Social Media Summit: Cartoonist Ben Garrison uitgenodigd voor het Witte Huis


Bron artikel ZeroHedge: Jake Tapper And TIME Attack Ben Garrison After Cartoonist Invited To White House
Door: Tyler Durden

De viering door de conservatieve politieke cartoonist Ben Garrison van een uitnodiging voor de Social Media Summit op donderdag in het Witte Huis werd snel gedempt nadat CNN’s Jake Tapper en TIME Magazine een smal uitstrijkje van de Anti Defamation League (ADL) gebruikten om te suggereren dat hij antisemitisch is.

De cartoon in kwestie uit 2017 toont President Trump’s voormalige National Security Adviser H.R. McMaster en gepensioneerde generaal David Petraeus als poppen onder de controle van miljardair financier George Soros, die op zijn beurt wordt bestuurd door een met illuminati – gehandboeide arm met het label “Rothschilds.”

Na het nieuws over de uitnodiging in het Witte Huis van Garrison, kwam Tapper aan de beurt.

Belangenconflicten terzijde, om antisemitisme te ontlenen aan de tekening van Garrison, naar verluidt in opdracht van rechtse journalist Mike Cernovich, is vrij lang – zeker gezien het feit dat Garrison geen instelling, politicus of expert spaart van zijn hilarische kritieken.

En hoewel ze bij links misschien geen meme kunnen maken, hebben ze geleerd hoe ze strohalmen kunnen vastpakken als ze zien wat ze willen zien voor hun laatste ronde van geproduceerde verontwaardiging.


Noot: Ben Garrison is al enkele jaren mijn favoriete cartoonist en zijn mooiste cartoon is draining the swamp

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk