Risico op ernstige bloedingen en sterfte door aspirine, zelfs hoger dan oorspronkelijk gedacht


Bron artikel Dr. Rath health Foundation: Risk Of Major Bleeding And Death From Aspirin Even Higher Than Originally Thought
Door: Paul Anthony Taylor  26-07-2019

Een nieuwe studie heeft aangetoond dat ouderen die dagelijkse aspirinetabletten innemen na een hartaanval of beroerte, een veel groter risico lopen op potentieel fatale interne bloedingen dan oorspronkelijk gedacht. Het onderzoek, gepubliceerd in The Lancet Medical Journal door wetenschappers aan de Universiteit van Oxford, suggereert dat meer dan 3.000 patiënten elk jaar in het Verenigd Koninkrijk overlijden aan langdurig gebruik van dit medicijn. Het is significant dat voor mensen ouder dan 75 jaar het risico op een invaliderende of dodelijke bloeding door aspirine behandeling tien keer hoger bleek te zijn dan voor jongere patiënten.

Dr Rath

Voorspelbaar, in plaats van veilige natuurlijke benaderingen aan te bevelen voor het voorkomen van hartaanvallen en beroertes, stellen de Oxford-onderzoekers in plaats van de toevoeging van een proton pomp remmer (PPI), een medicijn dat wordt gebruikt voor het verminderen van maagzuurproductie, voor de medicatie regimes van patiënten. Ze beweren dat dit het risico op bloedingen zou verminderen. Feit is echter dat PPI’s op geen enkele manier veilig zijn. Er is nu steeds meer bewijs dat langdurig gebruik ervan het risico op kanker, chronische nieraandoeningen, ernstige allergische reacties en, ironisch genoeg, bij gelijktijdig gebruik met aspirine, nadelige cardiovasculaire gebeurtenissen verhoogt.

Aspirine verbruikt vitamine C in het lichaam

Aangezien van aspirine al lang bekend is dat het fatale bloedingen bij patiënten veroorzaakt, is het interessant om op te merken dat onderzoek dat 80 jaar oud is aantoont dat het de lichaamsniveaus van vitamine C verlaagt. Dit werpt een duidelijk verband op met scheurbuik, de klinische vitamine C-tekortziekte, die op dezelfde manier resulteert in bloeding en dood. In dit licht bezien, kan de mogelijkheid dat aspirine verslaafden mogelijk verband houden met chronisch vitamine C-tekort duidelijk niet worden uitgesloten.

In een rapport gepubliceerd in 1936, het eerste in zijn soort, beschreven onderzoekers van het Department of Nutrition van de State University van Iowa in de Verenigde Staten hoe toediening van aspirine aan kinderen werd gevolgd door een verhoogde eliminatie van vitamine C via de urine. Verdere tot nadenken stemmende bevestiging kwam in 1973 in een studie gepubliceerd in het Journal of Clinical Pharmacology, waarin met name werd vastgesteld dat de aanwezigheid van aspirine de opname van vitamine C in leukocyten (witte bloedcellen) volledig kan remmen.

Aspirine voorkomt geen ziekten, het veroorzaakt ziekten

Het feit dat aspirine vitamine C uitput, legt opnieuw de frauduleuze strategie van het farmaceutische bedrijf met ziekte bloot; namelijk het ontwerpen en promoten van synthetische chemische geneesmiddelen die ziekten veroorzaken, in tegenstelling tot het voorkomen of genezen.

Nu al meer dan een eeuw in dienst, heeft het gebruik van deze onethische tactiek voor het vergroten van de geneesmiddelenmarkt de farmaceutische industrie in staat gesteld om een ​​wereldwijde omzet van meer dan een triljoen dollar per jaar te behalen. Een ander voorbeeld is te zien in calcium kanaalblokkers, een vaak voorgeschreven klasse cardiovasculaire medicatie. Een studie uitgevoerd bij het Dr. Rath Research Institute gepubliceerd in 2016 heeft aangetoond dat deze ook de opname van vitamine C door cellen belemmeren. Dit verklaart de reden achter het verhoogde risico op hartaandoeningen, borstkanker en tandvleesproblemen gemeld in veel klinische onderzoeken met deze geneesmiddelen.

Hoewel aspirine beweert dat het hartaanvallen en beroertes voorkomt, is de realiteit dat het, door vitamine C uit te putten, daadwerkelijk bijdraagt ​​aan deze resultaten. Want zoals Dr. Rath’s wetenschappelijke ontdekking en onderzoek bij het Dr. Rath Research Institute heeft aangetoond, is hart- en vaatziekten een direct gevolg van chronische vitamine C-deficiëntie en is het in wezen een vroege vorm van scheurbuik.

Het oorspronkelijke patent op aspirine was in handen van het Duitse farmaceutische en chemische bedrijf Bayer, een voormalig lid van het IG Farben-kartel, dat de chemische stof voor het eerst in 1899 op de markt bracht. Ondanks het bestaan ​​van onderzoeken waaruit blijkt dat vitamine C wordt uitgeput, gaat Bayer nog steeds om aspirine te promoten als het verminderen van het risico op hartaanvallen en beroertes en het openlijk afbeeldt als een ‘wondermiddel’.

Er is een oud gezegde dat er niet zoiets bestaat als een veilige drug. Zoals de feiten over aspirine ons herinneren, blijft deze observatie vandaag de dag nog steeds zo waar als altijd.


Paul Anthony Taylor

Executive Director of the Dr. Rath Health Foundation and one of the coauthors of our explosive book, “The Nazi Roots of the ‘Brussels EU’”, Paul is also our expert on the Codex Alimentarius Commission and has had eye-witness experience, as an official observer delegate, at its meetings.

Prior to joining the Foundation, Paul’s background was in the music industry, where he worked as a keyboard player and programmer with artists including Paul McCartney, Bryan Ferry, Bill Withers, the Verve, Texas, and Primal Scream.

He first became interested in natural health after falling ill with a chronic fatigue syndrome-related disorder in 1991 and subsequently making a full recovery through the use of natural health therapies. After meeting Dr. Rath and Dr. Niedzwiecki at an anti-Codex rally in Berlin in 2002, Paul was inspired to make a life-changing decision to leave the music industry to work for the Foundation and help defend the right of patients worldwide to have free access to natural health approaches.

You can find Paul on Twitter at @paulanthtaylor

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk