5G: Je lichaam in een constante vorm van stress zonder pauze 24/7, maar waarvoor ? [update 1+2]


31-07-2018: 5G draadloos: een belachelijk gereedschap voor wereldwijde controle – Update video onder aan de pagina

In dit artikel worden voorbeelden aangehaald uit de V.S. maar de situatie en plannen worden overal volgens de wereldwijde agenda uitgerold.

5G wireless: a ridiculous front for global control
Door: Jon Rappoport

Eerst twee citaten om een beetje achtergrond te geven.

5G-snelheid, voor mensen die in twee seconden een heel seizoen van hun favoriete programma willen downloaden: “Het is de volgende (vijfde) generatie mobiele technologie die belooft de snelheid, dekking en responsiviteit van draadloze netwerken aanzienlijk te verbeteren. Hoe snel hebben we het over? Denk 10 tot 100 keer sneller dan uw typische mobiele verbinding, en nog sneller dan alles wat u kunt krijgen met een fysieke glasvezelkabel die in uw huis komt. (Je kunt een seizoen ‘Stranger Things’ in seconden downloaden.) “[CNET.com]

Lunatic 5G-installatie van kleine zenders dicht bij elkaar om de paar honderd meter: “Het volgende grote ding in cellulaire technologie, 5G, zal razendsnel draadloos internet brengen – en duizenden palen met antennes in vele buurten waar cellentorens al lang verboden zijn .”

“Draadloze bedrijven vragen aan het Congres en de staatswetgevers om het gemakkelijker te maken om de palen te installeren door plaatselijke bestemmingsplannen in te trekken die hen vaak beperken, met name in de buurt van huizen. De lobby-inspanningen hebben plaatselijke functionarissen in het hele land gealarmeerd. Ze zeggen dat ze ervoor moeten zorgen dat hun gemeenschappen niet eindigen met onooglijke palen die trottoirs, bermen en de randen van de voortuinen overspoelen. ‘

“Ze horen we ook van bewoners die zich zorgen maken over mogelijke gezondheidsrisico’s op de lange termijn. Tot nu toe werd een groot deel van de celapparatuur die radiofrequentie-energie uitzendt, gehuisvest op grote torens die meestal honderden meters van huizen worden gehouden [ook schadelijk voor de gezondheid]. De nieuwe ‘kleine cel’-technologie gebruikt veel meer antennes en zenders die kleiner en lager zijn, maar dichter bij elkaar en lager op de grond. “[The Washington Post]

Ik blijf hameren op dit 5G-nummer, omdat het de blauwdruk bevat van een toekomst die alleen elitaire gekken willen.

Voor de rest van ons is het een catastrofe in wording.

Ik heb de extreme gezondheidsgevaren van 5G in een ander artikel behandeld. Hier wil ik de verborgen agenda invullen.

Enkele decennia geleden werd een beweging gestart om een onderling verbonden elektriciteitsnet voor de hele planeet te creëren. Ons werd verteld dat dit de enige manier zou zijn om te voorkomen dat enorme hoeveelheden elektriciteit worden verspild en, voila, alle naties en alle mensen in een moderne 21e eeuw brengen.

Maar nu is het een ander verhaal, een klassiek lokaas en een schakelaar. Het aas was de belofte van One Grid voor iedereen. De switch is wat 5G ons zal brengen:

100 miljard of meer NIEUWE apparaten online, allemaal verbonden met internet en de cloud. Wat kan meer verspilling zijn? Wat is er meer belachelijk? Dit is het tegenovergestelde van gezond energiegebruik.

Wie kan het echt schelen of zijn 5G-aangesloten koelkast de voeding erin bewaart en nieuwe items bestelt wanneer de voorraad daalt? Wie moet een 5G-auto zonder bestuurder hebben die hem naar zijn werk brengt? Wie moet een 5G-kachel hebben die detecteert wat er gaar is en de temperatuur vier minuten instelt? Wie woont er en wie sterft als een wasmachine niet meet hoeveel zeep erin is opgeslagen en geen nieuwe zeep bestelt? Wie eist honderd apparaten in zijn huis die hem bespioneren en zijn acties registreren?

Met 5G is het uiteindelijke doel: elk apparaat in elk huis dat energie gebruikt, zal “zijn eigen computer” zijn en het planetaire netwerk zal ALLE apparaten verbinden met een toezichthoudende en regulerende energie autoriteit.

Zoals Patrick Wood in zijn klassieker Technocracy Rising beschrijft, was de wereldwijde energie autoriteit de droom van de mannen die de beweging Technocration lanceerden, in Amerika, in de jaren dertig van de vorige eeuw.

Ze bevatten de belangrijkste vereisten — die technisch niet mogelijk waren, maar nu heel goed te doen zijn: continue real-time meting van zowel energieproductie als energieverbruik van het ene einde van de planeet naar het andere …

Zodat zowel de energieproductie als het energieverbruik kunnen worden gecontroleerd. “Voor het welzijn van allen”, natuurlijk.

5G is de technologie om dit mogelijk te maken.

“We beloven een verbluffende lange-termijn toekomst van ‘automatische huizen’, waar alles voor u wordt gedaan. Maar echt, dat is het coververhaal. Uiteindelijk willen we in staat zijn om elke eenheid energie te meten die wordt gebruikt door elk apparaat in elk huis – en via AI [Kunstmatige Intelligentie], regelen we hoeveel energie we elk individu van moment tot moment laten consumeren. Wij beheersen energie. Wij zijn de energiemeesters. Als je de wereld wilt runnen, opereren en domineren, bestuur je zijn energie. “

Termen en projecten zoals smart grid, slimme meters, duurzaamheid, Agenda 21, slimme steden, klimaatverandering — dit alles is Technocratic planning en rechtvaardiging voor overheersing door Energie.

Het begin van een daadwerkelijk rationeel plan voor energie zou op deze manier beginnen: DUMP 5G. Dump het hele plan van het installeren van kleine zendercellen op gebouwen en huizen en bomen en lantaarnpalen en hekken over de hele planeet. Laat maar. Breng geen 100 miljard nieuwe apparaten online. Afgezien van de extreme gezondheidsgevaren, het is belachelijk duur. Het komt erop aan te zeggen dat we duizend voetrobots nodig hebben die op trottoirs staan en de ramen van kantoorgebouwen wassen.

Als een filmster 30 generatoren op zijn eigendom wil installeren en ingenieurs hem een automatisch huis wil laten bouwen, waar hij achterover kan leunen, een schakelaar omdraait en drie androïden in zijn badkuip draagt, wast hem en droogt hem, prima. Maar een slimme stad plannen? Wie heeft daar voor gestemd? Wie heeft geïnformeerde toestemming gegeven? Niemand.

Een mondiale energie autoriteit zal natuurlijk besluiten dat een klein Afrikaans land veel meer energie moet krijgen, terwijl Duitsland, Frankrijk of de VS energie moeten opofferen voor de zaak van sociale rechtvaardigheid. Maar er is nog een nadeel, omdat je de overheid niet ziet in het schoonmaken van de vervuilde watervoorzieningen van dat kleine Afrikaanse land, of het installeren van moderne sanitaire voorzieningen, of het terugdringen van de gedwongen verplaatsing van de bevolking naar armoedige steden, of het terugwinnen van uitgestorven landbouwgrond gestolen door mega-bedrijven en dat land teruggeven aan lokale boeren.

Het hele verborgen doel van een energie autoriteit is controle.

En omdat de Autoriteit mondiaal en technocratisch is, heeft ze tot doel het energieverbruik in industriële landen te verlagen en hun economieën kapot te maken, waardoor het veel gemakkelijker wordt om die landen in te nemen en over te nemen.

Dit alles gezegd hebbende, zijn er hiaten in onze kennis over 5G. Wie zou bijvoorbeeld een draadloos systeem voorstellen dat afhankelijk is van vele, vele, vele cellen / zenders die dicht bij elkaar zijn geplaatst, over de hele wereld?

Dit systeem zou veel kwetsbaarder zijn voor fysieke verstoring dan de huidige 4G.

Je kunt veel artikelen vinden die beweren dat het Amerikaanse leger 5G moet hebben voor hun meest geavanceerde vliegtuigen — en voor de voor hen ontwikkelende AI-gecontroleerde wapens. Hoe werkt dat? Waar worden alle zender / cellen op de grond en in de lucht geplaatst? Er ontbreekt hier iets. Is er nog een andere versie van 5G waar niets over wordt verteld? Is geo-engineering van de atmosfeer het middel voor het afstemmen van ruimte, zodat 5G-signalen kunnen worden doorgegeven zonder cellen / zenders?

Een deel van de Amerikaanse obsessie om 5G online te brengen, vloeit snel voort uit de concurrentie met China, die op dit moment een leidende rol speelt bij de ontwikkeling en export van de technologie. “Als China het heeft, moeten we het vroeger en beter hebben.” Deze houding onttrekt de vraag waarom we 5G in de eerste plaats moeten hebben.

En nu zijn er berichten dat de Amerikaanse regering een plan overweegt om het hele 5G-netwerk zelf te bouwen – in plaats van dit werk over te laten aan bedrijven. Natuurlijk zouden een paar favoriete bedrijven (zoals Google) door de overheid worden gekozen in een niet-biedende situatie om ZEER significante hulp te bieden. Als een dergelijk plan zou worden gelanceerd, zouden we een erg krappe club hebben aan de top van de communicatie- en energiepiramide. En die club zou 5G maximaliseren om de al verzadigde surveillance [bespionering] van populaties uit te breiden.

Zou u niet — als u niets beters te doen had dan de wereld beheersen?


“Duizenden onderzoeken koppelen draadloze blootstelling aan radio frequente straling op een laag niveau aan een lange lijst van ongunstige biologische effecten, waaronder:

• DNA-breuken in enkele en dubbele strengen

• Oxidatieve [roest] schade

• verstoring van het celmetabolisme

• verhoogde permeabiliteit van de bloed-hersen barrière

• vermindering van melatonine

• verstoring van het hersen-glucosemetabolisme

• generatie van stress-eiwitten “

“Gegeven dat 5G is ingesteld om frequenties boven en onder bestaande frequentiebanden te gebruiken, zit 5G in het midden van dit alles. Maar de tendens (het varieert van land tot land) is dat 5G de hogere frequentiebanden gebruikt.
Samengevat zal je lichaam in een constante vorm van stress verkeren zonder pauze 24/7. Bekijk de video !!

Nog niet overtuigd? Bekijk deze video en ga naar 46.00 minuten daar zie je wat een frequentie met water kan doen, ik stond ook versteld toen ik het zag:

1. Gevolgen voor de gezondheid

> De studie van het plaatsje Naila in Opper-Franken toont aan, na metingen over een tijdsperiode van tien jaar (1994-2004), dat in de omgeving van een antenne voor mobiele telefonie in een straal van 400 m. 41 mensen kanker kregen. In een straal van 400-800 m. werden nog eens twaalf mensen ziek. Het kankerpercentage binnen de 400 meter straal van de antenne was dus 300% hoger. Deze studieresultaten werden bevestigd door een vergelijkbare studie in Belo Horizonte, Brazilië met ca. twee miljoen deelnemers. 

> In Steinbach-Hallenberg (Duitsland, 2006) was het kankerpercentage in de nabijheid van de antenne met een factor acht verhoogd.

> In Mittelstenahe/Cuxhaven (Duitsland 2007) kregen van de 260 inwoners in de nabijheid van de antenne 30 personen verschillende soorten kanker, dat is meer dan één inwoner op acht. 

> Dr. Oberfeld uit Salzburg publiceerde een studie, die aantoont dat in de jaren 1984 tot 1997 in een straal van 200 m. rond een C-mast bij de omwonenden de volgende ziekten optraden: 24-voudige toename van borstkanker, meer dan 100-voudige toename van hersentumoren, in totaal 8-voudige toename van andere kankers. 

> In 2002 zijn op gerechtelijk bevel 36 antennes voor mobiele telefonie gesloten in de buurt van een school in Valladolid, Spanje. Reden daarvoor was dat binnen de kortste tijd dertien scholieren leukemie kregen. 

> Een Italiaanse studie uit 2001 bewijst dat het percentage kinderleukemie steeg met 220% in de omtrek van een telefonieantenne. 

> Uit statistische gegevens van ROSSTAT en UNICEF blijkt dat de volgende kinderziekten in de jaren 2000-2009 enorm zijn toegenomen als gevolg van het gebruik van mobiele telefoons onder 15- tot 19-jarigen: 

– Neurologische stoornissen: +58%

– Bloedziektes en stoornissen van het immuunsysteem: +82%

– Epileptische aandoeningen: +36%

– Stoornissen van het centrale zenuwstelsel: +85% 

* Een Deense studie met 13.000 kinderen uit 2008 toont aan: 

Indien een zwangere vrouw regelmatig mobiel telefoneert, verhoogt het risico op ADHD bij het kind met 50%. Bij kinderen die een mobieltje gebruiken voor het zevende levensjaar verhoogt het risico met 80%; 

* In 2009 werd in de Italiaanse stad Brescia een vonnis uitgesproken door de hogere regionale rechtbank, dat ook werd bevestigd door de hoogste rechtbank in Rome: De hersentumor van een werknemer is te wijten aan urenlange zakelijke telefoongesprekken met mobiele telefoons en draadloze telefoons. De rechters sloten alle door de industrie gefinancierde rapporten uit als niet geloofwaardig en steunden alleen op studies onafhankelijk van de industrie. 

* De WHO heeft in 2011 hoogfrequente elektromagnetische straling ingedeeld in categorie 2B van de kankerverwekkende stoffen. 31 experts uit 14 landen herzagen de zienswijze tot nu toe, dat mobiele telefoniestralen weefsels slechts verwarmen. Kanker is een niet thermisch effect. 

* Het muntrolletjeseffect: 

Een gezond bloedbeeld laat alleen herkenbare rode bloedlichaampjes zien. Als iemand mobiel telefoneert, dan begint het normale bloedbeeld te veranderen. Al na drie minuten zijn de rode bloedcellen zo opeengehoopt dat ze eruit zien als muntenrolletjes. De permanente toestand van dit bloedbeeld brengt het risico van klontervorming in het bloed met zich mee, wat o.a. kan leiden tot beroerte, hartinfarct of longtrombose. [1]

2. Misleidende grenswaarde:

De geldende grenswaarde is gebaseerd op de stralingsintensiteit die een levenloos lichaam(!) binnen de 30 minuten verwarmt met 1°C. Effecten op lange termijn blijven buiten beschouwing. Athermische effecten – daarmee zijn effecten bedoeld die niet gebaseerd zijn op warmte, zoals bv. het kankerverwekkend effect door verstoring van de celmembraan en het erfelijk materiaal – worden niet in aanmerking genomen. Dat is alsof men de sterkte van radioactieve straling niet met de Geigerteller zou meten maar met de thermometer en die dan als onschadelijk zou classificeren. 

 3. Gevolgen voor de landbouw:

* In 1997 werd er een gsm-antenne geïnstalleerd naast een boerderij in Oettingen/Beieren. In de daaropvolgende dertien jaar, leed de veehouder bij een gemiddelde veestapel van 10 koeien de volgende schade: 25 koeien gestorven aan immuniteitzwakte, 75 vroegtijdige en doodgeboorten en catastrofale bloedbeelden bij de koeien. De totale schade bedroeg 70.000 euro. 

* Een Beierse rundveestudie uit het jaar 2000 toont bij landbouwbedrijven die waren bestraald door mobiele telefonie, meer dan het 16 maal zo veel misvormingen aan. 

4. Economische gevolgen

* Een hersentumor wordt, afhankelijk van het type, behandeld met chirurgie en bestraling of met chirurgie, chemotherapie en bestraling. De kosten van chemotherapie alleen al voor een hersentumor bedragen 20.000 euro.

* Een prognose in 2009 liet zien dat Duitsland 14 miljard Euro uitgaf voor de behandeling van kanker. 

* De kosten van alle kankerbehandelingen in de EU bedroegen in 2009 127 miljard Euro. Hiervan kwam 51 miljard voor rekening van het gezondheidssysteem, 43 miljard voor productiviteitsverlies door vroegtijdig overlijden, 9,4 miljard Euro voor werkverlet en 23,2 miljard Euro voor verpleging door verwanten. 

* De economische gevolgen komen echter ook altijd tot uiting in de waardedaling van het vastgoed. Immobiliënmakelaars en verkopende eigenaren ervaren antennes voor mobiele telefonie als heel hinderlijk in verkoopsgesprekken. Waardeverminderingen van immobiliën tot 50% zijn geen zeldzaamheid als in de buurt of op het eigen dak een mobiele telefoniemast wordt geïnstalleerd. 

Geachte dames en heren, als de bovengenoemde studies nu zouden herhaald worden, zou er veel meer schade aan de gezondheid en de economie te verwachten zijn, omdat de stralingsbelasting door de invoering van iedere nieuwe mobiele telefoniegeneratie telkens enorm gestegen is. 

Men kan als burger het volgende doen tegen de steeds grotere stralingsbelasting:

In de persoonlijke omgeving kan de stralingsbelasting worden gereduceerd door bv. het uitschakelen van WIFI wanneer die niet in gebruik is en omschakeling van de mobiele telefoon naar de vliegtuigmodus ‘s nachts. Het zou nog beter zijn om helemaal geen gebruik te maken van WIFI, DECT of mobiele telefoons.

Om echter een verdere uitbreiding van het mobiele telefonienetwerk in de vorm van nieuwe antennes te voorkomen, is de verspreiding van bovengenoemde feiten aan verantwoordelijken in politiek en  gezondheidwezen dringend noodzakelijk. Veel politici hebben bv. nog geen kennis van de krasse uitwerkingen van mobiele telefoniestraling en kunnen daarom moeiteloos worden gewonnen voor netwerkuitbreidingen door de mobiele telefonielobby. Wie echter deze studies kent en werkelijk volksvertegenwoordiger is, zal een verdere toename van de stralingsblootstelling tegengaan.

https://www.klagemauer.tv/12508B

5G beschermen Dr Mercola