Het “Hammer Platform” van de Deep State onthuld


Bron artikel The Activist Post: The Deep State’s “Hammer Platform” Revealed
Door: Catherine Frompovich

Deep State

De “Hammer”, gemaakt in de jaren 2000 tijdens de regering-Bush, werd door de regering-Obama van een offensief wapen omgedraaid om te worden gebruikt voor binnenlandse bewaking, spionage, enz. Het moest ALLEEN worden gebruikt voor buitenlandse surveillance, maar de regering-Obama paste het toe naar de Amerikaanse thuismaatschappij!

Niets ongelooflijks, waarvan de mainstream, lamestream-media blijkbaar hebben samengespannen door het niet aan het publiek te rapporteren, wordt door niemand minder dan Dr. Dave Janda van Operation Freedom besproken.

“Ze moesten het verhaal veranderen!”

Alexandra Bruce, uitgever bij Forbidden Knowledge TV, zegt in haar verhaal over de onderstaande video:

Dit is een complete psychologische oorlog die mensen pijn doet en het is vooral pervers dat deze wordt gehanteerd door degenen die heer en meester zijn over iedereen, door degenen die de-monetize, de-platform en de-bank makers die oprecht staan ​​voor waarheid en rechtvaardigheid.

Het is een symptoom van iets dat nog groter is. Een van mijn favoriete schrijvers, James Howard Kunstler, noemt de huidige afdaling van het liberalisme een waanzinnige misleiding en kwade trouw. ‘Wokesterisme … het wijdverspreide oneerlijke, despotische en sadistische gedragssyndroom dat universiteitscampussen over het hele land heeft gegooid en elke hoek heeft besmet van het nationale leven, inclusief de gigantische sociale mediabedrijven, de HR-afdelingen van het bedrijf, de hele Democratische Partij, vrijwel alle showbusiness en het Amerikaanse leger. Het Wokesterisme maakt gebruik van dezelfde tactiek die door de Rode Garde van Mao Zedong werd gebruikt tijdens de ‘culturele revolutie’ van China in de jaren zestig – een episch fiasco van massale dwang waarbij miljoenen onschuldige mensen gevangen werden gezet, gemarteld en geëxecuteerd om de verouderende en zieke Mao’s macht en zuivering te consolideren alle andersdenkenden. Zelfs de Chinese communistische partij werd er ziek van en vernietigde de hysterie na Mao’s dood. ‘

[….]

Maar laat je niet misleiden door de ontwaakte theatrics. Het is allemaal een grote afleiding van de grootste politieke misdaad in de Amerikaanse geschiedenis en Dr. Dave Janda is terug op het SGT-rapport met de nieuwste sappige details achter de schermen.

Deze platforms zijn gemaakt omdat ze geen ‘voetafdrukken’ achterlaten. Whoa!

De onderstaande video is waarschijnlijk een van de belangrijkste ‘tools’-tracking, plus de ontmaskering van de illegaliteit die werd geïmplementeerd onder de Obama-administratie: Obama, Brennan en Clapper. Ze gebruikten het als hun geprivatiseerde systeem om mensen te chanteren en te gebruiken, wat Fourth Amendment-rechten ontkende!

Dat is criminele activiteit, die zorgde voor het vernederende verlies van Hillary en de illegale criminele activiteiten van anderen.

De vrijheid en veiligheid van elke Amerikaan is nu in gevaar!

We zijn niet langer verzekerd van vrijheid, maar leven in een staat van toezicht, vergelijkbaar met China.

Wat gebeurt er achter de schermen? Waarom zijn twee senatoren van de staat vermoord? Wat wisten ze en rapporteerden dat ze blijkbaar ‘van hun stuk gingen’?

Het is tijd om een ​​einde te maken aan alle heimelijke verstandhouding tussen de diepe staat en al hun samenwerkende partners.

Wat vreest de diepe staat het meest?

“Het aantal Deep State-spelers dat zichzelf probeert te redden ten koste van andere Deep State-spelers is aanzienlijk.” “Ratten die ratten aanvallen.” … Dr. Dave Janda

What the Deep State Fears the Most
30:37 minutes

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk