Het Nieuws van Gisteren: Ik kon er niet meer van slapen, …


Twee zaken gisteren in het nieuws hielden mij uit mijn slaap, nee eigenlijk drie zaken. Kwart over drie was ik wakker en dat molentje in mijn hoofd begon weer gelijk op volle toeren te draaien. Om half vijf ben ik er maar uitgegaan, van slapen komt zo toch niets meer. In mijn gedachten speelden de verplichte mazelen vaccinatie in Duitsland voor een onschuldige kinderziekte loop je de kans, het gevaar allerlei gevaarlijke hulpstoffen ingespoten te krijgen. Het verplichte 5G bevel aan de gemeentes hield mij eveneens wakker. Het MH17 toneelspel van heer Rutte was de bekende druppel die de emmer deed overlopen vannacht, in Duitsland kunnen ze dit voortreffelijk onder woorden brengen; “Zum Kotzen”

Ruim een week geleden schreef ik een artikel over gasvrij wonen wat 12.000 bezoekers trok in korte tijd. Dat ging dus over de ‘eigen’ portemonnee! Nu gaat het om ‘niet ziek worden van 5G straling’, de komenden wereldwijde ‘vaccinatieplicht’ en het opnieuw geschade politieke ‘vertrouwen’. Gaat dit artikel ook wat losmaken, kijk met me mee op de pagina teller (?)

gedachtenvoer 200

Om met het laatste te beginnen, vandaag 18 July, 5 jaar geleden, was ik als koerier onderweg vanuit Italië naar huis. Net over de grens in Oostenrijk hoorde ik om 5 voor 10 weer voor het eerst een taal die ik kan verstaan, ik hoorde van de MH17 ramp en daarbij een detail dat mij zeer verontruste. Gelijk een andere zender opgezocht om te luisteren of er om klokslag 10 uur nogmaals over gesproken werd. Ik had namelijk iets waargenomen binnen mijn valse vlag aanslag top 15 reglement. Tien uur, bingo MH17 neergeschoten door Rusland, Rusland heeft het gedaan, Rusland, Rusland, Rusland, heel de reis naar huis werd dat bericht via het wereldwijde netwerk van fake nieuws zenders op mijn interne CD rom gebrandmerkt.

Thuis aangekomen wist ik al snel via YouTube de eerste leugens te ontmaskeren via de Duitse ex gevechtspiloot (en hier ander bewijs) die op de plaats van het onheil gaten in de cockpit toonde aan beide zijden van 30 mm geschut (SU-25 vliegtuig geschut). Waar de kogels ingeslagen waren en aan de andere zijde het vliegtuig hadden verlaten. De stukken van de romp die op de vliegbasis in Rijen tot op de dag van vandaag bij de reconstructie ontbreken. Een valse vlag aanslag dus, en Nederland zit in het complot, heer Rutte “um zum kotzen” Daar moest ik aan denken dus, gisteren bij de herdenking, toen ik het toneelstuk van narcist Rutte op TV aanschouwde.

Het andere nieuws brengt mij weer gelijk in het heden en de toekomst. Reeds bij de invoering van 4G heb ik persoonlijke maatregelen genomen. Een aardingslaken, een Neurosync anti straling bescherming en nu terwijl ik dit stukje zit te schrijven zit ik met blote voeten op een aardingsmat die men normaal gebruikt om elektrostatisch gevoelige printen mee te repareren. Ik heb al weken last van mijn linkerbeen net naast de modem, alsof ik er steeds gevoeliger voor wordt. En dan straks de overtreffende trap, 5G, een trap na, zo voel ik dat nadat er al wereldwijd protesten zijn gevoerd over de veiligheid, de persoonlijke gezondheid. Niet van overtuigd?

is dit de toekomst van 5G

Een Franse vriendin vertelde mij een jaar geleden dat ze zo moe was waar ze woonde en werkte, het gehele jaar door. Als ze echter thuis kwam in haar geboorte streek, was dat als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik ben bij haar ouders thuis geweest, logisch (voor mij) want er was geen 4G, er was geen 3G en er was geen 2G netwerk bij hen thuis in de Morvan. Ik heb ze een aardingslaken cadeau gegeven zodat ze tenminste in de nachtelijke uren bescherming heeft.

Een verplicht 5G antenne plaatsing beleid voor gemeentes zegt mij dat de overheid problemen verwacht, en ook protesten verwacht, maar in een enkel woord schijt heeft aan de burgers en hun gezondheid en een gevoel van onrust. Ze weten van de onderzoeken die onomstotelijk vaststellen dat planten, dieren en mensen schade ondervinden van de straling.

Zijn er nu advocaten te vinden die voor hun eigen belang gaan opkomen en politici die nog deze week alle alarmsignalen laten afgaan, … deze week !! En , … oh ja op welke mislukkeling had ‘Jij’ ook alweer je stem uitgebracht recent, of is er nog iemand die het laatste restje democratie kan redden van de ondergang? De democratie die deze week opnieuw op een zijspoor is gerangeerd.

Ik heb al honderden video’s bekeken, deze had ik gemist en kreeg ik als reactie op dit artikel opgestuurd van een mede patriot, … voor diegene die de Engelse taal (onvoldoende) machtig zijn. Hier het script van de uitzending in Engels wat je via translate kan vertalen naar Nederlands

En dan de zaak die mij het allermeest bezig heeft gehouden vannacht. De Duitse verplichte invoering van het mazelen vaccin, en de GERUSTSTELLING, dat Nederland dit nog niet nodig acht. De GERUSTSTELLING !! Bullshit. Wij maken elke weer dotcom.radio, connecting the dots, zien wat er in het grote plaatje gebeurd.

in 1976 wisten Artsen Ebola al te genezen met Vitamine C

In Afrika is de aanstaande wereldgezondheid ramp al in voorbereiding. De Ebola crisis is de oefening status al gepasseerd, de dokters weten dat er een wereldwijde vaccinatie op touw gezet gaat worden, de media weten hoe ze hierover dienen te berichten en de verantwoordelijke politici hebben hun instructies gekregen op het jaarlijkse Bilderberg marionetten poppen instructie weekend. Deze keer wordt het wel een verplichte vaccinatie ronde, de WHO heeft de eerste waarschuwing al doen uitgaan.

Ervaring is er al opgedaan net na de eerste wereldoorlog toen ergens tussen de 40 en 100 miljoen mensen dood gingen aan de Spaanse griep, behalve dan in het veilige Denemarken waar niemand werd gevaccineerd. Zou het dan toch, … nee dat kan niet waar zijn.

Het was vannacht crisis in mijn hoofd

Maar ik heb tenminste nog hoop dankzij Q Anon en mijn maatje bij dotcom.radio Mike Donkers die mij weer een inzicht verschafte.

David Rothschild stelde eens dat ze nog maar een enkele crisis nodig hadden om de Nieuwe Wereld Orde uit te kunnen rollen, wij hebben echter ook maar een enkele crisis nodig om ons te verenigen in de opstand tegen de elite. Het voorspel van deze crisis is echter al ingeluid de tintelingen zijn al waar te nemen in de gehele wereld vandaar de ongelofelijke haast met het 5G netwerk en roep om vaccinatieplicht door de overheid.

De daar zittende marionetten poppen geven zo al aan in welk kamp ze verkeren, de vijand van het volk. Maar, … maar, … van alle sleutelfiguren zijn video opnamen beschikbaar, gedeeltelijk vrijgekomen via de #Metoo laptop van Harvey Weinstein, en dan nu, … via de arrestatie van Jeffery Epstein komt de gehele beerput in de openbaring. Artiesten, filmacteurs, mensen waar je wellicht naar opkeek, bestuurders, CEO’s van multi nationale, Politici in de gehele wereld, de Kerken, het Vaticaan en de koningshuizen. Die beerput staat nu op klappen en de toorn van het volk zal links en rechts, arm en rijk, protestant, en katholiek met elkaar verbinden, alle tegenstellingen overal ter wereld zullen naar de achtergrond verschuiven, protesten zullen de gele hesjes beweging doen verbleken en de politie zal langs de kant hun instemming betuigen, zich afvragend waarom ze zich zo lang hebben laten misleiden. Ze zullen hun militaire uitrusting afleggen en hopelijk komt er een einde aan de politie zelfmoorden van de agenten die reeds in gewetensnood verkeerden.

Likely within days, the U.S. Court of Appeals for the Second Circuit will release almost 2,000 pages of documents that could reveal sexual abuse by “numerous prominent American politicians, powerful business executives, foreign presidents, a well-known prime minister, and other world leaders,” according to the three-judge panel’s ruling. 

read more

Verwacht dat er haast gezet gaat worden aan beide zijden, 5G en de vaccinatieplicht zijn de volgende twee valse vlag aanslagen, nu gericht tegen de gehele wereldbevolking. Met aan de andere kant van de medaille de onthullingen en ontmanteling van de Deep State.

Het is pure paniek bij de elite en ze moeten en zullen slagen anders, …

Mochten die plannen slagen dan zullen vele mensen mogelijk geleid worden naar het pad van ‘misdadiger’, een niets meer te verliezen ‘do or die’ actie ?

Het “zwaard van Damocles” hangt vele mensen boven het hoofd aan beide zijden van het spectrum, dat zijn, … deze gedachten … die hielden mij deze nacht uit mijn slaap.

Hou de tellen van deze pagina in het oog, hoe minder bezoekers, hoe meer slapers, … als ware het een anti-schapenhoeder.

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk