Gele Hesjes massa demonstratie zaterdag 22-06


Jilets Jaunes Eiffel Tower

Geheel Frankrijk op slot a.s. Zaterdag

Gilets Jaunes is de revolutie begonnen

De Fransen sluiten heel Frankrijk af aanstaande zaterdag, Macron heeft de belastingen met 6% verhoogd en de Fransen staan op het punt om de grootste statement tot nu toe te maken.

Ze sluiten – Luchthavens, treinstations, Alle scheepvaarthavens, Alle winkels, Alle verkeer .. ALLES!

Kijk eens naar het begin van onderstaande video, ook al versta je de helft niet. Frankrijk wordt langzaam naar het kookpunt geleid, …

Frankrijk wordt steeds kwader, … réfractaire – vuurvast

De website van Gilets Jaunes meld het volgende: Stop de site, sluit groepen af, stop Facebook .. Twitter .. etc … De site blijft voorlopig online, maar wordt niet meer bijgewerkt.


Live beelden uit Parijs

Nu ik even wat meer tijd kon vrijmaken, even het Twitter bericht nagetrokken en: “Impôt sur le revenu : qui va gagner 350 euros avec la baisse d’impôt ? — Inkomstenbelasting: wie wint er 350 euro met de belastingverlaging? —

INKOMSTENBELASTING – Gerald Darmanin bevestigde dat de verlaging van de inkomstenbelasting betrekking heeft op alle belastingbetalers die minder verdienen dan “7.000 euro per maand”. Door de verlaging van de eerste tranche zouden 12 miljoen huishoudens gemiddeld 350 euro kunnen besparen.

HOE ZIT DAT DAN MET DE BOVENSTAANDE TWEET?

Op twitter is de #GiletsJaunes een besmet woord en wordt niet meer getoond “Censuur ten voeten uit”. Twitter helpt je niet meer verder met het uitzoeken van tegengestelde berichten en de media zijn besmet. Facebook gebruik ik al 5 jaar niet meer, even afwachten dan maar. Ook in de zoekmachines is er geen enkel bericht te vinden met #GiletsJaunes en #YellowVests of het zijn gedateerde berichten.

Nu na 32 weken komen met een belasting verlaging wordt terecht niet geaccepteerd er zullen structurele veranderingen moeten komen die de platteland economie ten goede moet komen en er zullen nog wat agenten veroordeeld moeten worden die zich voor 500 euro per week monsterlijk gedragen hebben tegen het eigen volk.

19-06-2019 | Bron Le Figaro «Gilets jaunes» : pour Francis Lalanne, «Macron est à l’origine de crimes contre l’humanité» “”Macron is de oorzaak van misdaden tegen de mensheid” “Liberation” –“Européennes : tout le monde veut être sur liste jaune” — Europeanen: iedereen wil op de gele lijst staan —

Watergate.TV

Macron aangeklaagd voor Internationaal Gerecht- Media zwijgen

“Francis Lalanne, een van de leidende figuren bij de gele vesten in Frankrijk, kondigde eind februari 2019 in de Franse krant “Libération” aan om de Franse president Emmanuel Macron en minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner voor het Internationaal Strafhof te vervolgen. In een door hem geïnitieerde petitie kon Lalanne de vereiste 250.000 stemmen verzamelen om een rechtszaak aan te spannen. Lalanne beschuldigt Macron en Castaner van misdaden tegen de menselijkheid en beroept zich op artikel 35 van de mensenrechten.

20-06-2019 | Een Franse rechtbank heeft twee mannen schuldig bevonden aan het tonen van “gebrek aan respect voor de autoriteiten” voor het organiseren van de ophanging van een beeltenis van president Emmanuel Macron tijdens een protest tegen de regering.

Ha, ha, ha, beste rechters luister eens naar de betogers die elke week gezamenlijk in koor roepen. Macron moet weg, dat horen we al 31 weken nu. Wie is er begonnen met het arresteren, verminken van protesters en doden van Gilets Jaunes. Gebrek aan respect? Ja natuurlijk. De beste manier om respect af te dwingen is ‘alle gele hesjes arresteren of eens te starten met LUISTEREN naar de protesters.

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk