Hoeveel mensen lijden aan een denkstoornis? (Derailment – thought disorder)


ontspoort denk proces

In het huidige tijdperk zijn de laatste jaren veel mensen losgeraakt van de werkelijkheid, de realiteit, en kunnen eenvoudigweg de verbanden niet meer leggen tussen de informatie die ze krijgen via de nep nieuws media, hun eigen jarenlang verstoorde wereldbeeld en het logisch denkproces. Net zoals een computer soms een harde reset nodig heeft om weer goed te functioneren zo moet ook het referentiekader zo nu en dan opgeschoond worden.

Bij een computer wordt gebruik gemaakt van een standaard programma om die reset uit te voeren of men schakelt een deskundige in. Bij het opschonen van dat referentiekader heeft men de mogelijkheid om zogenaamd ‘waarheidsvinding’ toe te passen en vooral logisch na te denken. Heb je die kwaliteiten niet in huis om in de basis een beetje logisch na te denken dan leidt je dus aan een denkstoornis.

Een zeer eenvoudig voorbeeld.

We duiken eens even in onze voedingsketen: “Met de te verwachte Nederlandse 3,9 procent biologische landbouwgrond eind 2018, loopt Nederland fors achter op de rest van Europa. De Nederlandse boeren en de biologische consumptie zijn echter wel bezig met een gestage inhaalslag”.
Bron: https://bionext.nl/feiten-cijfers

Dat betekend dus dat van de verse groeten in het supermarktschap met wat biologische import erbij voor ruim 90 procent besmette voeding bevat die je niet gezonder kunnen maken. Alle pakjes, zakjes blikjes, en potjes die soms zwaar besmet zijn met chemische toevoegingen, de zogenaamde E nummers en voedingsstoffen die eveneens uit balans zijn komen we ook geen enkele stap verder in het verbeteren van de gezondheid.

Ik vindt het — logisch denkend — dan ook niet vreemd dat ziektes als kanker welig tieren, ik vind het ook niet vreemd dat er zoveel chronische zieken zijn, ik vindt het dan ook logisch dat vele mensen een handicap hebben. Ik kijk er dan ook niet vreemd van op als je hoort dat in de zogenaamde ‘blauwe zones’ mensen moeiteloos 100 jaar worden zonder een stressvolle levensstijl en door het consumeren van onbewerkte natuurlijke voeding.

En toch menen hele volksstammen bij navraag redelijk gezond te eten (?).

In mijn ogen lijden allen aan een pittig denkstoornis syndroom, een afwijking !!

Een simpel 1 + 1 zou hier toch het antwoord kunnen verschaffen.

Houden mensen zich in grote mate voor de gek door in hun referentiekader de gedachte te programmeren gezond te leven? Vul zelf het antwoord maar in, ….

Waarom blijven mensen dit hardnekkig denken, omdat ze anders hun gehele leefstijl dienen om te gooien, …. ?

Vervolgens worden mensen ziek door een verstoord voedingspatroon en denken of hopen hun gezondheid te hervinden met chemische geneeskunde die eerder verstorend werkt op de lange termijn dan ook maar iets toe te voegen het lichaam op eigen kracht weer de voedingsstoffen te verschaffen die aanzetten tot natuurlijke genezingsprocessen.

Een zeer bedenkelijke rol is hier weggelegd voor de ‘medicijnmannen’ onder de dokters en de media die als roeptoeter functioneren voor de medische maffia.

Een denkstoornis komen we helaas ook maar al te vaak tegen in de politiek met al zijn verwante zaken en denkbeelden die een pathologisch vorm hebben aangenomen, ziekelijk denken.

In de linkse politiek is dit helaas al te duidelijk zichtbaar, de eigen belangen maken dat het milieu niet meer het milieu is maar de opwarming van de aarde, de milieu crisis of milieu verandering genoemd worden. Allen benamingen die totaal niets meer te maken hebben met werkelijke natuurlijke processen maar met losgeslagen waanbeelden van de linkse klimaat gekken. Daarbij worden de feiten weg gecensureerd en mogen alleen de gestoorde denkers aan het woord komen in de media.

In 2014 hebben gedragswetenschapper John Cook en zijn groep 11.944 wetenschappelijke artikelen over het klimaat onderzocht en een rapport voor het klimaatpanel van de Verenigde Naties (IPCC) gepresenteerd. Tweederde van deze artikelen werd geschrapt omdat ze geen melding maakten van de menselijke invloed van het klimaat of dat kooldioxide de oorzaak was van warmere klimaten. In het resterende derde deel van de verhandelingen werd gesteld dat de mens het klimaat in zekere mate beïnvloedde. Hieruit concludeerde John Cook dat 97 procent van de klimaatwetenschappers achter het klimaatalarm stond. Maar slechts 69 van de verhandelingen wezen erop dat de mens het klimaat aanzienlijk beïnvloedde. Daarmee is dus slechts 0,5 procent van de oorspronkelijke 11.944 essays en slechts 1,6 procent van de wetenschappelijke artikelen die voor het IPCC-rapport zijn geselecteerd het eens met de klimaatalarmisten.

Bron Fenixx

Een andere linkse politieke agenda aangezwengeld door de Deep State en uitgedragen door de trouwe slaafse volgelingen, die daarmee hun eigen agenda van eigen belangen invullen, is het vluchtelingen probleem.

Mensen (immigranten) die hierheen getransporteerd worden om de arbeidsmarkt te verstoren in het voordeel van de multinationals en de onderdrukkingsagenda van de bevolking. Slavenhandel 2.0 dus.

Mensen die een beter leven dienen te krijgen in hun eigen geboorteland, bij hun eigen familie. Al het andere, alle andere aangevoerde standpunten zijn slechts ruis op de lijn om het referentiekader van de reeds denkgestoorden nog verder uit zijn verband te rukken. Heers en verdeel is het spel wat er steeds weer en weer gespeeld wordt.

De gedachtengang van mensen wordt op sluwe wijze geregisseerd via de nep nieuws media.

Maar, …. alle seinen staan op ROOD voor de media, de media die met de week, de dag en het uur moeten inboeten op hun geloofwaardigheid, hun credit al lang verloren zijn bij hele bevolkingsgroepen.

Stap voor stap gaan mensen nu ondervinden dat hun referentiekader al die tijd toe was aan een harde reset. “ctrl + alt + delete”. Start je computer opnieuw op, wis je harde schijf en begin opnieuw.

Gelukkig is er in ruime mate backup materiaal voorhanden van mensen die deze reset al lang geleden hebben gemaakt en ‘de andere waarheid’ vertellen via het wereldwijde web, via boeken en video materiaal dat vanwege de censuur wat harder speurwerk vereist. Maar die backup zal je instaat gaan stellen om de denkstoornis, de wanorde in je gedachtengang te herstellen.Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk