NWO onthullingen Deel 8: Populatie, Economie & Sport, de roots inruilen voor wereldburgerschap.


Keywords: NWO – Nieuwe Wereld Orde – Wereldburgers – Nationalisme – Sociale verandering – wanorde – sport – wapenbezit

VERSCHUIVING VAN POPULATIES EN ECONOMIEËN – SCHEIDING VAN DE SOCIALE WORTELS

    Gedacht werd langs deze lijn over mensen die hun baan zouden verliezen als een resultaat van de industrie verplaatsen en mogelijkheden voor omscholing, en met name de bevolking verschuivingen zouden worden bewerkstelligd. Dit is een beetje terzijde.Er zouden verschuivingen komen van mensen de neiging zouden hebben om in de zon rijke gebieden te gaan wonen. Ze zouden een soort mensen zijn zonder wortels op hun nieuwe locaties, en tradities zijn gemakkelijker te veranderen in een plaats waar veel verkaste mensen zijn, vergeleken met tradities proberen te veranderen op een plek waar mensen opgroeiden en een uitgebreide familie hadden, waar ze hun roots hadden. Dingen zoals een nieuw medische zorgsystemen, je zult meer accepteren , wat dan ook als je nieuw bent in die regio, bijvoorbeeld, gecontroleerde medische zorg die u daar vindt dan dat u een verandering in de medische zorg zou accepteren bij een systeem waar je de roots had en de steun van je familie. Ook in deze geest werd genoemd (hij gebruikte het meervoudig persoonlijke voornaamwoord wij) wij nemen de eerste controle van de havensteden – New York, San Francisco, Seattle – het idee is een stukje strategie, als je de omliggende havensteden bestuurt en de manier van leven, dan zal het kernland daartussen moet buigen. ik kan daar niet meer over uitweiden, maar het is interessant. Als je het rondkijkt in de meeste liberale gebieden van het land en geleidelijk aan de kuststeden. De ‘Heartland’, het Midden westen, lijkt zijn conservatisme te hebben behouden. Maar zoals je de industrie neemt en de banen verplaatst, weg van de mensen, dan is dit een strategie om het conservatisme af te breken. Wanneer je de industrie weghaalt en mensen werkloos en arm zijn zullen ze welke verandering dan ook accepteren lijkt me, om ze te laten overleven, en hun moraal en hun toewijding aan dingen zullen allemaal plaatsmaken voor puur overleving.

Dat is niet mijn filosofie, dat is de filosofie van de spreker. Hoe dan ook, teruggaan naar de industrie, er zou wat zware industrie overblijven, net genoeg om een ​​soort van een zaadbed te behouden van industriële vaardigheden, dat zou kunnen worden uitgebreid als het plan niet werkte zoals het was bedoeld. Het land zou dus niet verstoken zijn van middelen en vaardigheden. Maar dit was gewoon een soort rampenplan. Er werd gehoopt en verwacht dat de wereldwijde specialisatie zou worden voortgezet. Maar misschien herhaal ik mezelf, één van de eindresultaten van dit alles is dat met deze wereldwijde onderlinge afhankelijkheid de nationale identiteiten de neiging zouden hebben minder te worden benadrukt. Elk gebied hing af van elke ander gebied voor het een of andere elementen van zijn leven. We zouden allemaal burgers worden van de wereld in plaats van burgers van een bepaald land.

SPORTEN ALS INSTRUMENT VOOR SOCIALE VERANDERING

    En volgens deze regels kunnen we het hebben over sport. Sport zal in de Verenigde Staten moesten worden veranderd, gedeeltelijk als een manier om het nationalisme niet te de-benadrukken. Voetbal, een wereldwijde sport, moest worden benadrukt en doorgedrukt in de Verenigde Staten. Dit was van belang omdat op dit gebied het voetbalspel vrijwel onbekend was op dat moment. Ik had een paar vrienden die een basisschool volgden en anders dan degene die ik bezocht speelden ze voetbalden op hun school, ze waren een echte noviteit. Dit was in de jaren 50. Dus om deze man te horen spreken over voetbal in dit gebied was nogal verrassend. Hoe dan ook, voetbal wordt gezien als een internationale sport en zou worden gepromoot en de traditionele sport, Amerikaans honkbal zou minder worden benadrukt en mogelijk worden geëlimineerd omdat het kan worden gezien als te Amerikaans. En hij besprak het elimineren van dit alles. Iemands eerste reactie zou zijn – nou ja, ze betalen de spelers slecht en dan willen ze niet spelen voor een slechte beloning zodat ze het honkbal opgeven en in een andere sport gaan of wat andere activiteit. Maar hij zei dat het zo echt niet is hoe het werkt. Eigenlijk is de weg naar honkbal dat de salarissen erg hoog zouden worden.

Het idee achter dit was dat, als de salarissen belachelijk hoog werden, er een zekere hoeveelheid ontevredenheid en vijandigheid zou ontstaan, omdat mensen het kwalijk nemen dat de atleten zoveel werden betaald, en de atleten zouden meer en meer beginnen te klagen onder elkaar welke andere spelers hoger werden betaald dan zouden ze de sport in de steek laten. En deze hoge salarissen kunnen ook de eigenaars breken en de fans vervreemden. En dan zouden de fans vervolgens voetbal ondersteunen en de honkbalvelden kunnen worden gebruikt als voetbalvelden. Het werd niet gezegd dat dit absoluut zo zou moeten gebeuren, maar als de voetbal smaak niet snel genoeg zou veranderen zou dit kan zo worden gedaan. Er was wat commentaar op dezelfde manier over voetbal, hoewel ik meen me te herinneren dat hij zei, voetbal zou moeilijker te ontmantelen zijn omdat het zo wijd verbreid werd gespeeld op colleges en in de professionele competities en zou moeilijker uiteen te scheuren zijn.

Er was ook iets anders over het geweld in het voetbal, een psychologische behoefte die werd waargenomen, en mensen hebben behoefte aan deze plaatsvervanger van geweld. Dus voetbal kan daarom om die reden worden behouden om te voldoen aan deze indirecte behoefte. Hetzelfde geldt voor hockey. Hockey had meer een internationale karakter wat zou worden benadrukt. Maar in ieder geval voetbal zou de sluitpost van atletiek zijn omdat het al een populaire sport is van over de hele wereld, Zuid-Amerika, Europa en delen van Azië en de Verenigde Staten moeten aan de slag om op de ‘trein’ te springen

Dit alles zou de internationale concurrentie bevorderen, zodat we dat allemaal zouden doen, meer burgers van de wereld worden dan burgers van het eigen land.

Er was wat discussie over de jacht, niet verrassend. Jacht vereist wapens en wapenbeheersing is een groot element in deze plannen. Ik kan het me de details niet veel meer herinneren, maar het idee is dat wapenbezit een voorrecht is en niet iedereen zou geweren moeten hebben. Jagen was een ontoereikend excuus voor het bezitten van wapens en iedereen moet worden beperkt in wapenbezit. De paar bevoorrechte mensen die moet worden toegestaan ​​om te jagen, kan misschien een pistool huren of lenen van de officiële instanties in plaats van de hun eigen wapen bezitten. Iedereen heeft tenslotte geen behoefte aan een pistool.

Erg belangrijk in sport was sporten voor meisjes. Atletiek zou voor meisjes worden gepusht. Dit was bedoeld om poppen te vervangen. Baby poppen zouden er nog steeds zijn, een paar van hen, maar je zou de variëteit niet zien aan verschillende poppen. Poppen zouden niet gepusht worden omdat meisjes niet zouden moeten nadenken over baby’s en voortplanting. Meisjes moeten net zo op het atletiekveld zijn als de jongens zijn. Meisjes en jongens hoeven echt niet zo anders te zijn. Thee sets moesten de weg van poppen gaan, en al deze dingen die traditioneel waren in het denken als vrouwelijk zou minder benadrukt worden als meisjes meer mannelijk werden met hun bezigheden. Slechts één ander ding dat ik me herinner was dat de sportpagina’s vol zouden staan van de scores van meisjesteams precies zoals dat is met de jongens teams. En dat is onlangs begonnen na 20 jaar door te verschijnen in onze lokale kranten. De meisjes sportuitslagen zijn gelijk met de jongens scores. Dit is dus als, verander het rolmodel van wat jonge meisjes zouden moeten zijn. Terwijl ze groeit zou ze eerder een atleet moeten zijn dan ernaar uit te zien moeder te willen worden.

 • … wordt vervolgd, …
 • – Populatie controle
 • – Toestemming om kinderen te krijgen
 • – Seks promotie zonder het doel op voortplanting
 • – Conceptie middelen voor iedereen
 • – Seks voorlichting als doel voor de wereldregering
 • – Abortus tegen overbevolking
 • – Homoseksualiteit aanmoedigen
 • – Het belang van familiebanden verminderen
 • – Euthanasie en de levenseinde pil
 • – Gelimiteerde toegang tot gezondheidszorg
 • – Over medicatie bevorderen
 • – Eliminatie van prive dokters
 • – Nieuwe ziektes introduceren
 • – Kanker genezing onderdrukken
 • – Hartziektes als vorm van moord
 • – Onderwijs als instrument om de pubertijd te versnellen
 • – Samensmelting van alle religies
 • – Het veranderen van de bijbel
 • – Het herstructureren van het onderwijs als indoctrinatie
 • – Meer schooltijd zonder inhoudelijk onderwijs
 • – Controle wie de toegang heeft tot informatie
 • – Wetten veranderen
 • – Verslavende middelen (Drugs) aanmoedigen
 • – Veiligheid verminderen
 • – Criminaliteit om de samenleving te managen
 • – Economieën en bevolkingen verplaatsen (sociale roots verstoren)
 • – Seks en geweld via entertainment
 • – Reis restricties via geïmplanteerde ID
 • – Voedingscontrole (E nummers – GMO)
 • – Weer controle
 • – Mensenkennis, bepaal hoe mensen zullen reageren
 • – Vervalsen van wetenschappelijk onderzoek
 • – Terrorisme
 • – Financiële controle
 • – Bewaking via ID, telefoon, computer en TV camera’s
 • – Totalitaire controle

Het bovenstaande script komt voort uit de: 
New Order Of Barbarians [remaster] tapes 1 to 3


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk