Narcisme: Wat als ze jou niet meer door dezelfde trechter kunnen ‘knikkeren’ ?


narsist, narsisme,

Dreigt de wereld ten onder te gaan door narcisten? Dat was mijn eerste kennismaking met Robbert Huijskens en zijn artikel dat hij met mij deelde. Het artikel werd goed gelezen en nu gaan we verder. Ik geniet altijd van mensen die geen blad voor hun mond nemen, die van hun hart geen moordkuil maken. Zij nemen je bij de hand om een stukje van de wereld te tonen dat anderen niet ‘zien’ of durven te omschrijven. Durven, want natuurlijk is alles wat je schrijft op het ‘www’ natuurlijk ook tegen je te gebruiken als je ooit eens ergens iemand nodig hebt in het (narcisten) landje van de overheid. Er zijn ook vele landen ter wereld waar mensen als Robert zomaar ineens spoorloos kunnen verdwijnen om nooit meer iets van het te vernemen. Maar je mond houden bij het aanschouwen van onrecht, daarvoor zijn gelukkig niet alle mensen in de wieg gelegd. Toch ondervinden mensen als Robert ronduit mysterieuze zaken, …  Nog nooit iets over narcisme gelezen? Lees dan zijn vorige eBoek

De Prelude van Sodom & Gomorrah

Deze prelude bewijst mijn andere stukken, zoals Justitie Nederland Corrupt, de Nederlandse Politiek Corrupt, de media corrupt, (zoals o.a. Greenpeace ook al jaren stelt) de NAM / Shell corrupt, de Aandeelhouders van de Shell corrupt en ze gaan met hun Narcistische doelen over lijken. Als de Bovenstroom mij nou om zeep wil helpen, graag het Regeringsvliegtuig, een zijdeur eruit, Alexander vliegt (die moet ook vlieguren hebben), Maxima geleid mij naar de uitgang en de Social media kijken met live stream’s mee vanaf het strand van Scheveningen.

De Overheid laat je geloven dat we een onderwereld hebben en wij gewone burgers ons dienen te gedragen en we samen de bovenwereld vormen, de samenleving.

De overheden, banken, verzekeraars, de NAM, Koninklijke Shell, én etcetera, etcetera, zijn heden nog steeds net zo slecht als de bedenkers van de apartheid en de slavenhandelaars. Zij zijn de Bovenstroom en de burgerij is hun Onderstroom. De Bovenstroom is net zo verrot als de Onderwereld maar zij hebben middels narcistische manipulaties genaamd democratie en politiek hun Onderstroom als hun slaven in de uitbuit tang.

Het stuk De Mores dat ik geschreven heb toont hoe dit Bovenstroom tuig elkander de hand boven het hoofd houdt en voor hen de regels, die zij opleggen aan hun Onderstroom slaven, niet gelden.

Om te overleven heb ik een levens-zoektocht bewandeld en heb ik onderbewust gekozen op het smalle pad te blijven. Ik wilde de waarheid achter het manipulerend gedrag begrijpen van mijn eigen familie, mijn naaste en van mijn aangetrouwde familie waar ik 55 jaar mee heb samengeleefd.

Samen met mijn nieuwe vriendin heb ik opgeteld ruim 80 jaar ervaring met ‘hoe overleef je een narcist’. In die levenstocht leer je het gedrag van de narcist, dus van het doorgeschoten narcisme wel kennen. Ken je dat algoritme eenmaal, herken en zie je het overal om je heen.  

Het doorgeschoten narcisme is reeds zo wijd verspreid dat het democratisch gezien normaal gevonden zou dienen te worden, ware het niet dat doorgeschoten narcisme een psychische stoornis is beschreven in de DSM5, het standaard naslagwerk van de psychiatrie. 

Een van de misdragingen van doorgeschoten narcisme is de ‘stilte behandeling’.

Heb je de narcist of een hele groep narcisten te pakken door hun gedrag bloot te leggen, kunnen ze niets meer met je en ben je door hen afgeschreven want je doet niet mee met hun corrupte mores. Je leest dat narcistisch ziek gedrag terug onder tabblad “Justitie Nederland Corrupt” Ik ga de lezer mee nemen in mijn, afhankelijk van hoe lang ik nog leef, laatste zoektocht omdat onze Bovenstroom hun Onderstroom heel langzaam aan het vermoorden is.

Dat doen zij door gebruik te maken van de beste Nazi en Jappen methoden zoals toegepast tijdens de Tweede Wereldoorlog aangevuld met nieuwere technieken. Om te kijken hoever de Bovenstroom, met hun narcistisch doel de Onderstroom om zeep te helpen is, worden er ook steeds tests uitgevoerd, een status beoordeling.

9/11 samenzwering

De Twin-Towers zijn daar een voorbeeld van. Mensen, die anderen, die niet aannemen dat de instorting van de Twin Towers door een terroristische aanslag kwam en hen wegzet als complot denkers, zijn zelf doofstom en blind omdat ze dan kennelijk geen snars snappen van wat doorgeschoten narcisme is. Dit zo hard stellen levert mij gegarandeerd hun stilte behandeling op. De stilte behandeling toepassen binnen een democratie betekent de dood van die democratie! Hetzelfde geldt inzake ook voor de onpartijdige onafhankelijke Rechtspraak in Nederland, die is reeds morsdood. 


Noot: Robert neemt je in dit eBoek mee op reis langs de dwangmatige verleidingen van het leven die je maken tot loonslaven vastgeketend aan je werkgever en de overheid. Het gaat over LFg golven i.v.m de Groningse gasvelden, hoogfrequente 5G, koninklijke handel, de komende nieuwe aardbevingen,

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
mind parachute