NWO onthullingen Deel 2: De bewuste seksualisering van de maatschappij


Keywords: Nieuwe Wereld Orde – Verandering – Manipulatie – Bevolkingscontrole – Voortplanting – Anticonceptie – Abortus – Homoseksualiteit – Sexy Kleding

BEVOLKINGSCONTROLE

    Hij was erg actief met bevolkingscontrole groepen, de bevolkingscontrole beweging en populatie controle was echt het toegangspunt tot specifieke informatie na de introductie. Hij zei dat de bevolking te snel groeit. Het aantal mensen die op een bepaald moment op de planeet wonen, moet beperkt worden of we zullen geen ruimte hebben om te leven. We zullen onze voedselvoorraad ontgroeien en we zullen overbevolkt krijgen in de wereld met al ons afval.

TOESTEMMING OM BABYS TE KRIJGEN

    Mensen mogen geen baby’s krijgen alleen omdat ze dat willen of omdat ze onvoorzichtig waren. De meeste gezinnen zouden worden beperkt tot twee. Sommige mensen zou het toegestaan ​​zijn om slechts een baby te krijgen, en een geselecteerde persoon of personen kunnen toestemming krijgen ​​om er drie te hebben. Maar de meeste mensen mochten er maar twee baby’s hebben. Dat komt omdat de groei van de bevolking nul is bij 2,1 kinderen per voltooide familie. Dus zoiets als elke 10e familie kan de voorrecht van de derde baby. Voor mij was, tot op dit punt, het woord “bevolking controle voornamelijk gecommuniceerd beperken van het aantal baby’s om geboren te worden. Maar de opmerking over wat mensen zou “toegestaan” worden en wat daarna volgde, is vrij duidelijk dat wanneer je “bevolkingscontrole” hoort, dat meer betekent dan alleen het controleren van geboorten. Het betekent controle over elke onderneming van de hele wereldbevolking; een veel bredere betekenis voor die term dan ik ooit had gehoord. Terwijl je luistert en terugkijkt op een aantal van de dingen die je hoorde, zul je beginnen te herkennen hoe het ene aspect in verband staat met andere aspecten in termen van het beheersen van menselijke inspanningen.

HET DOELEN VAN SEKS OMLEIDEN – SEKS ZONDER REPRODUCTIE EN REPRODUCTIE ZONDER SEKS

    Welnu, van bevolkingscontrole daarbij was de volgende stap toen natuurlijke seks. Hij zei seks moet gescheiden zijn van reproductie. Seks is te plezierig en de drang is te sterk om te verwachten dat mensen het opgeven. Chemicaliën in voedsel en in de watervoorziening om de zin in seks te verminderen, is niet praktisch. De strategie zou dan niet zijn om seksactiviteit te verminderen, maar om seksactiviteit te vergroten, maar op een dergelijke manier dat mensen geen baby’s krijgen.

CONTRACEPTIE UNIVERSEEL BESCHIKBAAR VOOR IEDEREEN

    En de eerste overweging toen was hier anticonceptie. Anticonceptie zou zeer sterk aangemoedigd worden, en het zou bij de mensen zo nauw verbonden zijn in de geest met seks, dat ze automatisch anticonceptie zouden denken als ze denken aan of voorbereiden op seks. En anticonceptie zou universeel beschikbaar worden gemaakt. Anticonceptiemiddelen zouden veel prominenter worden getoond in winkels, samen met de sigaretten en kauwgom. Vrij zichtbaar in plaats van verborgen onder de toonbank waar mensen erom zouden moeten vragen en misschien zich zouden schamen. Deze vorm van openheid was een manier om dat te suggereren contracepties … dat voorbehoedmiddelen net zo goed deel uitmaken van het leven als elk andere item verkocht in de winkel. En anticonceptiemiddelen zouden worden geadverteerd. En anticonceptiemiddelen zouden in de scholen worden uitgegeven in verband met de seks opleiding!

GESLACHT ONDERWIJS ALS HULPMIDDEL VAN DE WERELDREGERING

    De seksuele voorlichting was om kinderen vroeg geïnteresseerd te laten zijn en zo de verbinding te maken tussen geslacht en de behoefte aan anticonceptie vroeg in hun leven, nog eerder zelfs werden ze erg actief. Op dit punt herinnerde ik enkele van mijn leraren, vooral op de middelbare school en vond het totaal ongeloofwaardig, het verspreiden van voorbehoedmiddelen aan studenten. Maar dat weerspiegelde alleen mijn gebrek aan begrip van hoe deze mensen ons bedienen. Dat was voordat de school-gebaseerde kliniek-programma’s van start gingen. Veel, heel veel steden in de Verenigde Staten hadden tegen die tijd al op school gevestigd klinieken die voornamelijk anticonceptie, geboortecontrole klinieken hadden. Het idee is dan dat de connectie tussen seks en anticonceptie geïntroduceerd en versterkt op school zou overgaan in het huwelijk. Inderdaad, als jonge mensen die toen opgroeiden besloten om te trouwen, zou het huwelijk zelf minder belangrijk zijn. Hij gaf enige erkenning aan dat de meeste mensen waarschijnlijk zouden willen trouwen. .. maar dat zou dit zeker niet langer noodzakelijk zijn geacht voor seksuele activiteit.

FISCAAL BEËINDIGDE ABORTUS ALS BEVOLKINGSCONTROLE

    Geen verrassing dan dat het volgende item abortus was. En dit, nu weer terug in 1969. Hij zei: “Abortus zal niet langer een misdaad zijn. “Abortus zal worden geaccepteerd als normaal, en zou worden betaald worden door de belastingen voor mensen die dat niet konden betalen. Anticonceptiemiddelen zouden worden gemaakt en beschikbaar door belastinggeld, zodat niemand het zou hoeven te doen zonder voorbehoedmiddelen.

Als seksuele schoolprogramma’s zouden leiden tot meer zwangerschappen bij kinderen, dan was dat wel gezien worden als als echt geen probleem.

Ouders die denken dat ze tegen abortus zijn op morele of religieuze gronden zullen hun denken veranderen wanneer het hun eigen kind is dat zwanger is. Dus dit zal helpen de tegenstand tegen abortus te overwinnen. Het duurde niet lang en slechts een paar die-hards zullen nog steeds weigeren om abortus als aanvaardbaar te zien, en voor de meesten maakt het niet meer uit.

HET AANMOEDIGEN VAN HOMOSEKSUALITEIT … ALLES KAN, HOMOSEKSUALITEIT ZOU OOK AANGEMOEDIGD WORDEN.

    “Mensen krijgen toestemming om homoseksueel te zijn”, zo werd het vermeld. Ze hoeven het niet te verbergen. En ouderen zullen worden aangemoedigd om een actief seksleven te blijven hebben tot in de zeer oude tijden, net zo lang als zij het kunnen. Iedereen krijgt toestemming om seks te hebben, om te genieten van hoe ze het maar willen. Alles gaat. Dit is de manier waarop het werd gebracht. En ik herinner me dat ik dacht: “Hoe arrogant voor het individu, of wie hij ook vertegenwoordigt, om te voelen dat ze het kunnen weigeren of toestemming te geven voor mensen om deze dingen te doen! “Maar dat was de terminologie die werd gebruikt. In dit verband werd kleding genoemd. Kleding stijlen zouden meer stimulerend en provocerend gemaakt worden.

Terugdenkend, 1969 was de tijd van de minirok, toen die minirokjes heel, heel kort en ze heel onthullend waren. Hij zei: “Het is niet alleen de hoeveelheid huid die wordt uitgedrukt … blootgesteld dat kleding seksueel verleidelijk maakt, maar andere, meer subtiele dingen zijn vaak suggestief. “.. dingen zoals beweging, en het knippen van kleding, en de soort stof, de positionering van accessoires op de kleding. “Als een vrouw een aantrekkelijk lichaam heeft, waarom zou ze het dan niet laten zien? “was een van de verklaringen. Er was geen detail over wat werd bedoeld met ‘provocerende kleding’, sindsdien. Als je de verandering in kledingstijlen hebt gezien, wordt blauwe jeans op een bepaalde manier gesneden dat ze nauwer passen in het kruis. Ze vormen rimpels. Rimpels zijn in wezen pijlen. Lijnen die iemands visie naar bepaalde anatomische gebieden leiden. En dit was rond de tijd van de “burn your bra” -activiteit. Hij gaf aan dat veel vrouwen niet zonder een BH gaan moeten gaan. Ze hebben een beha nodig om aantrekkelijk te zijn, dus in plaats van bustehouders te verbannen en te verbranden, kwamen de bh’s terug. Maar dat zouden ze wel dunner en zachter zijn, waardoor meer natuurlijke beweging mogelijk is. Het was niet specifiek verklaard, maar zeker een zeer dunne bh is veel meer onthullend van de tepel en wat is er nog meer, dan de zwaardere bh’s die in stijl waren in die tijd.

TECHNOLOGIE

    Eerder zei hij … geslacht en voortplanting zouden gescheiden zijn. Je zou seks hebben zonder voortplanting en technologie was reproductie zonder seks. Deze zou in het laboratorium worden gedaan. Hij gaf dat al veel, veel onderzoek onderweg was met het maken van baby’s in het laboratorium. Daarop, maar ik herinner me de details niet. Hoeveel van die technologie is er onder mijn aandacht gekomen sinds die tijd, ik weet het niet meer. Ik herinner het me niet op een bepaalde manier dat ik kan onderscheiden wat er werd gezegd van wat ik later heb geleerd als algemene medische informatie.

 • … wordt vervolgd, …
 • – Populatie controle
 • – Toestemming om kinderen te krijgen
 • – Seks promotie zonder het doel op voortplanting
 • – Conceptie middelen voor iedereen
 • – Seks voorlichting als doel voor de wereldregering
 • – Abortus tegen overbevolking
 • – Homoseksualiteit aanmoedigen
 • – Het belang van familiebanden verminderen
 • – Euthanasie en de levenseinde pil
 • – Gelimiteerde toegang tot gezondheidszorg
 • – Over medicatie bevorderen
 • – Eliminatie van prive dokters
 • – Nieuwe ziektes introduceren
 • – Kanker genezing onderdrukken
 • – Hartziektes als vorm van moord
 • – Onderwijs als instrument om de pubertijd te versnellen
 • – Samensmelting van alle religies
 • – Het veranderen van de bijbel
 • – Het herstructureren van het onderwijs als indoctrinatie
 • – Meer schooltijd zonder inhoudelijk onderwijs
 • – Controle wie de toegang heeft tot informatie
 • – Wetten veranderen
 • – Verslavende middelen (Drugs) aanmoedigen
 • – Veiligheid verminderen
 • – Criminaliteit om de samenleving te managen
 • – Economieën en bevolkingen verplaatsen (sociale roots verstoren)
 • – Seks en geweld via entertainment
 • – Reis restricties via geïmplanteerde ID
 • – Voedingscontrole (E nummers – GMO)
 • – Weer controle
 • – Mensenkennis, bepaal hoe mensen zullen reageren
 • – Vervalsen van wetenschappelijk onderzoek
 • – Terrorisme
 • – Financiële controle
 • – Bewaking via ID, telefoon, computer en TV camera’s
 • – Totalitaire controle

Het bovenstaande script komt voort uit de: 
New Order Of Barbarians [remaster] tapes 1 to 3


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk