NWO onthullingen Deel 4: Gezondheidszorg inperken, onderzoek fraude & nieuwe ziektes creëren.


Keywords: Nieuwe Wereld Orde – Verandering – Manipulatie – Dokters – Nieuwe ziektes – Hartinfarct – Voeding – Sporten

UITSCHAKELING VAN PRIVATE ARTSEN

    Het beeld van de dokter zou veranderen. Niet langer zou hij worden gezien als een individuele professional in dienst van individuele patiënten. Maar de dokter zou geleidelijk erkend worden als een zeer bekwame technicus – en zijn taak zou veranderen. Het is de taak om zaken als executies op zich te nemen door dodelijke injectie. Het beeld van de arts die een krachtige, onafhankelijke persoon zou moeten zijn is veranderd. En hij ging verder met te zeggen: “Dokters verdienen heel veel geld. Ze moeten adverteren zoals elk ander professional. “Advocaten zouden ook reclame maken. Houd in gedachten, dit was een publiek van artsen; die wordt aangesproken door een arts. En het was interessant dat hij wat tamelijk beledigende uitspraken deed bij zijn publiek zonder angst om ons te vijandig te stemmen. De solo-beoefenaar zou iets worden uit het verleden worden. Een paar die-hards proberen het vol te houden, maar de meeste artsen zijn wel in dienst zijn van een of andere instelling.

Groepspraktijk zouden worden aangemoedigd, ze zouden bedrijven worden, en dat wordt het bedrijfsimago van medische zorg .. toen dit geleidelijk aan steeds acceptabeler werd, doktoren zouden meer en meer werknemers worden in plaats van onafhankelijke contractanten. En samen met dat, natuurlijk, niet-aangegeven maar noodzakelijk, dient de werknemer de werkgever, niet zijn patiënt. Dus dat is het .. en we hebben er al heel wat van gezien in de afgelopen 20 jaar. En, … er is blijkbaar meer aan de horizon.

Een paar die-hard artsen kunnen proberen het te blijven proberen, in de solo-praktijk blijven, onafhankelijk blijven. Maar ze zouden een groot verlies aan inkomsten lijden. Ze zouden door kunnen sappelen misschien, maar nooit echt comfortabel kunnen leven zoals zij die bereid waren te doen als medewerkers van het systeem. Uiteindelijk zou er helemaal geen plaats voor zijn de solo-beoefenaar nadat het systeem is ingegraven.

NIEUWE MOEILIJK TE DIAGNOSEREN EN ONZICHTBARE ZIEKTEN

    Volgende onderwerp om over te praten is Gezondheid en Ziekte. Hij zei dat er nieuwe ziektes te voorschijn komen die nog nooit eerder zijn gezien. Ze zouden heel moeilijk zijn te diagnosticeren en onbehandelbaar zijn – in ieder geval al een tijdje. Geen uitwerking was gemaakt, maar ik herinner me niet lang na het horen van deze presentatie, toen ik een raadselachtige diagnose te maken had, waarbij ik me afvroeg, “is dit wat het was waarover ze praten? Is dit een geval van waar hij het over had? “Enkele jaren later, toen AIDS zich uiteindelijk ontwikkelde, was AIDS minstens één voorbeeld was van waar hij het over had. Ik denk nu dat AIDS waarschijnlijk een vervaardigde ziekte was.

HET ONDERDRUKKEN VAN KANKERGENEZING ALS MIDDEL VAN BEVOLKINGEN BEHEERSING

    Kanker, zei hij: “We kunnen nu bijna elke vorm van kanker genezen in het bestand van het Rockefeller Institute, als het ooit wordt besloten dat het zou moeten worden vrijgegeven tenminste. Maar overweeg – als mensen niet meer doodgaan aan kanker, hoe snel we dat overbevolkt zouden raken. Je kunt net zo goed aan kanker sterven als iets anders. “Inspanningen bij de behandeling van kanker zou meer gericht zijn op comfort dan op genezing. Er was een verklaring dat uiteindelijk de kanker geneeskunde die werd verborgen in het Rockefeller Institute aan het licht zou komen omdat onafhankelijke onderzoekers dat naar buiten kunnen brengen, ondanks de pogingen om ze te onderdrukken. Maar in ieder geval was het een goed ding om mensen te laten sterven aan kanker, omdat het probleem van de overbevolking wel zou vertragen.

HARTAANVALLEN VEROORZAKEN ALS EEN VORM VAN MOORD

    Een ander zeer interessant zaak was een hartaanval. Hij zei: “Er is nu een manier om een ​​echte hartaanval te simuleren. Het kan worden gebruikt als een middel van moord. “Alleen een zeer bekwame patholoog die precies wist waar te kijken ziet het, want bij een autopsie kon hij dit onderscheiden van het echt. Ik dacht, dat was een zeer verrassend en schokkend iets om van deze specifieke man te horen in die bepaalde tijd. Dit, en de business van de kankerbehandeling, echt nog steeds opvallen in mijn geheugen, omdat ze zo schokkend waren en in die tijd. Hij ging toen over voeding praten en bewegen in een soort van hetzelfde kader. Mensen zouden goed moeten eten en recht uitoefenen om net zo lang te leven als voorheen. De meesten niet. Dit in verband met voeding en er was geen specifieke verklaring die ik kan geven aan bepaalde voedingsstoffen die ofwel ontoereikend ofwel te veel zouden zijn. Achteraf denk ik dat hij bedoelde dat hoog zout gehalte diëten en vetrijke diëten dat zouden zijn die leiden naar hoge bloeddruk en voortijdig arteriosclerotisch hart ziekte.

En als mensen die te dom of te lui waren om te bewegen als zij, zou dan hun dieet, .. hun circulerende vetten omhoog gaan en vormen een predispositie voor ziekte. En hij zei iets over dieetinformatie – over een goede voeding – zou op grote schaal beschikbaar zijn, maar de meeste mensen, met name domme mensen, die eigenlijk toch al geen recht hebben om lang te mogen blijven leven, ze zouden het goede voeding advies negeren en gewoon doorgaan en eten wat handig was en goed smaakte. En werden nog andere onplezierige dingen gezegd over eten. Ik kan me gewoon niet herinneren wat dat waren. Maar ik herinner het me wel .. het hebben van reflecties over het willen planten van een tuin in de achtertuin om zelf te bemesten met schadelijke stoffen zodat het ook verontreinigde voedingsmiddelen zouden zijn. Ik heb er spijt van dat ik me de details .. de rest van dit verhaal .. over voeding en gevaarlijke voeding. En met betrekking tot bewegen. Hij ging verder met te zeggen dat meer mensen meer trainden, vooral rennen, omdat iedereen kan rennen. Je hebt geen specials nodig uitrusting of plaats. Je kunt rennen waar je ook bent. Zoals hij het zei. “mensen zullen over de hele linie gaan rennen. “En in die geest wees hij op de toevoer die vraag produceert. En dit was met verwijzing naar atletische kleding en uitrusting. Omdat dit op grotere schaal beschikbaar zou worden gemaakt en glamour zou krijgen, met name als betreft hardloopschoenen, dit zou mensen stimuleren om interesse te ontwikkelen in hardlopen en .. als onderdeel van een hele soort openbare propagandacampagne. Mensen zouden dan aangemoedigd worden om de aantrekkelijke sportuitrusting aan te schaffen en in te stappen met hardloop oefening.

Nogmaals .. goed in verband met voeding noemde hij dat ook openbare eetgelegenheden die snel zouden toenemen. Dat .. dit ook een verbinding had met het gezin. Naarmate meer en meer mensen uit eten gaan, zou het thuis eten minder belangrijk worden. Mensen zouden thuis minder afhankelijk zijn van hun keuken. En dan is dit ook verbonden met gemaksvoedsel dat op grote schaal beschikbaar wordt gemaakt – voeding zoals deze zouden in de magnetron kunnen komen. Hele maaltijden zouden beschikbaar zijn vooraf samengestelde. En uiteraard. we hebben dit nu gezien. Maar deze hele andere benadering van uit eten gaan en tot .. eerder bereide maaltijden die in huis worden gegeten werd voorspeld op dat moment om tot stand gebracht te worden – gemaksvoedsel. Dat gemaksvoedsel zou deel uitmaken van de gevaren. Iemand die lui genoeg was om het gemaksvoedsel te willen hebben in plaats van het zelf te bereiden moet ook beter energiek genoeg zijn om te oefenen. Omdat als hij te lui was te bewegen en te lui om zijn eigen voedsel te maken, dan verdiende hij het niet om heel lang te leven. Dit werd allemaal gepresenteerd als een soort moreel oordeel over mensen en wat ze zouden moeten doen met hun energieën. Mensen die slim zijn, die zouden leren over voeding, en die voldoende gedisciplineerd zijn om goed te eten en te bewegen. Betere mensen – en het soort waarvan je wilt dat ze langer leven.

 • … wordt vervolgd, …
 • – Populatie controle
 • – Toestemming om kinderen te krijgen
 • – Seks promotie zonder het doel op voortplanting
 • – Conceptie middelen voor iedereen
 • – Seks voorlichting als doel voor de wereldregering
 • – Abortus tegen overbevolking
 • – Homoseksualiteit aanmoedigen
 • – Het belang van familiebanden verminderen
 • – Euthanasie en de levenseinde pil
 • – Gelimiteerde toegang tot gezondheidszorg
 • – Over medicatie bevorderen
 • – Eliminatie van prive dokters
 • – Nieuwe ziektes introduceren
 • – Kanker genezing onderdrukken
 • – Hartziektes als vorm van moord
 • – Onderwijs als instrument om de pubertijd te versnellen
 • – Samensmelting van alle religies
 • – Het veranderen van de bijbel
 • – Het herstructureren van het onderwijs als indoctrinatie
 • – Meer schooltijd zonder inhoudelijk onderwijs
 • – Controle wie de toegang heeft tot informatie
 • – Wetten veranderen
 • – Verslavende middelen (Drugs) aanmoedigen
 • – Veiligheid verminderen
 • – Criminaliteit om de samenleving te managen
 • – Economieën en bevolkingen verplaatsen (sociale roots verstoren)
 • – Seks en geweld via entertainment
 • – Reis restricties via geïmplanteerde ID
 • – Voedingscontrole (E nummers – GMO)
 • – Weer controle
 • – Mensenkennis, bepaal hoe mensen zullen reageren
 • – Vervalsen van wetenschappelijk onderzoek
 • – Terrorisme
 • – Financiële controle
 • – Bewaking via ID, telefoon, computer en TV camera’s
 • – Totalitaire controle

Het bovenstaande script komt voort uit de: 
New Order Of Barbarians [remaster] tapes 1 to 3


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk