CBD olie: De vele mentale gezondheid voordelen van CBD.


Bron artikel the Activist Post: CBD for the Mind: The Many Mental Health Benefits of CBD
Door: Steven Maxwell

CBD. Het is op dit moment een gevierd fenomeen in de VS, omdat steeds meer mensen zich bewust worden van de positieve effecten van cannabis. Je kunt het in veel winkels vinden en het is volkomen legaal in veel landen. Als u psychische problemen heeft, kan CBD het geneesmiddel zijn dat u nodig heeft en het kan zelfs beter zijn dan sommige voorgeschreven medicijnen. We zullen uitleggen wat het is en wat het voor u kan doen.

Voordat u naar de voordelen kijkt

Als u lijdt aan ernstige depressie, angst of een ander psychisch probleem, is het spreken met een hulpverlener een belangrijke eerste stap. Sites zoals Regain.us kunnen helpen om uw geestesziekten te behandelen in het comfort van uw eigen huis en bieden gemoedsrust die u misschien hard nodig heeft. Door technieken voor geestelijke gezondheidszorg te leren, kun je groeien als een persoon die alles kan aanpakken wat het leven je oplegt.

Wat is CBD?

CBD is een afkorting voor cannabidiol, dat voorkomt in de cannabisplant. Cannabis heeft veel voordelen voor de geestelijke gezondheid aangetoond, en CBD stelt u in staat om het meeste uit hen te halen. Voor degenen die niet high willen worden, geen zorgen; CBD-gerelateerde producten missen THC, de verbinding die je high maakt. Dit maakt CBD ideaal voor alle soorten mensen.

Is het legaal? (VS)

Ja, het is volkomen legaal in veel staten. De 2018 Farm Bill gaf het een nog grotere impuls, waardoor hennepproducten in de VS konden worden verkocht. CBD op federaal niveau blijft echter nog steeds verboden. Dit veroorzaakt begrijpelijkerwijs grote verwarring, dus raadpleeg het Tiende Amendement Centrum voor het laatste nieuws over de wettelijke status in uw gebied, en voor informatie over hoe staten op weg zijn om het federale verbod teniet te doen. CBD is in feite meer genormaliseerd geworden, vooral met recente TSA-herzieningen die zelfs CBD op vliegtuigen in bepaalde gevallen kunnen toestaan.

— Situatie in de VS

Met dat gezegd, is onze politie nog steeds zo gewend om wetten af ​​te dwingen tegen een plant waarvan ze nog steeds houden om mensen te arresteren voor het dragen van CBD. Mensen zijn in de gevangenis gegooid omdat ze alleen CBD-olie bij zich droegen. Het is belangrijk om je rechten te kennen en op de hoogte te blijven van deze zeer snel evoluerende trend naar volledige legalisatie van CBD.

Is het veilig?

Veel, veel veiliger dan de meeste voorschriften! CBD is veilig en je kunt er geen overdosis van krijgen. Een van de belangrijkste redenen voor een snelle overgang naar de legalisatie van cannabis is het feit dat cannabis nooit iemand rechtstreeks heeft gedood, terwijl alcohol en andere legale drugs daar massaal aan schuldig zijn. Hoewel er een paar kleine, zeldzame bijwerkingen kunnen zijn, zijn ze niet belangrijk; diarree en vermoeidheid kunnen bijvoorbeeld optreden.

Hoe CBD te nemen

CBD is beschikbaar in vele vormen. Sommige mensen vernevelen het, terwijl anderen het opnemen in de vorm van thee, gummies of andere eetwaren. CBD-bloem ziet eruit en ruikt naar een marihuana-bloem, maar je raakt er niet high van, en sommige mensen roken het liefst.

Mensen zullen verschillende voorkeuren hebben als het gaat om CBD-bloemen. Probeer er een paar uit en kijk wat je kunt bedenken.

De vele mentale gezondheidsvoordelen van CBD

CBD wordt nog bestudeerd; de legaliteit van de cannabisplant is nog steeds een beetje wankel, dus we hebben de voordelen ervan niet volledig ontdekt. Sommige zijn bewezen, terwijl andere meer bewijs vereisen, maar er is een groeiend aantal wetenschappelijke en anekdotische aanwijzingen om een ​​breed scala aan gezondheidsvoordelen te suggereren. Laten we een paar van hen nu bekijken.

Kan helpen met slapeloosheid

Een van de grootste redenen voor onze geestelijke gezondheidsproblemen is dat we gewoon niet genoeg slaap krijgen. Onze drukke levens en onze gedachten houden ons ‘s nachts wakker en de technologie maakt ons wakker. Er zijn veel manieren om je slaapregime te verbeteren om een ​​betere nachtrust te krijgen. Je kunt een lekker bad nemen voor het slapengaan, stoppen met kijken naar je telefoon … en misschien wat CBD nemen.

Cannabis heeft een geschiedenis gehad van het behandelen van slapeloosheid. Indica-soorten staan ​​bekend als ontspannend en bevorderend voor een betere nachtrust. Hoewel CBD de indica niet hoog heeft, kan hij je nog steeds ontspannen en kalmeren. Voor ons is het veel beter dan naar een dokter te gaan en een aantal van de Big Pharma-medicijnen te krijgen waarvan bekend is dat ze de aandoening verergeren en andere, nog ernstiger problemen veroorzaken.

Een goede nachtrust is essentieel voor het onderhouden of helpen herstellen van psychische problemen. Dit is een onderzoeksgebied dat veel meer onderzoek behoeft, en naarmate het gebruik van CBD breder wordt en meer federale financiering voor wetenschappelijk onderzoek is toegestaan, letten we er niet op dat vele duizenden zo niet miljoenen mensen kunnen worden geholpen.

Kan goed zijn voor angst en depressie

Als u lijdt aan chronische depressie en angstgevoelens, of als u slechts af en toe een moment hebt waarop u zich ergens nergens zorgen over maakt, kan CBD u helpen.

Met het hebben van angst en depressie, zouden de laatste toevlucht farmaceutische geneesmiddelen moeten zijn. Ze kunnen het probleem voor velen verergeren en hebben veel bijwerkingen. Therapie, mindfulness en zelfdiscipline zijn enkele goede manieren om je angst en depressie te behandelen, samen met CBD. De kalmerende effecten van CBD kunnen voor veel mensen enorm werken aan depressie en angst. Niet alleen dat, maar de slapeloosheid behandelende krachten bieden de noodzakelijke balans en routine slaappatronen die zeer nuttig kunnen zijn.

Geweldig voor epilepsie

Als jij of iemand die je kent epilepsie heeft, is CBD een uitkomst. Steeds meer mensen hebben gezondheidsbevindingen aangeboden die dit ondersteunen. Het kan mogelijk helpen aanvallen te voorkomen, vooral bij kinderen, en helpen bij multiple sclerose. Als u of iemand die u kent hier vatbaar voor is, is bewezen dat CBD in sommige gevallen helpt.

Kan ontstekingen verminderen

Veel mensen nemen CBD voor zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Elk deel van je lichaam kan ontstoken zijn, inclusief je hersenen. Ontsteking in de hersenen kan op de weg leiden tot dementie en andere psychische problemen. CBD kan ook helpen bij het verlichten van de inflammatoire symptomen van migraine-hoofdpijn waar zoveel miljoenen mensen last van hebben. Andere aandoeningen zoals fibromyalgie kunnen ook worden verminderd door het gebruik van CBD.

Kan helpen met verslaving

Afstappen van drugsverslaving is een probleem voor velen, vooral sinds de opkomst van de opioïde crisis verergerd door Big Pharma en het over voorschrijven van deze gevaarlijke medicijnen. Voor sommigen zijn hun verslavingen afkomstig van deze legale medicijnen en kunnen ze er zelfs toe leiden dat mensen zich tot heroïne of andere drugs wenden om een ​​nog grotere verslaving te krijgen. Hoewel het geen magische remedie is, kan CBD mogelijk helpen om uw verslaving te verminderen, evenals de detox-symptomen die voortkomen uit het stoppen met het gebruik van synthetische drugs. Het is de moeite waard om te proberen als jij of iemand die je kent een verslaafde is en je het gevoel hebt dat je geen opties hebt. Raadpleeg zoals altijd een arts die op de hoogte is van de wetenschap en de wetgeving in uw regio.

Conclusie

Terwijl de wereld CBD blijft omhelzen, zullen meer voordelen voor de gezondheid worden ontdekt. Het is een geweldig medicijn en het kan gunstig zijn voor alle leeftijden. Als uw kind stress, angst of zelfs aanvallen heeft, kan het bijzonder nuttig voor hen zijn.


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
mind parachute