Amerikaanse regering geeft per ongeluk documenten vrij voor elektromagnetische ‘Mind’ controle bij FOIA-verzoek


Bron artikel CE Collective Evolution: US Government Accidentally Releases Electromagnetic Mind Control Documents In FOIA Request
Door:  Richard Enos

Toen onderzoeker Curtis Waltman van de website Muckrock bestanden ontving die voortkwamen uit zijn Freedom of Information Act-verzoek over Antifa en witte suprematische groepen uit het Washington State Fusion Center, kreeg hij iets meer dan hij had verwacht: een niet-gerelateerd zip bestand met de titel “EM-effecten” op het menselijk lichaam. “

Binnen het bestand bevonden zich drie diagrammen met informatie over elektromagnetische wapens gericht op het menselijk lichaam en de hersenen. Het eerste diagram, meer specifiek getiteld Psycho-Electronic Weapon Effects, lijkt het potentiële gebruik van dergelijke wapens te beschrijven, waarbij de nadruk ligt op zowel mentale controle als fysiek ongemak.

Dit volgende diagram geeft verschillende processen aan waarmee elektromagnetische bewustzijnscontrole kan worden gebruikt via mobiele telefoonnetwerken of meer lokaal vanaf de grond of vanuit de lucht door specifieke individuen te richten op psychotrope wapens. Verschillende frequenties worden beschreven om verschillende delen van de hersenen te kunnen beïnvloeden.

Deze diagrammen lijken presentatie documenten te zijn die afkomstig zijn uit verschillende bronnen en mogelijk worden gebruikt als gegevens in discussies over het onderzoek en de ontwikkeling van psychotronische wapens. Deze documenten onthullen, op de manier van Wikileaks, niet welke schaduw overheidsinstanties als de NSA hebben gedaan of in staat zijn te doen.

Vreemd genoeg verschijnen sommige van deze afbeeldingen in een artikel in het tijdschrift Nexus waarin een proces uit 1992 wordt beschreven dat door John St. Clair Akewi tegen de NSA is aangespannen. Akewi beweerde dat de NSA het “vermogen had om Amerikaanse burgers heimelijk te vermoorden of geheime psychologische controleprocessen uit te voeren om te zorgen dat proefpersonen de diagnose van een slechte geestelijke gezondheid kregen” en documenteerde hun vermeende methoden.

In het konijnenhol

Voor diegenen die het van daaruit kunnen volgen, leidt het parcours naar dit artikel door een konijnenhol met informatie en bronnen die verschillende aspecten beschrijven van de inspanningen voor mind control op ‘targeted individuals’ [gerichte enkelingen] door Deep State-instellingen. Hoewel de geheime capaciteiten van dergelijke instanties tot de best bewaakte geheimen behoorden, hebben de wil van Edward Snowdon ons bewust gemaakt van hun bestaan.

Wat kunnen we echter doen van deze specifieke ‘vrijgave’ van informatie met betrekking tot mind control-mogelijkheden? Zoals Waltman opmerkt,

Het is volkomen onduidelijk hoe dit in deze release terecht is gekomen. Het had kunnen zijn bedoeld voor een andere release, het zou verzameld kunnen zijn voor een aankomend WSFC-rapport, of zelfs uit de persoonlijke bestanden van een inlichtingenofficier die op de een of andere manier in de release verwikkeld was geraakt. Een oproep aan de WSFC ging niet door op de tijd van de pers, dus totdat we meer horen, blijft hun aanwezigheid een mysterie.

De enige mogelijkheid die Waltman niet dekt, is dat dit bestand opzettelijk aan hem is vrijgegeven door een operator die deze informatie naar nieuwe reeksen ogen wilde verspreiden en deel wilde uitmaken van de onthulling van verborgen informatie die het publiek moet weten wat dat betreft. Onwaarschijnlijk? Misschien, maar er zijn veel vreemdere dingen gebeurd.

U kunt helpen de 5G-infrastructuur te stoppen

We zijn van plan om de telecomsector te onderzoeken, de banden met de politiek en zijn inspanningen bloot te leggen om 5G te pushen, terwijl ze de gevaren en zonder de juiste veiligheidstests negeren, maar we kunnen dit niet doen zonder jouw steun.

We hebben een financieringsactie gestart om onze inspanningen op dit gebied aan te jagen, omdat we ervan overtuigd zijn dat we een verschil kunnen maken en een sterk plan hebben om het voor elkaar te krijgen.

Check out our plan and join our campaign here.

bekijk de video, 5G op 8.00 min. STOP de WAANZIN

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk