De betekenis van het Trump zijn recente bezoek aan de UK [Q]


Zie jij de subtiele berichten van het slagveld, de gecodeerde berichten van Q ? Of heb je net als ik de hulp, het inzicht nodig van anderen? En, … heb je daar vertrouwen in (gekregen) opdat je niet meer in al die derde wereldoorlog retoriek trapt met twee voeten, al die wereldrampen zoals Ebola, valse vlag aanslagen, financiële rampen en meer ontredderde berichten van de lam geslagen media die vechten voor hun overleving

… of zit je (nog) in de ontkenningsfase ?

Trump zijn bezoek aan de UK was als het ware een hernieuwde D Day

Wie kent de geschiedenis van de Verenigde Staten? Nee niet de geschiedenis die je op school werd verteld maar die andere. Het “Drie Steden Empire” Het Vaticaan, de city of London en het district van Colombia. Amerika werd al die tijd geregeerd door de Engelse kroon! Zijn wij al die jaren getuige geweest van een groot toneelspel? Een opgetuigde democratie waarbij we slechts konden stemmen op de naar voren geschoven ‘clowns’, de marionette poppen van de Deep State. Een clowns toneelspel dat wereldwijd werd uitgerold en niet alleen in de VS. “Welcome to La La land”.

Ontdek het 413 jaar durende toneelspel

Ontdek ook wat er gebeurde in 1694 en de rol van Willem de derde van Oranje in de Deep State (toen al) later in 1815 tijdens de slag om Waterloo werden de eerste ‘heers en bedrieg’ strategieën in de praktijk uitgetest tot volle tevredenheid van de bedriegers, de Rothschild familie.

Eerst werd de vijand verslagen met het zwaard, daarna, — tot de dag van vandaag — door het schuld wapen.

Amerika is reeds ‘bankrupt’ sinds 1933

Het recente bezoek aan de UK van Trump bewerkstelligde dat Washington DC uit het drie city’s empire verlost is, … #winning

SerialBrain2: Trump’s Historic State Visit to the UK:
Winning, Winning and Winning.

Het toneelstuk dat hier in Europa al opgevoerd werd ten tijd van Napoleon.

Ontdek de rol van Esquires – Landjonkers

Het illegale “Hammer” spionage systeem kon de verkiezing van Donald J. Trump niet voorkomen in 2016 ondanks de verwoede pogingen van Landjonker Barack Obama. Het enige wat ‘hen’ nog reste was het inzetten van de Fake News Media die daarna volledig losgingen op de “Russische samenzwering”.

HERSCHRIJF DE GESCHIEDBOEKEN

HET EIGENAARSCHAP van de Verenigde Staten startte in 1606 met The Charter of Virginia en EINDIGDE met Trump

Wat was de rol van personen als Christopher Steele, ingehuurd door HRC (Clinton), de rol van Brennan, Clapper en Comey. Geautoriseerd door Hussein (Obama) en de UK Prime minister Theresa May?

Noot: En wat gaan deze openbaringen straks inhouden voor deze personen, hun politiek en hun internationale betrekkingen? De geloofwaardigheid van de media, ons illegale piramide geldsysteem, onze politieke kopstukken — overal ter wereld — de achting van de Koningshuizen ? — Het omver werpen van een eeuwenoude machtsstructuur ?

… de start van internationale openbaringen, …

Geen Russische Samenzwering maar een Britse … ?

Wie eiste het aftreden van Theresa May? Nee het ging niet om Brexit.

SerialBrain2: UK Raadsel opgelost en de reden waarom
POTUS een tweet verzond met “Prince of Whales”

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk