NWO onthullingen Deel 7: Misdaad & veiligheidsgevoel alles is ondermijnt. Maar er is een uitweg, …


Keywords: NWO – Nieuwe Wereld Orde – veiligheid – criminaliteit – achterstand wijken – misdaad –

GEEN VEILIGHEID MEER

    Niets is permanent. Straten zouden worden omgeleid, hernoemd. Gebieden die je niet had gezien na een tijdje zouden onbekend terrein worden. Dit zou onder andere bijdragen dat voor oudere mensen, … het tijd was om verder te gaan, ze voelen zich niet meer familiair met de omgeving de veranderingen in gebieden die ooit bekend waren kunnen ze niet meer bijhouden. Gebouwen zouden leeg mogen staan ​​en verslechteren, en straten zouden worden toegestaan ​​om te verpauperen in bepaalde plaatsen. Het doel hiervan was om de jungle te creëren, de depressieve atmosfeer voor de ongeschikten.

Ergens in hetzelfde verband noemde hij dat gebouwen en bruggen zo zouden worden gemaakt dat ze na een tijdje zouden instorten, er zouden meer ongelukken met vliegtuigen gebeuren, spoorwegen en auto’s. Dit alles om bij te dragen aan het gevoel van onzekerheid, dat niets veilig was. Niet te lang na deze presentatie, in het gebied waar ik woon, werd bij een nieuw geconstrueerd brug een defect ontdekt voordat die brak, en ik herinner me na het lezen van verspreide incidenten rond het land waar winkelcentra zouden instorten terwijl ze waren gevuld met shoppers, en ik herinner me dat een van de winkelcentra in ons gebied, het eerste gebouw waar ik ooit was geweest waar je deze vibratie de hele tijd kon voelen in het hele gebouw toen er veel mensen waren, en dat herinner ik me al die tijd, mij afvragend of dit ook zo’n winkelcentrum was, een ​​van de gebouwen waar hij het over had. Praten met bouwvakkers en architecten daarover, dan zou men zeggen: “Oh nee, dat is goed als het gebouw zo trilt, dat betekent dat het flexibel is en niet star.” Wel, misschien zullen we afwachten en zien. Andere gebieden daar zou geen goed onderhouden zijn geweest. Niet elk deel van de stad zouden sloppenwijken zijn.

MISDAAD GEBRUIKEN OM DE SAMENLEVING TE BEHEREN

    Er zouden gecreëerde sloppenwijken zijn en andere gebieden die goed onderhouden waren. De mensen die in staat zijn om de sloppenwijken te verlaten voor betere gebieden, zouden dan beter leren waarderen wat het belang is van menselijke prestaties. Dit betekende dat als ze vertrokken, het oerwoud werd verlaten naar de beschaving, om zo te zeggen, ze kunnen trots zijn op hun eigen prestaties dat ze het hebben gehaald. Er was geen verwante sympathie voor hen die achterbleven in de jungle van drugs en verslechterende buurten. Toen kwam een verklaring die nogal verrassend was: we denken dat we de misdaad in de sloppenwijken effectief kunnen beperken, zodat het niet zomaar naar betere gebieden wordt verspreid. Ik moet hier misschien op wijzen dat deze duidelijk geen woord voor woord citaten zijn na 20 jaar, maar waar ik zeg dat ik citeer, geef ik de algemene strekking van wat woord voor woord werd gezegd, misschien niet precies exact. Maar hoe dan ook herinner ik me af te vragen, hoe kan hij zo zeker zijn dat de criminele element, blijven waar ze zijn? Maar hij ging verder met te zeggen dat verhoogde veiligheid in de betere gebieden nodig zou zijn. Dat zou meer politie betekenen, beter gecoördineerde politie-inspanningen. Hij zei het niet, maar ik vroeg het me af al die tijd over de zetten die ophanden waren om de politie te consolideren met afdelingen in voorsteden rond de grote steden. Ik denk dat het in de John Birch Society was, iemand die zei: “Steun uw lokale politie, laat ze niet alleen staan. “en ik herinner me dat ik me afvroeg of dat een van de dingen was die hij in gedachten had over veiligheid. Het werd niet expliciet vermeld. Maar hoe dan ook, vervolgde hij er zou een hele nieuwe industrie van residentiële beveiligingssystemen ontstaan met alarmen en sloten en alarmen die naar de politie gaan, zodat mensen hun rijkdom en hun welzijn zouden kunnen beschermen. Omdat een deel van de criminele activiteit uit de sloppenwijken zou uitmonden in betere, meer welvarende gebieden, dat leek erop dat het de moeite waard was om daar in te burgeren. En opnieuw werd het vermeld als was het een verlossende kwaliteit: zie je we genereren met dit alles minder misdaad en kijk hoe goed we zijn – we genereren ook de middelen om jezelf te beschermen tegen de misdaad. Een soort van herhaling in deze presentatie was, herken het kwaad en vervolgens de zelfvergiffenis, zie, we geven je een mogelijkheid, een uitweg.

INDUSTRIEELE BEPERKING

    De Amerikaanse industrie kwam ter discussie – het was het eerste wat ik hoorde, de term wereldwijde onderlinge afhankelijkheid. Het genoemde plan was dat in verschillende delen van de wereld men verschillende rollen van de industrie krijgen en handel zou krijgen in een verenigd wereldsysteem. De voortgaande voortreffelijkheid van de Verenigde Staten en de relatieve onafhankelijkheid en zelfvoorziening van de Verenigde Staten zou moeten worden veranderd. Dit was een van de verschillende keren dat hij dat zei. Om een ​​nieuwe structuur te creëren, moet je eerst het oude systeem afbreken, en de Amerikaanse industrie was daar een voorbeeld van. Ons systeem zou moeten worden ingeperkt om andere landen een kans te geven om hun industrieën op te bouwen, omdat ze anders niet zouden kunnen concurreren met de Verenigde Staten. En dit was vooral waar voor onze zware industrieën die zouden worden teruggeschroefd terwijl dezelfde industrieën werden ontwikkeld in andere landen, met name in Japan. En op dit punt was er enige discussie over staal en met name auto’s – vergeet niet te zeggen dat auto’s op dezelfde manier uit Japan worden geïmporteerd op basis van onze eigen – in eigen land geproduceerde auto’s, maar het Japanse product zou beter zijn. Auto’s zouden zo gemaakt worden dat ze mankementen vertoonden zodat het publiek in de Verenigde Staten er de voorkeur aan zouden geven voor geïmporteerde auto’s. Bovendien meer verscheidenheid en dit zou een beetje een boost geven aan buitenlandse concurrenten.

In 1969 waren Japanse auto’s hier zeker niet populair. Maar het idee was jou een beetje laten walgen van je Ford, GM of Chrysler-product of wat dan ook omdat kleine dingen zoals raamgrepen neer zouden vallen en plastic onderdelen zouden breken die van metaal waren gemaakt zouden kunnen worden. Jouw patriottisme over het kopen van Amerikaanse auto zou snel plaats maken voor de bruikbaarheid die als jij Japans, of Duits kocht dat het langer zou meegaan, dat zou je zo beter af zou zijn. Patriottisme zou dan snel het afvoerputje ingaan. Het werd elders genoemd, dingen die gemaakt zijn voor een beperkte levensduur. Nogmaals het idee was dat je je niet vreselijk veilig voelt, het bevorderen van het idee dat de wereld geen erg betrouwbare plek is. De Verenigde Staten moesten sterk worden gehouden met informatie, communicatie, geavanceerde technologie, onderwijs en landbouw. De Verenigde Staten werden gezien als een soort van sluitpost van dit wereldwijde systeem. Maar de zware industrie zou worden verplaatst. Een van de opmerkingen gemaakt over zware industrie was dat we genoeg milieu schade hadden gehad door milieu en bedrijfsafval en sommige van de andere mensen zouden dat wel kunnen verdragen voor een tijdje. Dit zou opnieuw een verlossende kwaliteit moeten zijn voor Amerikanen om dit te accepteren. Je hebt onze industrie wel weggehaald, maar je hebt ons milieu gered. Dus we hebben het niet echt verloren.

 • … wordt vervolgd, …
 • – Populatie controle
 • – Toestemming om kinderen te krijgen
 • – Seks promotie zonder het doel op voortplanting
 • – Conceptie middelen voor iedereen
 • – Seks voorlichting als doel voor de wereldregering
 • – Abortus tegen overbevolking
 • – Homoseksualiteit aanmoedigen
 • – Het belang van familiebanden verminderen
 • – Euthanasie en de levenseinde pil
 • – Gelimiteerde toegang tot gezondheidszorg
 • – Over medicatie bevorderen
 • – Eliminatie van prive dokters
 • – Nieuwe ziektes introduceren
 • – Kanker genezing onderdrukken
 • – Hartziektes als vorm van moord
 • – Onderwijs als instrument om de pubertijd te versnellen
 • – Samensmelting van alle religies
 • – Het veranderen van de bijbel
 • – Het herstructureren van het onderwijs als indoctrinatie
 • – Meer schooltijd zonder inhoudelijk onderwijs
 • – Controle wie de toegang heeft tot informatie
 • – Wetten veranderen
 • – Verslavende middelen (Drugs) aanmoedigen
 • – Veiligheid verminderen
 • – Criminaliteit om de samenleving te managen
 • – Economieën en bevolkingen verplaatsen (sociale roots verstoren)
 • – Seks en geweld via entertainment
 • – Reis restricties via geïmplanteerde ID
 • – Voedingscontrole (E nummers – GMO)
 • – Weer controle
 • – Mensenkennis, bepaal hoe mensen zullen reageren
 • – Vervalsen van wetenschappelijk onderzoek
 • – Terrorisme
 • – Financiële controle
 • – Bewaking via ID, telefoon, computer en TV camera’s
 • – Totalitaire controle

Het bovenstaande script komt voort uit de: 
New Order Of Barbarians [remaster] tapes 1 to 3


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk