Dodelijke Amerikaanse medische HOAXES die 200 miljoen Amerikanen nog steeds geloven


Bron artikel NaturalNews: Deadly U.S. medical HOAXES that 200 million Americans still believe
Door: S.D. Wells

Elk jaar sterven miljoenen Amerikanen door toedoen van hun artsen, die precies doen zoals ze zijn opgeleid, en schrijven dodelijke medicijnen voor en hanteren slecht advies voor de chronische ziekten van hun patiënten. Al deze “voorschriften” zijn ontworpen om te falen, ongeacht hoe aardig en eerlijk de MD’s en oncoloog lijken. Of ze het weten of niet, is niet relevant, omdat het alles is wat ze weten, en het is allemaal toegestaan ​​door de AMA, FDA en CDC om te gebruiken.

1. Fluoride in drinkwater

Ja, fluoride is een medicijn. Zelfs in delen per miljoen of miljard moet geen mens ooit het natriumfluoride consumeren dat Amerika in de gemeentelijke kranen druppelt met één doel voor ogen – vergiftigen consumenten langzaam tot ze naar ziekenhuizen gaan voor chemotherapie, het syndroom van broosheid en dementie.

Onthoud, een ontsteking is de katapult voor bijna alle ziekten en aandoeningen, en industriële verontreinigende stoffen zoals fluoride zijn een sleutel element van die sluipende medische hoax en het dodelijke Ponzi-schema.

Als je dat nog niet hebt gedaan, is het tijd voor je familie om te investeren in het beste waterfilter systeem voor je huis. De Health Ranger beveelt het Big Berkey-systeem aan. Het is goedkoop en van de hoogste betrouwbaarheid voor het filteren van fluoride, medicijnen van andere mensen en toxines van zware metalen.

2. De griepprik

De CDC heeft geen idee hoe de griep te stoppen, en zij willen dat niet. De griepprik verkoopt elk jaar ongeveer 200 miljoen doses aan idioten in heel Amerika die niet alleen nog steeds huiveren van het kwik shot van vorig jaar, maar die MEER WAARSCHIJNLIJKHEID hebben om dit jaar de griep te krijgen.

lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website

Dat klopt, het vorige influenzavaccin van het jaar zorgt ervoor dat de patiënt het volgende jaar de immuniteit tegen de griep heeft verlaagd. Bovendien is het allemaal een “schot in het donker”, omdat de CDC geen idee heeft wat voor virussen er zullen komen, en er is veel meer dan slechts twee of drie, mensen. Het is een van de meest productieve medische hoaxen aller tijden en mensen sterven elke dag aan de kwikoverbelasting. Controleer de vaccin-bijsluiter voor thimerosal – ze moesten het hernoemen een minder bekende naam geven, dus niemand denkt daar meer bij na.

3. Het HPV-vaccin

Stel jezelf nu de vraag, waarom op aarde zou een kind van negen jaar een vaccin nodig hebben dat in drie jaar tijd verstrijkt voor een seksueel overdraagbare aandoening die wordt verspreid door het hebben van anale seks of door het delen van heroïnebronnen? Vergeet dat niet aan de arts te vragen, mijn vrienden. Als je dat doet, maak je dan klaar voor een aantal ernstige smoesjes, en misschien zelfs wel wat gespeelde woede.

Waarom? Er zijn meer dan 10.000 bijwerkingen gemeld bij kinderen en tieners die dit genetisch gemodificeerde HPV-extract in hun spierweefsel hebben geïnjecteerd. We hebben horrorverhalen gezien over anafylactische shock, verlies van spierweefsel, toevallen, coma’s, blijvende verlamming en de dood. Dat komt omdat het vaccin gefragmenteerde vormen van het virus, aluminium en zelfs natriumchloride bevat. Dit zijn neurotoxinen en carcinogenen die het centrale zenuwstelsel verstoren en vernietigen.

Bovendien worden de meeste vormen van menselijke papillomavirussen eenvoudig door het menselijke immuunsysteem verslagen, en vormen ze nooit een gezondheidsprobleem. Geen enkele medische arts in Amerika benadrukt dat terecht bij hun ‘cliënten voor het leven’.

Stel jezelf dit ook de vraag: waarom is HPV zo’n enorm probleem voor de VS, maar niet voor andere landen over de hele wereld? Waarom zijn onze aantallen zo hoog, kan het zijn dat de HPV-vaccins de ziekte verspreiden, of dat de CDC propaganda en gebrekkig onderzoek gebruikt om een ​​fortuin te verdienen met Merck en GSK? Antwoord: al het bovenstaande. Het is een zwendel om meer dodelijke ‘immunisaties’ te pushen – net als de Mexicaanse griep en Zika.

4. Chemotherapie

Chemo is een archaïsche (verouderde) vorm van “aderlating” die elke voedingsstof uit het menselijk lichaam afvoert en het immuunsysteem vernietigt. Zelfs in de gevallen waarin artsen en oncologen en patiënten beweerden dat de chemotherapie werkte, weten we niet echt of de patiënt zelfs kanker had, en hoe weten we dat het de chemotherapie was die hen redde, vooral als ze kort daarna de beruchte dood sterven “het 5 jaars mark punt?”

Mammogrammen tonen altijd valse positieven. Oncologen raden de hele tijd naar “grijze gebieden” in de borsten en de longen. Mensen gaan onder het mes door om chirurgen een ziekte te laten verwijderen die een stoornis van cellen is, veroorzaakt door de consumptie van chemicaliën en suiker. Hoe zal een operatie opnieuw helpen? Graag laten uitleggen.

Zolang consumenten fluoride, kwik, canola, GGO’s en voorgeschreven medicijnen “consumeren”, verergeren ze de ongecontroleerde mutatie en het vermenigvuldiging van slechte cellen die al hun verzwakte weefsels en organen (kanker) aanvallen. Chemotherapie is misschien wel HET SLECHTSTE iets dat je kunt doen tegen iemand die met kanker vecht.

5. Antibiotica voor virussen

Ja, artsen in heel Amerika schrijven antibiotica voor wat ze verkeerd diagnosticeren als een bacteriële infectie, terwijl het meer dan waar is, het is een virale infectie en de resultaten van deze fout kunnen dodelijk zijn. Antibiotica vernietigen alle bacteriën in de darm, goed en slecht. Wanneer je lichaam tegen een virus vecht, is het laatste wat het nodig heeft voor sommige kwakzalvers om antibiotica voor te schrijven. Kun je longontsteking zeggen? Kun je zeggen bronchiale en sinusinfectie zonder je neus te snuiven en eerst te hoesten?

Antibiotica zijn gevaarlijk en ze raken verouderd, omdat superbacteriën zoals MRSA immuun voor hen worden zodat boeren al die bacteriële infecties kunnen voorkomen.

What about when those animals get Vaccines.news for updates on more medical hoaxes that turn out deadly, time and time again in America.


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
mind parachute