NWO onthullingen Deel 11: Controle, financieel, camera’s, webcam’s, telefoon en TV bewaking.


Keywords: NWO – Nieuwe Wereld Orde – Financieel – Controle –

FINANCIËLE CONTROLE

    Er was discussie over geld en bankieren. Een verklaring luidde: “Inflatie is oneindig. Je kunt na elk nummer een oneindig aantal nullen plaatsen en de decimalen wijzen waar u maar wilt “, als een indicatie dat inflatie een hulpmiddel is voor de controllers. Geld zou voornamelijk krediet worden. Geld, het was al in de eerste plaats een krediet ding, maar de uitwisseling van geld zou geen contant geld of tastbare zaken zijn, maar een elektronisch kredietsignaal. Mensen zouden alleen geld hebben in zeer kleine hoeveelheden voor dingen zoals kauwgom en snoeprepen. Gewoon zakgeld voor kleine dingen. Elke aankoop van een aanzienlijk bedrag zou elektronisch gebeuren. Inkomsten zouden elektronisch in uw account worden ingevoerd. Het zou een banksysteem zijn. Het lijkt erop dat dit meer dan één is, maar uiteindelijk en in principe zou het één banksysteem zijn, dus wanneer je betaald werd zou uw betaling worden ingevoerd in uw rekeningsaldo en dan wanneer u iets gekocht had op het punt van aankoop, zou het worden afgetrokken van uw rekeningsaldo en zou u eigenlijk niets met u meedragen. Ook computer records kunnen worden bijgehouden op wat u ook hebt gekocht, dus als je te veel van een bepaald item koopt en een of andere official wilde weten wat je deed met je geld konden ze teruggaan en je aankopen bekijken. Bepaal wat je hebt gekocht. Er was een verklaring dat elke aankoop van aanzienlijke afmetingen zoals een auto, fiets, een koelkast, een radio of televisie of wat dan ook een identificatie kan hebben, zodat het kan worden opgespoord, zodat heel snel alles wat werd weggegeven of gestolen – wat dan ook – autoriteiten zouden kunnen vaststellen wie het heeft gekocht en wanneer.

Computers zouden dit toestaan. Het vermogen om te sparen zou enorm zijn beknot. Mensen zouden gewoon niet veel rijkdom kunnen vergaren. Er was een verklaring van erkenning dat rijkdom macht vertegenwoordigt en rijkdom in de handen van veel mensen is niet goed voor de mensen die de leiding hebben als u te veel spaart, wordt u mogelijk belast. Hoe meer u in hogere snelheid opspaart, hoe meer belasting op uw spaargeld, zodat uw spaargeld nooit te ver kan komen. En ook als je een patroon begon te vertonen om te veel te sparen, wordt mogelijk je loon verlaagd. Wij zouden zeggen: U hebt echt niet alles nodig van dat geld. “Dat is eigenlijk het idee om te voorkomen dat mensen zich elke rijkdom die een verstorende invloed op het systeem zou kunnen hebben kunnen vergaren. Mensen zouden worden aangemoedigd om krediet te gebruiken om te lenen en dan ook te worden aangemoedigd om hun schuld kwijt te schelden, zodat ze hun eigen krediet zouden vernietigen. Het idee is hier dat, nogmaals, als je te dom bent om verstandig met krediet om te gaan, geeft dit de autoriteiten de mogelijkheid om hard op je af te komen als je eenmaal credit hebt overschreden. Elektronische betalingen zouden in eerste instantie allemaal gebaseerd zijn op verschillende soorten creditcards … deze waren al in 1969 in zekere mate in gebruik. Niet zo veel als nu. Maar mensen zouden creditcards hebben met de elektronische strip erop en als ze daar eenmaal aan gewend zijn geraakt, zou het voordeel van het hebben genoemd worden dat alles gecombineerd tot een enkele creditcard, die een enkel monetair systeem dient en dan hoeven ze niet al dat plastic rond te dragen.

TOEZICHT, IMPLANTATEN EN TELEVISIES DIE U BEKIJKT

    Dus de volgende stap zou de enkele creditkaart zijn en dan zou de volgende stap zijn, vervanging van de enkele kaart door een huidimplantaat. De enkele kaart kan verloren gaan of gestolen, aanleiding geven tot problemen; kan worden uitgewisseld met iemand anders om verwarring te zaaien en te identificeren. Het huidimplantaat aan de andere kant zou zich niet laten gebruiken voor vervalsing of overdraagbaar zijn naar een andere persoon, zodat u, en uw rekeningen zouden worden geïdentificeerd zonder enige mogelijkheid van fouten. En de huid implant zou op een plaats moeten worden geplaatst die handig zou zijn voor de huid; bijvoorbeeld uw rechterhand of uw voorhoofd. In die tijd toen ik dit hoorde, was ik onbekend met de uitspraken in het boek de Openbaring. De spreker ging verder en zei: “Nu, sommigen van u mensen die de Bijbel lezen, zullen hier betekenis aan hechten, “maar hij ging verder om het even welke bijbelse betekenis te ontkennen is gewoon gezond verstand van hoe het systeem zou kunnen werken en zou moeten werken en er is geen moeten om bijgelovige bijbelse principes te lezen. Ik was niet erg bekend met de woorden uit de Openbaring. Kort nadat ik ermee bekend raakte en de betekenis van wat hij zei echt opvallend was. Ik zal het nooit vergeten. Er was ook enige vermelding van implantaten dat zich leent voor surveillance door radiosignalen te zenden. Dit zou kunnen zijn onder de huid of een tandheelkundig implantaat … er als een vulling in gedaan, wordt zodat ook voortvluchtigen of mogelijk andere burgers zo met een bepaalde frequentie konden worden geïdentificeerd met zijn persoonlijke zender op elk moment of elke plaats door elke autoriteit die hem wilde vinden.

Dit zou vooral handig zijn voor iemand die uit de gevangenis is gekomen. Er was meer discussie over persoonlijk toezicht. Er werd nog een ding gezegd: “Je zult televisie kijken en iemand zal je tegelijkertijd in de gaten houden bij een centraal meldpunt.” Televisietoestellen zouden een apparaat hebben om dit mogelijk te maken. Ook kan het televisietoestel worden gebruikt om te volgen wat u aan het kijken bent. Mensen kunnen vertellen wat je aan het kijken bent op tv en hoe je reageert op wat je aan het kijken bent. En je zou niet weten dat jij bekeken werd tijdens het kijken naar je televisie. Hoe zouden we mensen zover krijgen om deze dingen thuis te accepteren? Nou, mensen zouden ze kopen wanneer ze hun eigen televisie kopen. Ze zullen het niet weten. Dit werd beschreven door wat we nu kennen als kabel-tv om de antenne TV te vervangen Wanneer u een televisietoestel koopt, maakt deze monitor gewoon deel uit van de set en de meeste mensen zouden niet genoeg kennis hebben om te weten dat het er was. En dan zou de kabel het middel zijn om de bewakingsboodschap naar toe te brengen

Tegen de tijd dat mensen erachter kwamen wat er met deze monitoring aan de hand was, zouden ze ook voor een aantal dingen erg afhankelijk zijn van de televisie. Net zoals de manier waarop mensen vandaag afhankelijk zijn van de telefoon. Een ding is, de televisie zou worden gebruikt voor aankopen. Je zou je huis niet meer hoeven te verlaten voor een aankoop. U zet gewoon uw tv aan en er zou een manier zijn om te communiceren via uw televisiezender naar de winkel voor wat u wilde kopen. En dat zou kunnen zoals, draai de schakelaar van plaats naar plaats om een ​​koelkast of kleding te kiezen. Deze mogelijkheid zou zo handig zijn, maar het zou je ook afhankelijk maken van jouw televisie dus de ingebouwde monitor zou iets zijn waar je niet zonder meer zou kunnen. Er was ook enige discussie over audioschermen, voor het geval de autoriteiten dat wilde horen wat er in andere kamers gebeurde dan waar de televisie monitor was, en met betrekking tot deze werd de verklaring werd gemaakt, “Elke draad die in uw huis ging, bijvoorbeeld uw telefoonkabel, zou op deze manier kunnen worden gebruikt. Ik onthoud dit in het bijzonder omdat het tamelijk nabij het einde van de presentatie was toen we de ontmoetingsplaats verlieten, zei ik iets tegen een van mijn collega’s over naar huis gaan en alle draden uit mijn huis trekken … behalve dat ik wist dat ik niet zonder de telefoon zou kunnen. En de collega die ik sprak om gewoon gevoelloos te lijken. Tot op de dag van vandaag denk ik niet dat hij zich zelfs herinnert wat we hebben gesproken over of wat we die tijd hebben gehoord, want ik heb het hem gevraagd. Maar op dat moment leek hij verbluft. Voordat al deze veranderingen zouden plaatsvinden met elektronische monitoring, er werd vermeld dat er servicetrucks over de hele wereld zouden zijn, werken aan de draden en nieuwe kabels aanbrengen. Dit zou zijn hoe mensen zouden weten hoe de zaken vorderden.

 • … wordt vervolgd, …
 • – Populatie controle
 • – Toestemming om kinderen te krijgen
 • – Seks promotie zonder het doel op voortplanting
 • – Conceptie middelen voor iedereen
 • – Seks voorlichting als doel voor de wereldregering
 • – Abortus tegen overbevolking
 • – Homoseksualiteit aanmoedigen
 • – Het belang van familiebanden verminderen
 • – Euthanasie en de levenseinde pil
 • – Gelimiteerde toegang tot gezondheidszorg
 • – Over medicatie bevorderen
 • – Eliminatie van prive dokters
 • – Nieuwe ziektes introduceren
 • – Kanker genezing onderdrukken
 • – Hartziektes als vorm van moord
 • – Onderwijs als instrument om de pubertijd te versnellen
 • – Samensmelting van alle religies
 • – Het veranderen van de bijbel
 • – Het herstructureren van het onderwijs als indoctrinatie
 • – Meer schooltijd zonder inhoudelijk onderwijs
 • – Controle wie de toegang heeft tot informatie
 • – Wetten veranderen
 • – Verslavende middelen (Drugs) aanmoedigen
 • – Veiligheid verminderen
 • – Criminaliteit om de samenleving te managen
 • – Economieën en bevolkingen verplaatsen (sociale roots verstoren)
 • – Seks en geweld via entertainment
 • – Reis restricties via geïmplanteerde ID
 • – Voedingscontrole (E nummers – GMO)
 • – Weer controle
 • – Mensenkennis, bepaal hoe mensen zullen reageren
 • – Vervalsen van wetenschappelijk onderzoek
 • – Terrorisme
 • – Financiële controle
 • – Bewaking via ID, telefoon, computer en TV camera’s
 • – Totalitaire controle

Het bovenstaande script komt voort uit de: 
New Order Of Barbarians [remaster] tapes 1 to 3


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk