5G de Donkere Realiteit – Verplichte 5G plaatsing in gemeentes, … de DEMOCRATIE op ‘n zijspoor!


is dit de toekomst van 5G

De overheid drammen hun 5G wetten meedogenloos door, de DEMOCRATIE staat weer op een zijspoor

17-07-2019 | update 24-07-2019 – 5G onveilig, voor mij een vaststaand feit, met 3G en 4G was ik al begonnen sinds 2010 om mij te beschermen tegen straling. Een aardlaken op bed en overdag met de “Elektrofeld-Stimulator de Neuro-Sync Alpha-7”. Naast de plaats waar ik zit te computeren staat ook de modem, daar ligt ook een aardingsmat omdat ik daar ook problemen begon te ondervinden.

Een overheid wetgeving zonder grondig onderzoek, vereist een proactieve bevolking, gele hesjes komen hier in dit paarse land nooit aan de orde. De schapen wachten wel tot ze ziek zijn. Misschien kan men straks een verplichte 5G vaccinatie invoeren met een radioactieve tegengif.

Telecombedrijven zijn op dit moment aan het bewerkstelligen om de vijfde generatie mobiele netwerktechnologie te implementeren. Maar de wereld van 5G is een wereld waarin alle objecten zijn bekabeld, verbonden en voortdurend gegevens met elkaar communiceren. De duistere waarheid is dat de ontwikkeling van 5G-netwerken en de verschillende netwerkproducten die ze in de wereldwijde slimme stadsinfrastructuur zullen veroorzaken, de grootste bedreiging vormt voor de vrijheid in de geschiedenis van de mensheid.

24-07-2019

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk