Q anon, … hoeveel bewijs wil je zien?


Ik heb de laatste tijd een gevoel van déjà vu
Alsof ik dit al meer meegemaakt heb, sodeju

Is het een gevoel, wat mij bekruipt haast continu
Wat mij dagelijks bezig houdt, ja ook hier en nu

Het kwam eerst binnen als een residu
Een aanstekelijke reactie op een dropdown keuze menu

Het was een boodschap gericht aan mij als individu
Resonerend met mijn ontwakingsproces, kukeleku

Zonder een opgebouwde weerstand verwelkomt met een salut
Als dat allemaal waar is, … nondedju

Sindsdien maakt hij overuren, de Centrale Processing Unit, de CPU
Zijn rekenkracht deelt, trekt af, vermenigvuldigt en telt op naar het uur U

Allerlei belangrijke zaken passeren de revue
Ontlokken bij mij alweer een krachtterm, sakkerju

Wat mij zo enthousiast maakt zijn deze openbaringen, welnu
Ik heet je welkom in de wondere wereld van “Q”

Overal waar je kijkt en leest zag je de berichten voorbij komen over een mogelijke oorlog, een derde wereldoorlog zelfs ontstaan in Noord Korea, de Oekraïne zagen we voorbij komen de afgelopen tijd en dan nu weer met Iran. Bekijk de twee video’ s Iran deel 1 en 2 en je ziet een geheel ander plaatje voorbij komen. Ook al heeft “Q” slechts een enkele posting gedaan afgelopen maand, de Anons zijn daar niet minder actief door geworden. Het ‘werk’ gaat gewoon door. Persoonlijk ben ik ervan overtuigt dat we nu in het tijdperk van ‘oosten’ zijn aangekomen, tijd voor de openbaringen aan het grote publiek.

– Henk
15-07-2019 BELANGRIJK CHEMTRAILS
13-07-2019

Mike Donkers update

As I wrote before, us Q researchers were all one year off. The Storm has arrived with the arrest of Jeffrey Epstein, child procurer for the Deep State, including the UK’s Prince Andrew and, of course, Bill Clinton, as well as many, many high rollers. The IG Report, which focuses on The Clinton Foundation, as well as the DECLAS, which will reveal the UK’s role in the spying on Team Trump through the UK and Australia, are coming up soon. The Q team had everybody fooled: 2018 will be great – except, it’s really 2019.

Pretty much everything I put in my 2018 articles will come true. The resignation of UK ambassador to the US, Sir Kim Darroch, is another Deep State cleanup, as Rex outlines in this fascinating article:

https://quodverum.com/2019/07/191/trump-s-revenge-panic-on-the-streets-of-london-.html

Q post 09-07-2019
08-07-2019
07-07-2019
06-07-2019

Steeds meer zie ik nieuws opduikend in de Media waar aan de titel al zichtbaar is: DIT IS NEP NIEUWS. Nu blijken er ook al anons te zijn die dat allemaal bijhouden in de VS, …

06-07-2019
4th of July opkomst bij de toespraak van Trump
05-07-2019 … dreigementen
04-07-2019 Het verschil tussen de laatste 4 presidenten, ..
04-07-2019 Disclaimer, this is the WIKILEAKS list.
Known MSM criminals not on this list will be dealt with also.

Vandaag 01-07-2019 zocht ik via startpage: “Qanon how much more proof do you want“, je ziet dan dezelfde zoekresultaten als Google alleen zonder dat mijn zoekacties gevolgd worden. Opvallend was dat ik steeds weer dezelfde MSM resultaten te zien kreeg terwijl de alternatieve media daar vele male meer over publiceren met dito bezoekersaantallen. Google is niet langer alleen het doorgeefluik, maar zit nu op de stoel van de nieuwsuitgever en heeft zich met de censuur blootgegeven en kwetsbaar voor een juridische aanpak van de Trump administratie.

03-07-2019
Hoeveel bewijs wil je zien, … Iran volgt, …
Iran deel 2
Iran deel 1
01-07-2019
Angela “KURU” Merkel & Spirituele ‘leider’ Dalai Lama