Nieuwe wetenschap vindt dat menselijke activiteit vrijwel geen invloed heeft op de wereldwijde temperaturen


Bron artikel NaturalNews: Climate change hoax COLLAPSES as new science finds human activity has virtually zero impact on global temperatures
Door: Mike Adams

De hoax voor klimaatverandering is ingestort. Er is net een verwoestende reeks onderzoek documenten verschenen waaruit blijkt dat menselijke activiteiten niet meer dan een stijging van 0,01 ° C op de wereldtemperaturen kunnen bereiken, wat betekent dat alle menselijke activiteiten die het doelwit zijn van radicale alarmmeldingen voor klimaatverandering – verbrandingsmotoren, vliegtuigvluchten, dieseltrekkers – heeft vrijwel geen meetbare invloed op de temperatuur van de planeet.

Finse wetenschappers waren het speerpunt van het onderzoek en gaven een onderzoek uit met de titel: “Geen experimenteel bewijs voor de significante antropogene klimaatverandering.”

Het artikel legt uit dat IPCC-analyse van globale temperaturen lijdt onder een flagrante fout – namelijk het niet in rekening brengen van “invloeden van lage bewolking” en hoe dit invloed heeft op de wereldwijde temperaturen. Natuurlijke variaties in lage bewolking, die sterk worden beïnvloed door het vermogen van kosmische straling om de atmosfeer van de aarde te penetreren als gevolg van variaties in de sterkte van de magnetosfeer van onze planeet, zijn goed voor bijna alle veranderingen in de temperatuur op aarde, leggen de onderzoekers uit.

Zoals deze grafiek laat zien, is meer wolkendekking omgekeerd gerelateerd aan temperatuur. Met andere woorden, wolken schermen het aardoppervlak tegen de zon af, zorgen voor afkoeling van de schaduwlaag, terwijl een gebrek aan wolken resulteert in meer opwarming:

Bewolking zorgt voor de echte veranderingen in de wereldwijde temperaturen

Dit wordt verder ondersteund door onderzoekers van de Kobe University in Japan, die bijna gelijktijdig een document publiceerden dat onthult hoe veranderingen in het magnetisch veld van onze planeet de intensiteit van zonnestraling regelen die de lagere atmosfeer bereikt, wat wolkenvorming veroorzaakt die de temperatuur op aarde verandert.

lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website

Die studie, gepubliceerd in Nature, wordt ‘Intensified East Asian wintermoesson tijdens de laatste overgang naar de geomagnetische omkering’ genoemd.

Records van suborbital-schaal klimaatvariatie tijdens de laatste glaciale en Holocene periodes kunnen worden gebruikt om de mechanismen van snelle klimaatveranderingen te verhelderen … Ten minste één gebeurtenis ging gepaard met een afname van de sterkte van het magnetisch veld van de aarde. Aldus kunnen klimaatregistraties van het MIS 19-interglaciaal worden gebruikt om de mechanismen van een verscheidenheid aan klimaatveranderingen op te helderen, inclusief het testen van het effect van veranderingen in aardmagnetische dipoolveldsterkte op het klimaat door middel van galactische kosmische straling (GCR) -geïnduceerde wolkenvorming …

In feite zijn kosmische stralen die normaal worden afgebogen via de magnetosfeer, in tijden van zwakke of veranderende magnetische velden die van de aarde zelf uitgaan, in staat om verder de aardse atmosfeer binnen te dringen, waardoor er laaghangende wolken ontstaan ​​die het land in een soort bedekken van ‘paraplu-effect’ dat het land van de zon overschaduwt, waardoor afkoeling kan plaatsvinden. Maar een gebrek aan wolken maakt het oppervlak heter, zoals verwacht zou worden. Dit natuurlijke fenomeen is nu gedocumenteerd als de belangrijkste motor voor wereldwijde temperaturen en klimaat, niet door menselijke activiteit.

Verbrand alle olie die je wilt, met andere woorden, en het is nog steeds gewoon een druppel in de emmer in vergelijking met de kracht van de zon en andere kosmische invloeden. Alle fossiele brandstofconsumptie in de wereld draagt ​​nauwelijks iets bij aan de actuele globale temperaturen, bevestigden de onderzoekers.

Zoals ze uitleggen, overschatten de klimaatmodellen van het IPCC de invloed van koolstofdioxide op de wereldwijde temperaturen enorm:

… de [IPCC] -modellen slagen er niet in de invloed van een fractie met een lage bewolking af te leiden op de wereldtemperatuur. Een te kleine natuurlijke component resulteert in een te groot aandeel voor de bijdrage van de broeikasgassen zoals koolstofdioxide. Dat is de reden waarom J. KAUPPINEN EN P. MALMI IPCC de klimaatgevoeligheid vertegenwoordigen die meer dan één orde van grootte groter is dan onze gevoeligheid van 0,24 ° C. Omdat het antropogene aandeel in de verhoogde CO2 minder is dan 10%, hebben we vrijwel geen antropogene klimaatverandering. De lage wolken beheersen voornamelijk de temperatuur op aarde.

De hoax van de “klimaatverandering” is een fraude

Kooldioxide, met andere woorden, is niet de “vervuiler” die alarmmeldingen voor klimaatverandering al lang hebben beweerd. CO2 vernietigt de planeet niet en heeft nauwelijks enig effect op de mondiale temperaturen (de IPCC’s schatting van het effect is, volgens Finse onderzoekers, ongeveer één orde van grootte te groot, of tien keer de werkelijke hoeveelheid).

NASA werd zelfs gedwongen om onlangs toe te geven dat kooldioxide de aarde op grote schaal opnieuw vergroent door de groei van regenwouden, bomen en graslanden te ondersteunen. Bekijk deze kaarten met de toename van het aantal groene planten dankzij de stijgende CO2-uitstoot:

Belangrijk is dat het verminderen van onze wereldwijde consumptie van fossiele brandstoffen vrijwel geen invloed zal hebben op de wereldwijde temperaturen. De veel grotere gouverneur van het klimaat en de temperatuur is de kracht en configuratie van de magnetosfeer van de aarde, die altijd in beweging is sinds de vorming van de planeet miljarden jaren geleden. Hoe zwakker de magnetosfeer, hoe meer kosmische straling de atmosfeer binnendringt, wat resulteert in het genereren van wolken, die het oppervlak van de planeet afschermen tegen de zon. Een zwakkere magnetosfeer veroorzaakt dus globale afkoeling, terwijl een sterkere magnetosfeer resulteert in opwarming van de aarde, volgens dit onderzoek. Dit fenomeen wordt het “Svensmark-effect” genoemd.

Zoals gemeld door Science Daily:

Dit suggereert dat de toename van de kosmische straling gepaard ging met een toename van de laag wolken bedekking, het paraplueffect van de wolken koelde het continent, en de Siberische hoge atmosferische druk werd sterker. Toegevoegd aan andere verschijnselen tijdens de aardmagnetische omkering – bewijs van een jaarlijkse gemiddelde temperatuurdaling van 2-3 graden Celsius, en een stijging van de jaarlijkse temperatuur varieert van het sediment in Osaka Bay – deze nieuwe ontdekking over wintermoessons levert verder bewijs dat het klimaat verandering worden veroorzaakt door het wolken paraplu-effect.

De ‘oorlog tegen koolstof’ (Co2) is afgeleid van pure domheid, arrogantie en wetenschappelijk analfabetisme

De extreme alarmering van gekheid in de klimaatverandering – het beste gepersonifieerd door de aandrang van Alexandrië Ocasio-Cortez om de mensheid binnen 12 jaar te vernietigen als we niet stoppen met het verbranden van fossiele brandstoffen – is allemaal gebaseerd op niets dan angstwekkende mediapropaganda en vervalste wetenschap. (De IPCC en de NOAA filteren allebei standaard temperatuurgegevens om te proberen een opwarmende “trend” te creëren waar die niet bestaat.)

Het is allemaal een massale, gecoördineerde fraude, en de reguliere media liegen bewust voor het publiek over klimaatverandering om de economie te vernietigen terwijl letterlijk miljarden dollars zouden worden overgemaakt in de zakken van rijke globalisten als onderdeel van een ” CO2-belastingregeling.

Maar koolstof is helemaal niet het probleem. En de ‘oorlog tegen koolstof’ is een domme, zinloze politiek die door idioten wordt gecreëerd, aangezien mensen op koolstof gebaseerde levensvormen zijn, wat betekent dat elke ‘oorlog tegen koolstof’ een oorlog tegen de mensheid is.