NWO onthullingen Deel 3: Familiebanden – werk en geneeskunde beperken


Keywords: Nieuwe Wereld Orde – Verandering – Manipulatie – Limiteren familiebanden – Betaalbare zorg inbinden – Ziekenhuis gevangenissen

HET BELANG VAN FAMILIE BANDEN VERMINDEREN

    Gezinnen zouden beperkt in omvang zijn. We wezen je er al op dat we niet meer dan twee kinderen mochten hebben. Echtscheiding zou gemakkelijker en gangbaarder worden. De meeste mensen die trouwen, zullen meer dan eens trouwen. Meer mensen zullen niet trouwen. Ongehuwde mensen zouden in hotels verblijven en zelfs samenwonen. Dat zou heel erg gebruikelijk zijn – niemand zou er zelfs maar vragen over stellen. Het zou breed geaccepteerd zijn als niet anders dan getrouwde mensen samen zijn. Meer vrouwen zullen buiten het thuis werken. Meer mannen zullen worden overgeplaatst naar andere steden voor hun werk, meer mannen zouden moeten reizen. Daarom zou het voor gezinnen moeilijker zijn om bij elkaar te blijven. Dit zou ertoe leiden dat de huwelijksrelatie minder stabiel wordt en daarom zijn mensen minder geneigd om baby’s te krijgen. En de uitgebreide families zouden kleiner zijn en meer van elkaar verwijderd.

Reizen zou gemakkelijker en minder duur zijn, zodat mensen sneller de familieband verbreken. Maar een van de netto-effecten van eenvoudiger echtscheidingswetten in combinatie met de promotie van reizen, en het overbrengen van gezinnen van de ene stad naar de andere, was om instabiliteit in de gezinnen te creëren. Als zowel man als vrouw aan het werk zijn en één partner krijgt ander werk, de andere kan mogelijk niet zo gemakkelijk worden overgedragen. Spoedig, geeft hij of zij haar baan op en blijft alleen achter of loopt het risico geen werk te vinden op de nieuwe locatie. Eerder een duivelse benadering van dit hele plan!

EUTHANASIA EN DE “LEVENSEINDE PIL”

    Iedereen heeft het recht om slechts zo lang te leven. De ouderen zijn niet langer bruikbaar. (useless eaters) Ze worden een last. Je zou klaar moeten zijn om de dood te accepteren. Een willekeurige leeftijdsgrens kon worden vastgesteld. Je hebt tenslotte alleen het recht op zoveel biefstuk diners, zoveel orgasmen en zoveel goede genoegens in het leven. En nadat je er genoeg van hebt gehad en je bent niet langer productief werkend en kunt bijdragend, dan zou je klaar moeten zijn om opzij te gaan voor de volgende generatie.

Sommige dingen die mensen zouden helpen realiseren dat ze lang genoeg hebben geleefd, hij noemde een aantal zaken – ik herinner ze niet allemaal – hier zijn een paar – gebruik van zeer bleke drukinkt op formulieren die mensen nodig hebben om in te vullen, dus dat oudere mensen de bleke inkt niet zo gemakkelijk kunnen lezen en hulp nodig hebben en naar jongere mensen gaan voor hulp. Automobiele verkeerspatronen – er zouden meer hoge snelheid verkeersstroken zijn .. verkeerspatronen die ouder mensen met hun langzamere reflexen zouden belemmeren, moeite hebben met de situatie en dus verliezen sommige hun onafhankelijkheid.

BEPERKTE TOEGANG TOT BETAALBARE MEDISCHE ZORG MAAKT ELIMINATIE OUDEREN GEMAKKELIJKER

    Een groot item … uitgebreid uitgewerkt, de kosten van medische zorg zou omslachtig hoog worden gemaakt. Medische zorg zou nauw met elkaar verbonden zijn met iemands werk, maar zou ook zeer, zeer hoog in kosten worden gemaakt, zodat het gewoon niet meer beschikbaar zou zijn voor mensen na een bepaalde tijd. En tenzij ze opmerkelijk rijk waren, of een ondersteunend gezin, zouden ze het gewoon moeten doen zonder zorg. En het idee was dat als iedereen zegt: “Genoeg! Wat een last is het voor de jongeren om de oude mensen te behouden, “dan zouden de jongeren er aangemoedigd in worden mama en papa onderweg helpen, op voorwaarde dat dit op humane wijze en met succes en waardigheid wordt gedaan. En dan was het voorbeeld – er zou een leuk afscheidsfeest kunnen zijn, een echt feest. Mam en pap hadden goed werk geleverd. En dan na de feestjes nemen ze de “overlijdens pil”.

DE CONTROLE OVER DE GENEESKUNDE PLANNEN

    Het volgende onderwerp is Geneeskunde. Er zouden ingrijpende veranderingen in de praktijk zijn van medicijnen. Over het algemeen zou de geneeskunde veel strakker worden gecontroleerd. Er werd opgemerkt: “Het Congres gaat niet mee met de nationale gezondheid verzekering. Dat (in 1969), “zei hij,” is nu overduidelijk. Maar het is niet noodzakelijk. We hebben andere manieren om de gezondheidszorg te beheersen. “Deze zouden geleidelijker tot stand komen, maar alle zorgverlening zou onder strikte controle komen te staan. Medische zorg zou nauw verbonden zijn met werk. Als je niet werkt of niet kunt werken, hebt u geen toegang tot medische zorg. De dagen dat ziekenhuizen gratis zorg weggeven zou geleidelijk afnemen. De kosten zouden worden opgedreven, zodat mensen niet in staat zijn om de verzekering te betalen. Uw medische zorg zou door anderen worden betaald. En daarom zou je dat dankbaarheid en afhankelijkheid aanvaarden, op gebogen knie, wat je als een voorrecht werd aangeboden. Jouw rol, verantwoordelijk voor de eigen zorg zou zou verminderen. Even terzijde, dit is niet iets wat in die tijd is ontwikkeld.

Ik begreep het niet, de manier waarop dit werkt, iedereen is afhankelijk van de verzekering gemaakt. En als u geen verzekering hebt, betaalt u direct; en de kosten van jouw zorg is enorm. De verzekeringsmaatschappij betaalt echter voor uw zorg niet hetzelfde bedrag. Als u bijvoorbeeld $ 600 moet betalen voor het gebruik van een operatiekamer, de verzekeringsmaatschappij betaalt echter geen $ 600 van u. Zij betalen $ 300 of $ 400. En dat verschil in facturering heeft het gewenste effect: het stelt de verzekeringsmaatschappij in staat te betalen voor wat u nooit zou kunnen betalen. Ze krijgen een korting die voor u niet beschikbaar is. Als je je rekening ziet, ben je dankbaar dat de verzekeringsmaatschappij dat kon doen. En zo ben je ook afhankelijk, en vrijwel verplicht om een ​​verzekering te hebben. De hele facturering is frauduleus. Hoe dan ook, nu maar doorgaan … de toegang tot ziekenhuizen zou streng zijn gecontroleerd.

Identificatie is nodig om in het gebouw te komen. De beveiliging in en rond ziekenhuizen zou worden vastgesteld en geleidelijk worden verhoogd dat niemand zonder identificatie kon binnenkomen. Diefstal van ziekenhuisapparatuur, dingen zoals schrijfmachines en microscopen enzovoort, zou worden “toegestaan” en overdreven; verslagen daarvan zouden zijn overdreven, zodat dit het excuus zou zijn dat nodig is om de behoefte aan te tonen van strikte beveiliging, totdat mensen eraan gewend raakten. En iedereen die rondgaat in het ziekenhuis zou verplicht zijn om een ​​identificatiebadge met foto en .. vertellen waarom hij daar zijn .. werknemer of laboratoriumtechnicus of bezoeker of wat dan ook. Dit moet geleidelijk worden ingevoerd, zodat iedereen eraan gewend raakt zichzelf identificeren – totdat het gesloten net werd geaccepteerd.

Deze behoefte aan een ID om te kunnen bewegen zou op kleine manieren kunnen beginnen: ziekenhuizen, sommige bedrijven, maar geleidelijk uitbreiden om iedereen op alle plaatsen te volgen! Er werd waargenomen wie dat er in het ziekenhuizen kunnen zijn, gegevens die gebruikt werden om mensen te beperken .. voor de behandeling van criminelen. Dit betekende niet, noodzakelijkerwijs medische behandeling. Daarom .. op dat moment wist ik het niet, een “Psycho-gevangenis” – bevindt zich in de Sovjet-Unie, maar zonder alle details, in feite, beschreef hij het gebruik van ziekenhuizen zowel voor de behandeling van de zieken, en voor opsluiting van criminelen om andere redenen dan de medische welzijn van de crimineel. De definitie van crimineel werd niet gegeven. (Psychiatrische inrichting)

 • … wordt vervolgd, …
 • – Populatie controle
 • – Toestemming om kinderen te krijgen
 • – Seks promotie zonder het doel op voortplanting
 • – Conceptie middelen voor iedereen
 • – Seks voorlichting als doel voor de wereldregering
 • – Abortus tegen overbevolking
 • – Homoseksualiteit aanmoedigen
 • – Het belang van familiebanden verminderen
 • – Euthanasie en de levenseinde pil
 • – Gelimiteerde toegang tot gezondheidszorg
 • – Over medicatie bevorderen
 • – Eliminatie van prive dokters
 • – Nieuwe ziektes introduceren
 • – Kanker genezing onderdrukken
 • – Hartziektes als vorm van moord
 • – Onderwijs als instrument om de pubertijd te versnellen
 • – Samensmelting van alle religies
 • – Het veranderen van de bijbel
 • – Het herstructureren van het onderwijs als indoctrinatie
 • – Meer schooltijd zonder inhoudelijk onderwijs
 • – Controle wie de toegang heeft tot informatie
 • – Wetten veranderen
 • – Verslavende middelen (Drugs) aanmoedigen
 • – Veiligheid verminderen
 • – Criminaliteit om de samenleving te managen
 • – Economieën en bevolkingen verplaatsen (sociale roots verstoren)
 • – Seks en geweld via entertainment
 • – Reis restricties via geïmplanteerde ID
 • – Voedingscontrole (E nummers – GMO)
 • – Weer controle
 • – Mensenkennis, bepaal hoe mensen zullen reageren
 • – Vervalsen van wetenschappelijk onderzoek
 • – Terrorisme
 • – Financiële controle
 • – Bewaking via ID, telefoon, computer en TV camera’s
 • – Totalitaire controle

Het bovenstaande script komt voort uit de: 
New Order Of Barbarians [remaster] tapes 1 to 3


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk