden jarenlang een nauwe relatie. Dershowitz ontkende massaal dat hij ooit deelnam aan de minderjarige sexring van Epstein en zei dat hij alleen in Epstein’s aanwezigheid bij zijn vrouw was. “Ik kreeg een massage!”, Vertelde hij me. “Het was van een 50-jarige Russische vrouw genaamd Olga. En ik hield mijn korte broek aan. Ik vond het niet eens leuk. Ik ben geen massage-man. “-Vanity Fair

Washington DC op het randje

“Epstein schepte op over zijn contacten in Washington”, zei advocaat David Boies.

Volgens het rapport, “Eén theorie die circuleert tussen prominente Republikeinen is dat Epstein een Mossad-agent was, en een andere is dat het Witte Huis van George W. Bush naar Acosta heeft gestuurd om Epstein niet te vervolgen om Prins Andrew namens de Britse regering te beschermen.”

“De koninklijke familie deed alles wat ze konden om het Prins Andrew-gedoe in diskrediet te brengen,” zei Boies. “Toen we probeerden iets op te volgen, liepen we tegen een muur aan. We wilden hem interviewen, ze wilden niets doen.”

Ontdek het WERELDWIJDE pedo netwerk en hun MISDADEN
En de WERELDWIJDE afpersing praktijken in ELK land ter wereld
Jeffrey Epstein is ook aangeklaagd voor SAMENZWERING
24-07-2019 hersenspoeling op het hoogste niveau en … de schoolklas
25-07-2019
27-07-2019

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk