NWO onthullingen Deel 12: Het Totalitaire Systeem

Save as PDF 

Keywords: NWO – Nieuwe Wereld Orde – Huizenbezit – Totalitair systeem

HUIS EIGENDOM Een ding van het verleden

    Particuliere woningen zouden tot het verleden behoren. De kosten van huisvesting en financiering van woningen zou geleidelijk zo hoog worden dat de meeste mensen dat niet meer konden betalen. Mensen die hun huizen al hadden, mochten die blijven bewonen, maar in de loop van de jaren zou het steeds moeilijker worden voor jongeren mensen om een ​​huis te kopen. Jongeren zouden meer en meer huurders worden, vooral in appartementen. Meer en meer zouden onverkochte huizen blijven leeg staan. Mensen konden ze gewoon niet meer kopen. Maar de kosten van huisvesting zouden niet naar beneden gaan. Je zou meteen denken, nou het lege huis, de prijs zou naar beneden gaan, er zouden mensen zijn die het kunnen kopen. Maar er was een verklaring dat dit effect had en de prijs zou hoog worden gehouden, hoewel er veel beschikbaar waren. Kleine appartementen zouden er zijn waar niet veel kinderen kunnen verblijven. Dus het aantal echte huiseigenaren nam af, ze zouden een minderheid worden. Er zou weer geen sympathie zijn voor hen bij de meerderheid die in de appartementen woonde en deze huizen zouden door verhoogde belastingen of andere verordeningen die zouden dan schadelijk zijn voor de eigen woning en dat zou voor de meerderheid aanvaardbaar zijn.

Uiteindelijk zouden mensen worden toegewezen waar ze zouden wonen en het zou zo gebruikelijk worden om niet-gezinsleden bij u te hebben. Dit allemaal wetend dat je niet iedereen kunt vertrouwen. Dit zou allemaal onder de controle van een centrale huisvestingsautoriteit komen. Houd hier rekening mee in 1990 als ze vragen: “Hoeveel slaapkamers heb je in uw huis? Hoeveel badkamers in uw huis heeft u? Een afgewerkte speelkamer? “Deze informatie is persoonlijk en heeft geen nationaal belang voor de overheid onder onze bestaande grondwet. Maar je krijgt die vragen en beslist hoe u daarop wilt reageren.

DE AANKOMST VAN HET TOTALITAIRE GLOBALE SYSTEEM

    Wanneer het nieuwe systeem de macht overneemt, wordt van mensen verwacht dat ze zich trouw voelen. Dit geeft aan dat ze geen reserves hebben of terughoudend zijn tegen het oude systeem. “Er zal gewoon geen ruimte zijn”, zei hij, “voor mensen die niet mee willen gaan. We kunnen dergelijke mensen niet overrompelen, dus zulke mensen worden meegenomen naar speciale plaatsen”, en hier herinner ik me de exacte woorden niet, maar de gevolgtrekking die ik trok was dat op deze speciale plaatsen waar ze naar werden meegenomen, dan zouden ze niet lang leven. Hij heeft misschien iets gezegd als: “humaan verwijderd”, maar, ik herinner het me dat niet precies – alleen de indruk dat het systeem niet verder ging met ze te ondersteunen wanneer ze niet met het systeem zouden meegaan. Dan zou weggaan en de dood als het enige alternatief overblijven. Ergens in deze geest zei hij dat het niet zou zijn als martelaren. Toen ik dit voor het eerst hoorde, dacht ik dat het betekende dat de mensen niet zouden zijn vermoord, maar toen de presentatie zich verder ontwikkelde wat hij bedoelde, zouden ze op een zodanige manier worden gedood of op een zodanige manier worden verwijderd dat ze kunnen dienen als inspiratie voor andere mensen zoals martelaren doen. “Mensen zullen gewoon verdwijnen.”

Het binnenhalen van het nieuwe systeem, dat is wat hij zei, zou waarschijnlijk in een weekend plaatsvinden in de winter. Alles ging op vrijdagavond dicht en maandagochtend wanneer iedereen wakker werd, zou er een aankondiging zijn dat het nieuwe systeem in gebruik was genomen. Tijdens het proces om de Verenigde Staten klaar te stomen voor deze veranderingen zou iedereen drukker zijn met minder vrije tijd en minder kans om echt te kijken om te zien wat er om hen heen gebeurde.

Er zouden ook meer veranderingen zijn en meer moeite om bij te blijven tot aan de investeringen. Beleggingsinstrumenten zouden veranderen. De rente zou zo veranderen dat het een moeilijke klus zou zijn om bij te blijven met wat je al had verdiend.

Interessant over auto’s; het zou eruit zien alsof er veel soorten auto’s waren, maar als je goed kijkt, zou er geweldig veel duplicatie zijn. Ze zouden er anders uitzien met chroom en wieldoppen en dit soort dingen, maar als je goed kijkt, zou je ook zien dat auto gemaakt zijn door meer dan één fabrikant. Dit is recentelijk tot mij doorgedrongen toen ik op een parkeerplaats een kleine Ford zag – ik ben het model vergeten en een kleine Japanse auto die identiek was behalve een aantal dingen zoals het aantal gaten in de wieldop en het chroom rond de plaat en de vorm van de grill. Maar als je naar de basisonderdelen van de auto keek, ze waren allen identiek. Ze waren toevallig naast elkaar geparkeerd en werd opnieuw herinnerd aan wat er was gezegd jaren geleden. Ik haast me hier omdat ik net aan het einde van de band ben. Laat ik het gewoon samen vatten door te zeggen dat al deze dingen door één persoon zijn gezegd één keer op één plaats met betrekking tot zoveel verschillende menselijke inspanningen en ik dit aankijk en zie hoeveel van deze zaken daadwerkelijk zijn ontstaan ​​… deze veranderingen volbracht tussen toen en nu [1969 – 1988] en de dingen die gepland zijn voor de toekomst denk ik dat het niet te ontkennen is dat dit wordt gecontroleerd en dat er inderdaad een samenzwering gaande is.

De vraag wordt dan, wat te doen? Ik denk eerst, wij moet ons geloof in God stellen en bidden en om zijn leiding vragen. En ten tweede wat we kunnen doen is om zoveel mogelijk andere personen zoveel mogelijk te informeren geïnteresseerd laten zijn. Sommige mensen maakt het gewoon niet uit, omdat ze daarmee niet bezig zijn bij het doormaken van hun eigen persoonlijke inspanningen. Maar zo veel mogelijk denk ik moeten we proberen andere mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn te informeren. In plaats van accepteren in vrede en rechtvaardigheid die we nu zoveel horen … het is een cliché. Laten we aandringen op vrijheid en gerechtigheid voor iedereen.

Het bovenstaande script komt voort uit de: 
New Order Of Barbarians [remaster] tapes 1 to 3


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk