Gele hesjes acte 34 Nationalisten vs Globalisten


Interview with Ben Garrison

De Tweedeling in de Maatschappij

ZeroHedge: France’s Richest People Have Seen Their Net Worth Rocket 35% This Year

De rijkste mensen van Frankrijk hebben dit jaar hun vermogen met +35% zien capituleren

Ondanks de burgerlijke onrust in Frankrijk waarmee het jaar is begonnen, hadden de rijkste burgers van het land nog steeds een fantastische start van 2019, aldus Bloomberg.

Temidden van demonstranten die de straat opgingen om hogere lonen en betere pensioenen te eisen, voegden de 14 mensen uit Frankrijk op de Bloomberg Billionaire’s Index sinds het begin van 2019 samen $ 78 miljard toe aan hun collectieve nettovermogen. Dat is een verbazingwekkende toename van 35%. De cijfers zullen waarschijnlijk dienen als extra brandstof voor protesten over inkomensongelijkheid in het land.


Traangas, het is minder ‘onschuldig’ als menigeen denkt.

Worden de Gilets Jaunes niet met de gummi knuppel bewerkt of vinden er geen zwaar verwondende beschieting plaats, dan zijn er nog de traangas spuitbussen en bommen. Traangas is echter minder onschuldig als je wellicht denkt zo leerde ik deze week.


Die absurde klimaatplanen moeten gefinancierd worden. Als het verzet tegen een CO2-belasting onder de burgers te groot is (reeds 8 maanden gele hesjes!), dan via heffingen op bedrijven (die uiteindelijk doorberekend zullen worden in de prijzen en dan toch de burger treffen). Bedenk dat hier een marxistisch eindspel is ingezet met als doel de totale omverwerping van de samenleving, teneinde deze opnieuw op te bouwen volgens hun (tirannieke) model.

Mike Donkers (dotcom.radio)

John Wight‏ @JohnWight1Jul 3
MoreJohn Wight Retweeted BBC PoliticsInteresting, though no surprise, that the British establishment takes the side of protesters in Hong Kong, yet when it comes to the #GiletsJaunes in France, who’ve been getting battered and bludgeoned by French riot police for months, not a peep. #HongKongProtest

michael‏ @fardosJun 29More
This historical uprising is defying the”norm”& has rattled The ruling class.the elite & #MSM have coalesced on a global scale to silent the news of the barbaric violence & to prevent the expansion of resistance to other countries.We stand united with #GiletsJaunes

Sarah Abdallah‏ @sahouraxoJun 29More
Wow. If all this tear gas was deployed against unarmed protesters in #Syria, #Russia or #Venezuela, rather than #YellowVests demonstrators in #France today, it would be plastered all across mainstream media, 24/7. #GiletsJaunes

Joost Niemoller✔@JoostNiemoller
Ondanks gedane verkiezingsbeloften, zet Macron de afbraak van het gewone Frankrijk voort. 350 scholen op het platteland worden gesloten. https://twitter.com/RT_com/status/1146380567467872256 …

Noot: Eigenlijk ook best goed nieuws. Nu hebben de burgers het gegronde excuus om home schooling projecten te starten. Krijgen de kinderen een echte opleiding zonder de hersenspoel factor !!

Sotiri Dimpinoudis‏ @sotiridi4m4 minutes ago More
#Breaking: just in – Lowest turnout protest ever for the #GiletsJaunes in #Paris and around #France, some reports says not even 4000 people protesting in France.

Noot: Welke media, de media die elke dag steeds weer mep nieuws verspreiden, zijn er mensen die deze media nog geloven, lezen …. of erger nog kopen?