Natuurlijke chemische stof in moedermelk lost kanker tumoren op, toont onderzoek


Bron artikel ‘the Mind Unleashed: Natural Chemical in Breast Milk Dissolves Cancer Tumors, Trial Shows
Door: EMMA FIALA

Een chemische stof gevonden in de moedermelk van mensen kan helpen om tumoren af te breken in kleinere fragmenten die het lichaam vervolgens kan ontdoen van via de urine.

Een recent onderzoek heeft aangetoond dat een chemische stof gevonden in de moedermelk kan helpen tumoren in kleinere fragmenten af te breken die het lichaam kan vervolgens ontdoen van via de urine.

De chemische stof, Alpha1H, wordt alleen aangetroffen in moedermelk en bijdraagt in de productie van lactose—een essentieel onderdeel in de ontwikkeling van een baby.

Het blijkt dat Alpha1H ook tumoren kan vernietigen.

De resultaten van het eerste onderzoek, waarbij 40 mensen aan blaaskanker leden, stelden vast dat de helft van de patiënten—die Alfa1h infusies kregen—tumorfragmenten in hun urine uitgescheiden.

Een kleiner onderzoek met betrekking tot het gebruik van het geneesmiddel voorafgaand aan het verwijderen van de tumor toonde aan dat 8 van de 9 deelnemers tumor cellen passeerden in hun urion slechts twee uur na het krijgen van een dosis alpha1H. De tumoren krimpen ook in grootte en / of agressie en er werd geen schade aan omringende weefsels waargenomen.

Het onderzoek vond plaats in het Motol University Hospital in Praag en werd geleid door wetenschappers van de Zweedse Lund Universiteit, waar Alpha1H werd ontdekt dat de mogelijkheid om tumorcellen te doden door Professor Catharina Svanborg in 1995. Svanborg richtte Hamlet Pharma Ltd op om het geneesmiddel te testen.

Volgens Svanborg ” helpt Alpha1H bij de productie van lactose, de melksuiker die essentieel is voor babyvoeding en de melkvloeistof.”

“Wanneer het zich ontvouwt, verandert het zijn functie en vormt het tumoricidale complexen. Het heeft een zeer spannende dubbele functie, afhankelijk van de 3D-structuur

We hebben zeer sterke gegevens bij muizen die dosisafhankelijke vermindering van de tumor laten zien, tot het punt van verdwijning. En we hebben laboratoriumbewijs voor effecten tegen veel verschillende soorten kankercellen en het is therapeutisch in diermodellen van hersentumoren en darmkanker en blaaskanker.

De resultaten inspireren ons om door te laten gaan met de inspanningen om Alpha1H beschikbaar te maken voor kankerpatiënten. “

De resultaten met betrekking tot blaaskanker zijn vooral bemoedigend. Ongeveer 10.000 mensen in Groot-Brittannië alleen al worden jaarlijks gediagnosticeerd met blaaskanker en slechts de helft daarvan overleeft het gedurende tien jaar. Volgens de Centers for Disease Control (CDC) krijgen jaarlijks ongeveer 56.000 en 18.000 vrouwen blaaskanker in de Verenigde Staten, met ongeveer 12.000 mannen en 5000 vrouwen die aan de ziekte zijn overleden.

Naast blaaskanker bleek in dierenproeven dat het medicijn meer dan 40 verschillende soorten kankercellen doodde door het natuurlijke proces van celdood te bevorderen door middel van apoptose.

Mats Persson, CEO van Hamlet Pharma Ltd., zegt over de behandeling: “We hebben meer bewijs nodig, maar hopelijk kan dit de zachte chemotherapie van de toekomst zijn.”

By Emma Fiala | Creative Commons | TheMindUnleashed.com

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk