Kankerpatiënten (welke keuzes)


Bron artikel Dr Sircus: Cancer Patients 03-06-2019

Er zijn verschillende soorten kankerpatiënten, althans honderd soorten kanker. Er zijn mensen die net hun diagnose hebben gekregen en die moeten beslissen wat ze gaan doen, en degenen die hun kanker hebben bestreden op een van de vele manieren. Als iemand zijn kanker al heeft verslagen, moet hij beslissen wat hij gaat doen om te verzekeren dat de kanker niet terugkomt.

Een derde soort kankerpatiënt zijn die mensen die geen kanker hebben maar voorbestemd zijn om het te krijgen als ze niets doen om het te voorkomen. Dit is eigenlijk een grote populatie omdat een op de drie mensen uiteindelijk kanker krijgt. Volgens deskundigen zou dat aantal misschien slechter worden als een op de twee mensen met de hoeveelheid giftige vervuiling en stress waar de meeste mensen mee te maken hebben.

Inbegrepen in deze groep zijn diegenen die andere ziekten zoals diabetes en obesitas hebben, die de kans op kanker vergroten. Daarom moet onze behandeling voor kanker de behandeling van obesitas en metabole syndromen omvatten.

Aan degenen die net hun diagnose hebben gekregen, zijn er twee principiële keuzes. Men kan alle alternatieve en natuurlijke benaderingen van kanker negeren en gewoon vertrouwen op uw oncoloog om te snijden, te vergiftigen en te verbranden, een praktijkoefening van het verschroeide aarde-type die berust op het gebruik van het mes (Noot: wegsnijden via een operatie), vervelende chemotherapie en bestraling. Op die manier belooft men veel ellende en geen enkele garantie voor genezing.

Als u kiest voor reguliere oncologie, heeft u nog steeds de keuze om therapieën te mixen. Men kan natuurlijke agentia bevatten die chemo en straling veiliger en effectiever maken. Er zijn verschillende stoffen die in aanmerking komen, maar de meest universele is om natriumbicarbonaat op te nemen in elke behandeling met kankerpatiënten. (Noot: In het Nederlands vertaald artikel ) Wetenschap ondersteunt deze bewering nog oncologen in hun beperkte denk- en leesvaardigheid.

Het tweede belangrijke pad voor kankerpatiënten is om natuurlijke benaderingen te kiezen, waarvan er veel zijn. Het probleem hiermee is dat er te veel keuzes zijn en dat het moeilijk is om uit hen te kiezen. Met iemands leven op het spel is dit moeilijk. Wie vertrouwen we? In de kankerindustrie is vertrouwen erg belangrijk. Als iemand de verkeerde mensen vertrouwt, betaalt men vaak met zijn leven.

Vanquishing Cancer (kanker overwinnen) is een agressieve levensreddende aanpak die artsen gebruiken in intensive care (ICU) behandelingscentra wanneer hun patiënten onder de immanente schaduw van de dood staan. Het is een aanpak die thuis kan worden gebruikt om kanker uit je systeem te wissen.

Weinig mensen weten dat de beste medicijnen op ICU eigenlijk natuurlijk zijn. Geneesmiddelen zoals natriumbicarbonaat, magnesium, jodium, selenium, zwavel, zuurstof, kalium, waterstof en zelfs vitamine C en D. Veel van deze stoffen zijn injecteerbaar of kunnen intraveneus worden toegediend. Thuis kunnen we ICU-behandelingen nabootsen met intense orale en transdermale (pleisters) toediening van deze genezende stoffen.

Deze natuurlijke medicijnen worden gebruikt omdat ze krachtig zijn en snel genoeg werken om levens te redden wanneer er weinig tijd voor is. Ze worden ook gebruikt als alle geneesmiddelen die ze tot hun beschikking hebben niet werken zoals magnesiumchloride wordt gebruikt wanneer iemand een hartstilstand heeft.

Natuurlijke geneesmiddelen

De basis voor deze aanpak is voedingsgeneeskunde. Al deze natuurlijke geneesmiddelen zijn geconcentreerde voedingsstoffen. Wat fundamenteel is voor hun veiligheid en sterke effecten is dat ze voedingsdeficiënties (ondervoeding) aanpakken, die vaak verantwoordelijk zijn voor de vorming van kanker in de eerste plaats. Ernstige jodiumtekorten beloven bijna dat we uiteindelijk schildklier-, borst-, eierstok- en prostaatkanker zullen krijgen. Al deze stoffen genezen door de vervulling van voedingswetgeving.

De eerste honderd pagina’s van dit boek zullen een begin maken met een krachtige en veilige aanpak voor het behandelen of voorkomen van kanker en andere ziekten. De aanbevelingen zijn universeel en op iedereen van toepassing, omdat ze handelen over de basisfysiologie, die iedereen van ons deelt. Ieder van ons moet ademen en al deze bovengenoemde stoffen beschikbaar hebben voor het leven en de gezondheid. Wanneer tekortkomingen optreden, neemt ziekte en kanker toe.

Wat we willen doen, is belangrijk. Wat we belangrijk maken in ons leven is het principe van onze gezondheid en ons geluk. Er is een Grand Canyon tussen diegenen die reageren als slachtoffers en degenen die bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen en bereid zijn te veranderen. Er is een wereld van verschil tussen patiënten onder oncoloog zorg die niets anders doen dan doorgaan met hun kankerverwekkende manieren tussen behandelingen en degenen die basisfysiologie serieus nemen en bereid zijn te leren ademen en eten op een manier die succes oplevert. de behandelingsresultaten.

Zoals we in de eerste paar hoofdstukken zien, zijn enkele van de moeilijkste dingen om te doen de meest goedkope en krachtige. Ze zijn ook de veiligste. Ze vereisen echter toewijding en wilskracht, geen dokters nodig.

Een woord over betaalbaarheid

De kosten van behandelingen van kanker zijn van belang. De prijzen bereiken overal onaanvaardbare niveaus over de hele linie. Oncologen gaan ervan uit dat je het geld hebt voor alles wat ze gaan aanbevelen. Het maakt hen niet uit of ze jou of de overheid failliet zullen gaan. Ja, ze redden sommige mensen. Wanneer u echter degenen opneemt die een herhaling van hun kanker zullen hebben, vormen de statistieken een misselijkmakend verhaal van wat moderne oncologie inhoudt. De basisintelligentie van de moderne oncologie komt hier bovenop, ze gebruiken stoffen die kanker veroorzaken om kanker te behandelen. Ze gebruiken diagnostische tests voor kanker die kanker veroorzaken. Als dat is wat men intelligent vindt, gooi dit boek dan weg.



Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk