De ‘geheimen’ van Sillicon Valley, men weet meer van jou dan jijzelf.


Slapend zijn we de toekomst binnengewandeld met z’n allen, de meesten, …

Met z’n allen vonden we het geweldig met mensen over de gehele wereld te kunnen communiceren, snel, gemakkelijk, en — gevaarlijk — want tijdens die ‘gesprekken’ gaven we AL onze gedachten prijs door wat we tegen onze vrienden hadden verteld opgeteld met de websites die we bezochten. Hoe we op het nieuws reageerden, alles werd en wordt vastgelegd in een grote database waardoor de “Powers That Be” een beter inzicht hebben dan wij zelf. Slimme analyse programma’s geven inzichten waarvan we zelf nog wat zouden kunnen leren, maar wij nemen niet de tijd om de wereld om ons heen te analyseren.

Met massa gegevens verzamelaars als Facebook, Google, Instagram, LinkedIn etc, etc kunnen overheidsorganisaties vrijwel in realtime de nieuwe politieke proefballonnetjes uittesten en aanpassen aan ‘onze’ wensen. Wensen die echter slim bijgestuurd werden in onze gedachtenwereld door de coöpererende ‘onafhankelijke’ media.

Sommigen proberen nog te redden wat er te redden valt, maar wie we zijn en waar we voor staan kunnen we niet meer uitwissen, onze privacy is al lang in rook opgegaan. De slapers, de verloren generatie wordt verder slim gevoed door het ‘systeem’ om te zorgen dat ze verder opgeslokt worden in het labyrint, het eindeloze doolhof, opgeslokt als de verloren generatie.


Current Sr. Google Engineer Goes Public on Camera: Tech is “dangerous,” “taking sides”

ZeroHedge: “De boete van $ 5 miljard tegen Facebook is de grootste die ooit aan een bedrijf is opgelegd wegens schending van de privacy van consumenten en bijna 20 keer groter dan de grootste privacy- of gegevensbeveiligingsboete die ooit wereldwijd is opgelegd”, aldus de Federal Trade Commission in een persbericht. is een van de grootste straffen die de Amerikaanse overheid ooit heeft beoordeeld op overtredingen. ” Facebook To Pay Record $5 Billion Fine In FTC Settlement


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
mind parachute