Alweer ‘n ‘Hittegolf’, niet normaal eigenlijk, … update


Update 29-06-2019 | Alweer ‘n Hittegolf, niet normaal eigenlijk, en ja, … dat klopt waarschijnlijk. Niet normaal !! Bekijken we de weerbeelden de laatste jaren dan zien we 60 centimeter sneeuw in Colorado op de eerste dagen van de zomer deze maand. We zien net als verleden jaar extreme hitte, zelfs meer als een maand eerder als in 2018 in Europa. We zien ook extreme stortbuien die veel schade aanrichten. We zagen extreme branden verleden jaar in Californië waar bomen zelfs van binnen uit branden, een onnatuurlijk verschijnsel dat onder normale omstandigheden ONMOGELIJK is !!

Dane Wigington een Solar Power Expert onderzoekt deze fenomenen al lang Geoengineering ook bekend onder de naam Chemtrails, chemische sporen in de lucht. Iedereen kan ze zien en als je mensen vraagt wat Chemtrails zijn halen de meesten hun schouders op.

De afgelopen 12 jaar schreef en vertaalde ik al 63 artikelen over chemtrails, 40 artikelen over HAARP en eveneens 45 over het zogenaamde global warming en nog steeds denken velen dat dit waar is. Nep Nieuws, Samenzwering, of hebben veel mensen een heftige ‘denkstoornis‘ (is hun denken totaal ontspoort door ongeloof)

Dane Wigington neemt al vele jaren watermonsters na het besproeien vanuit de lucht waar vele schadelijke stoffen in zitten waaronder aluminium. Stoffen die je ook gewoon inademt en je lichaam ziek maken als je ze niet verwijderd door te detoxen, …. elke week.

De weerman op de Radio en TV houdt de lippen stevig op elkaar over dit fenomeen, hij of zij is liever MEDEPLICHTIG dan zijn of haar baan kwijt te raken zoals anderen al overkomen is.

We leven nu eenmaal met ZEER ZWARE CRIMINELEN in ons politieke systeem die dit niet bespreekbaar maken maar dankzij ONWETENDE mensen steeds weer HERKOZEN worden. Het wordt HOOGTIJD dat “JIJ” dit gaat beseffen en ook onderzoeken om de naasten die je dierbaar zijn te beschermen tegen ziektes. “JIJ dus

Weer Modificatie op Wereldschaal

Kanker Alzheimer en vele andere ziektes en doden zijn het gevolg, de ozonlaag wordt aangetast de bossen en onze voedingsketen door de verzuring van de landbouwgronden. Maak je er in eerste instantie niet druk om: “Waarom doen ze dit” of, … ja maar; “Dan vergiftigen ze zichzelf ook”. Maar maak je druk om hoe je het vege lijf kunt redden en, .. “om zelf niet het slachtoffer te worden”.

Bekijk de video en laat iemand meekijken die de Engelse taal beheerst als je die niet voldoende kunt volgen of kijk gewoon naar de plaatjes.

Boven je in de lucht, … vindt al jaren het grootste experiment plaats, … ooit in de geschiedenis. Zichtbaar voor een ieder die niet totaal blind is. Als je het weer kan beheersen, kun je de gehele planeet controleren. Het bewapenen van het weer, oogsten laten mislukken met regen of extreme warmte. En nog veel meer …

En jij bent een van de proefkonijnen.

Update 29-06-2019 Spanje vecht tegen zelfontbrandende mest als “Hitte Golf uit de hel” gijzelt Europa

De hoogste temperatuur ooit gemeten in heel Frankrijk sinds het bijhouden van gegevens werd vastgesteld op vrijdagmiddag 28-06-19. De temperaturen stegen tot 45.8 C (114.4 F) in Gallargues-le-Montueux in Zuidoost-Frankrijk en overtroffen de vorige recordhoogte van 44.1 C (111.4 F) bij Conqueyrac op 12 augustus 2003.

In het buurland Spanje werd de hitte toegeschreven aan de dood van verschillende ouderen, omdat honderden brandweermannen een groot wildvuur bestrijden in de buurt van Tarragona in het noordoosten van Spanje. Ongeveer 10.000 hectare bos en vegetatie worden bedreigd door de uitbarsting, die door regionale regeringsfunctionarissen wordt beschreven als een van de ergste in 20 jaar. Meer dan 50 mensen zijn geëvacueerd.

Hoe was het ook al weer, hoe hoger je bent hoe koeler het wordt, ..
In het midden van Frankrijk is de Morvan, tussen de 350 en 600 meter hoog
wonen de mensen daar. In 2018 was het daar ook al 40 graden C.
Normaal, … ik zet er levensgrote vraagtekens bij … ???

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk