Dump Google omdat, … update 03-07


https://youtu.be/re9Xp6cdkro
… een mooi voorbeeld hoe Google en YouTube werken.
JE HEBT MINDER ALS 24 UUR OM DE VIDEO TE BEKIJKEN

https://www.bitchute.com/video/re9Xp6cdkro/

We hebben de video weer via Bitchute

Een insider komt naar voor met de waarschuwing van kunstmatig manipulatie van de Google zoek resultaten. We merkten zelf al Ron en Henk dat de sleutelwoorden van Google Translate soms bewust tegengesteld verandert worden. De zoekresultaten worden nu met kunstmatige intelligentie veranderd zodat politieke standpunten, medische inzichten en meer verandert worden.

YouTube een Google bedrijf censureert al vele jaren video’s en blokkeerde hele kanalen. Google zoekresultaten heeft al jaren invloed op het lager plaatsen dan pagina 3 en lager voor alternatieve waarheidsvinders. Nu gaat men weer een stap verder manipuleren met zelflerende kunstmatige intelligentie software. Men weet al wat jij denkt, hoe jij denkt en wat je de afgelopen jaren hebt gezocht. De zoekresultaten kunnen op je persoonlijke gedachten profiel aangepast worden.

HET IS MAAR DAT JE HET WEET


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk