dotcom.radio aflevering 158 van 16-06-2019


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019

Deze week in aflevering 158 Smoking may impair body’s blood pressure autocorrect system – Vitamin D metabolite may stop mechanism by which cancer cells become drug-resistant – Maternal HbA1c influences autism risk in offspring – 3M Knew About PFAS Food Contamination in 2001 – Scientists declare nearly 400 medical practices ‘ineffective’ – Studenten willen minder Shell op hun universiteit – Study finds NICOTINE – not tobacco – strips lungs of their ability to fight off illness – E-cigarette maker Juul sponsors U.S. public health research on vaping – Childhood allergies may be linked to the high sugar and fat content in junk food, study reveals – Canada Exposes First Nations Unfairly to Toxic Waste – Can red meat reduce the risk of MS? – De column van Ron — Reacties luisteraars (3) — Bijdragen Mike en Henk [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur uitzending SLOG 21.00 uur podcast online 14.00 uur

Smoking may impair body’s blood pressure autocorrect system
https://news.psu.edu/story/577312/2019/06/13/research/smoking-may-impair-bodys-blood-pressure-autocorrect-system

Vitamin D metabolite may stop mechanism by which cancer cells become drug-resistant
https://www.news-medical.net/news/20190614/Vitamin-D-metabolite-may-stop-mechanism-by-which-cancer-cells-become-drug-resistant.aspx

Maternal HbA1c influences autism risk in offspring
https://www.healio.com/endocrinology/diabetes/news/online/%7Ba14579b7-2dce-4762-9c0c-8ba29a7b9f7f%7D/maternal-hba1c-influences-autism-risk-in-offspring

3M Knew About PFAS Food Contamination in 2001
https://theintercept.com/2019/06/12/3m-pfas-chemicals-food/

Scientists declare nearly 400 medical practices ‘ineffective’
http://www.iran-daily.com/News/254135.html

Studenten willen minder Shell op hun universiteit
https://www.duurzaamnieuws.nl/studenten-starten-campagne-tegen-invloed-shell-op-hun-universiteit/

Study finds NICOTINE – not tobacco – strips lungs of their ability to fight off illness — Daily Mail

E-cigarette maker Juul sponsors U.S. public health research on vaping
https://www.ctvnews.ca/health/e-cigarette-maker-juul-sponsors-u-s-public-health-research-on-vaping-1.4459335

Childhood allergies may be linked to the high sugar and fat content in junk food, study reveals — Daily Mail

Canada Exposes First Nations Unfairly to Toxic Waste
https://www.telesurenglish.net/news/Canada-Exposes-First-Nations-Unfairly-to-Toxic-Waste-UN-20190607-0012.html

Can red meat reduce the risk of MS?
https://www.medicalnewstoday.com/articles/325414.php


De column van Ron
https://www.leefbewust.com/columns/140619.htm

leefbewust logo

[Rob] Mijn gedachtenvoer van de laatste week….Bewust storm gecreëerd in Amsterdam   Nu sneuvelen er 300.000 zgn “zwakke bomen” in de straten van Amsterdam !! Komt dat even goed uit voor de uitrol van 5G ?!! Ook in Drenthe (Roden) zijn 500 jaar oude bomen binnen 2 minuten uit de grond gerukt. Niemand in Roden begrijpt dit. Ik las ook dat Drenthe een testprovincie is voor HAARP Ik weet bijna zeker dat de zgn aardbevingen ook bewust gecreëerd worden door HAARP. Lees overheid. Zo kan de gaskraan sneller dicht. De terecht onbewuste boze niets doorhebbende burgers en slachtoffers worden zo gebruikt om dmv de emoties van deze burgers hier dan zgn op in te spelen. Voer voor de klimaat hoax en VVD industrie. 

[Rob] Krijg steeds minder vertrouwen in Trump…. SHOCK as Trump signs executive order that will end most regulations and oversight on genetically engineered food


[Marij] “Biologisch glijdt af in schimmige wereld” — ‘Skal-lijst bevat niet-toegelaten bestrijdingsmiddelen’ stond in het agrarische vakblad Boerderij op 29 mei 2019, …

[Marij] Octrooi op zalm en forel is niet slechts een op zichzelf staand geval…

12 juni 2019 / Het door het Europees Octrooibureau (EOB) verleende octrooi voor zalm en forel die op specifieke planten worden gekweekt (EP1965658) zou nu een precedent kunnen worden voor vele andere octrooiaanvragen. Uit recent onderzoek blijkt dat er al verschillende soortgelijke Europese octrooiaanvragen in behandeling zijn, waarbij voedingsmiddelen, zoals vlees en melk, die afkomstig zijn van dieren die met geselecteerde planten worden gevoederd, worden geclaimd. Het octrooi op zalm en forel werd in oktober 2018 verleend en onlangs onder de aandacht van het publiek gebracht door “No Patents on Seeds”. Het octrooimonopolie heeft betrekking op de kweek en het voederen van de vis, samen met de vis zelf. Na het vernemen van deze casus heeft No Patents on Seeds! soortgelijke octrooiaanvragen onderzocht. Dit onderzoek kwam tot een alarmerende conclusie: er zijn verschillende andere Europese octrooiaanvragen die onlangs zijn ingediend bij het World Patent Institute (WIPO), allemaal volgens een vergelijkbare strategie. Beginnend met planten en diervoeders, worden ook de voedingsmiddelen afkomstig van landbouwhuisdieren als uitvindingen geclaimd.

Syngenta claimt bijvoorbeeld niet alleen genetisch gemanipuleerde maïs als zijn ‘uitvinding’, maar ook de productie van melk en vlees van dieren die met dergelijke planten worden gevoederd: In octrooi WO2018204245 maakt “een geoogst runderkarkas” deel uit van de uitvinding; en octrooi WO2019075075028 claimt een “methode om de hoeveelheid melk van een melkvee te verhogen”. Terwijl deze octrooien afhankelijk zijn van transgene maïs, beweren andere zoals het octrooi op zalm ook het gebruik van conventioneel gekweekte planten.

“Dit is een poging om ethisch onaanvaardbare winst te maken door misbruik te maken van octrooien. De gevolgen kunnen ernstig zijn voor het dierenwelzijn, de boeren en de consumenten. Als dergelijke ‘zaad tot vlees’-octrooien worden verleend, zijn de patenthouders in staat om de dierlijke voedselproductie in grote mate te controleren,” aldus Christoph Then for No Patents on Seeds! “Als deze strategie succesvol is, zullen bedrijven in de toekomst steeds meer van dergelijke voedselmonopolies opeisen.

No Patents on Seeds! eist een wijziging van de regels voor de interpretatie van het octrooirecht om deze mazen in de wet te dichten, maar vraagt ook om een effectievere uitvoering van de huidige verboden. Als een wijziging in de interpretatie van het huidige recht echter niet voldoende rechtszekerheid en duidelijkheid biedt, moet het Europese octrooirecht zelf dienovereenkomstig worden gewijzigd. No Patents on Seeds waarschuwt dat als octrooien op planten en dieren die worden gebruikt in de voedselproductie worden verleend, dit grote bedrijven als Bayer, DowDupont en Syngenta in staat zal stellen om steeds meer controle te krijgen over de landbouw, veredeling en voedselproductie.

[Vincent] TOXICOLOOG HENK TENNEKES: “WE HEBBEN DE DENKFOUT GEMAAKT VOEDSEL MET GIF TE PRODUCEREN.” (Natuurmens.be) Toxicoloog Henk Tennekes  (1950) is universiteitsdocent, doctor en ingenieur en heeft een succesvolle loopbaan als hij in 2009 wereldkundig maakt dat de massale bijen- en vogelsterfte samenhangt met neonicotinoïde pesticiden, Zwitserse biologen hebben de laatste jaren honing verzameld van over de hele wereld en overal zaten neonicotinoïden in. Japanse toxicologen hebben in 2012 aangetoond dat die neonicotinoïdestoffen ook een interactie aangaan met de hersenen van zoogdieren. 

medeplichtig

Zaterdag Daily Express: EU leaders TERRIFIED as Italy’s parallel currency threat could collapse eurozone

Aanslag tanker schip

Donderdag NaturalNews: MailChimp blocks sending of all emails about vaccine awareness; here’s what to use instead

NaturalNews: The medical establishment routinely lies about patients being “brain dead” in order to harvest their organs for the multi-billion dollar transplant industry

NaturalNews: SWAT-style raid on Christian school at center of lawsuit as California demands they teach sexual exploitation or face closure

NatruralNews: SHOCK as Trump signs executive order that will end most regulations and oversight on genetically engineered food

Fenixx: BBC ‘Elimineert’ het moslimterrorisme in Engeland volledig door het eenvoudigweg verbieden van elke vermelding ervan

Nieuw platform: thinkspot is a collaborative community where individuals can explore and exchange ideas in a thoughtful and respectful manner. The platform is an intellectual playground for censorship-free discourse.

Donderdag Fenixx: Salvini’s EU-groep is opgericht

Donderdag Fenixx: Duitse regering weigert informatie te geven over het aantal ‘vluchtelingen’ dat per vliegtuig naar Duitsland reist

Woensdag Fenixx: Spaanse bisschop eist van zijn medewerkers een ‘Anti-pedofiel certificaat’

XanderNieuws: Forum Democratie is valse beschuldigingen media zat en presenteert 21 tegenargumenten

Fenixx: Mobilisatie van moslimkiezers in Denemarken – kan een bedreiging vormen voor het Deense systeem

Fenixx: Salvini-methode werkt: Aantal asielaanvragen blijft sterk dalen

fenixx: Nieuwe golf van vluchtelingen op de Balkanroute leidt steeds brutalere misdadigers naar Midden-Europa

Dotcomnieuws: Bedrijven verwaarlozen belofte over ontbossing: 50 miljoen hectare verwoest (opervlakte ter grote van Spanje

Fenixx: Agressief Frankrijk dreigt Groot-Brittannië met consequenties als het £39 miljard Brexit-rekening niet betaalt

Fenixx: Niet Rusland maar Israël bemoeide zich met verkiezingen

5G: Prime Minister of Poland Signs Global Appeal to Stop 5G

Dinsdag: Mexico begint met tegenhouden immigranten

Maandag: Helicopter crach in New York

Maandag: SERIALBRAIN2 SPECIAL EDITION!! Trump’s UK Visit & the Explosive Truth about Meghan Markle (omgebouwd) — Chemtrails gestopt in de VS ?

leesbewust startpagina
Young Living essentiële olie