Nieuwe geneesmiddel therapie keert onmiddellijk de ziekte van Alzheimer om.


Noot: Hoe komt het dat informatie als dit bericht onder de pet wordt gehouden en niet bekend is bij het grote publiek. Hebben we überhaupt nog wel journalisten die hun werk goed doen vraag ik mij hardop af?

– Henk

Bron artikel LIFE EXTENSION MAGAZINE Augustus 2008: Novel Drug Therapy Immediately Reverses Alzheimer’s Cognitive Deficits
Door: William Faloon

logo gedachtenvoer

Twintig miljoen Amerikanen die heden leven zijn voorbestemd om de ziekte van Alzheimer te krijgen, een aandoening die ons berooft van geheugen, intelligentie en uiteindelijk onze meest elementaire cognitieve vaardigheden.

Nieuw gediagnosticeerde Alzheimer slachtoffers wordt verteld dat ze een meedogenloze afname van hun neurologische functie zullen ondergaan tot de dood. Eerste symptomen zijn kortdurende herinneringen aan geheugenverlies die verslechteren totdat patiënten hun eigen familieleden niet meer kunnen herkennen. Naarmate dementie vordert, manifesteren vijandige emotionele uitbarstingen zich vaak, terwijl de patiënt het vermogen verliest om voor zichzelf te zorgen, zelfs in de mate waarin hij naar de badkamer gaat.

De weinige geneesmiddelen die zijn goedgekeurd voor de behandeling van de symptomen van de ziekte van Alzheimer produceren slechts bescheiden kortetermijneffecten. Sommige patiënten kunnen ze helemaal niet verdragen.

Tot nu toe was de diagnose ‘Alzheimer’ de bedoeling om langzaam alle cognitieve functies te verliezen – een aandoening die bovenaan de lijst staat van de angsten van de ouder wordende mensen.

Een doorbraak therapie resulteert in snelle cognitieve verbetering

Wetenschappers hebben chronische ontstekingsaandoeningen in de hersenen gekoppeld aan het begin en de progressie van de ziekte van Alzheimer. Een oorzakelijke inflammatoire (ontsteking) factor in de neuronale degeneratie van de ziekte van Alzheimer is een cytokine die tumornecrosefactor-alfa (TNF-alfa) wordt genoemd.

Er zijn verschillende voedingsstoffen die de TNF-alfa-spiegels in het lichaam verlagen. Het nemen van deze voedingsstoffen is geassocieerd met een verminderde incidentie van de ziekte van Alzheimer. Voor degenen die al zijn getroffen door de ziekte van Alzheimer, is er echter meer dan alleen het verlagen van het TNF-alfumniveau nodig om het verloop van de ziekte te keren.

In 1998 werd een anti-TNF-alfa-medicijn, Enbrel® (etanercept) goedgekeurd voor de behandeling van reumatoïde artritis. Enbrel® verlaagt TNF-alfa niet in het lichaam. In plaats daarvan functioneert het door binding aan TNF-alfa en blokkeert het zijn vermogen om op TNF-alfa-receptorplaatsen op celmembranen te letten. Door op deze manier de werking van TNF-alfa te verstoren, nemen de toxische effecten van overmatig TNF-alfa af.

Ik ga je vertellen hoe Enbrel® op een speciale manier kan worden toegediend aan Alzheimerpatiënten zodat het rechtstreeks in de hersenen stroomt, maar lezers moeten eerst begrijpen hoe TNF-alfa seniele dementie veroorzaakt.

COGNITIEVE TESTVERBETERING NA ZES MAANDEN ENBREL®-INJECTIE

Alzheimer Disease Assessment Schaal-Cognitieve subschaal26%
Mini-Mental Statusonderzoek12%
Ernstige beperking Batterij27%aa

Hoe overmatig TNF-alfa de neuronale functie en structuur verstoort

In de hersenen kan TNF-alfa een cascade van cellulaire gebeurtenissen opwekken die culmineert in neuronale dood. Verhoogde TNF-alfa is waargenomen in de hersenen, hersenvocht en serum in gevallen van de ziekte van Alzheimer.

Hoe Excess TNF- de neuronale functie en structuur verstoort
Van bijzonder belang is hoe TNF-alfa de “synapsen” in onze hersenen beïnvloedt. Een “synaps” is het punt van verbinding tussen zenuwcellen. Hersencellen zijn met elkaar verbonden en communiceren met elkaar door neurotransmitters door de synapsen te sturen.

Overtollige TNF-alfa in de hersenen kan de synaptische communicatie verstoren. Een aantal bevindingen suggereren dat synaptische ontregeling veroorzaakt door een teveel aan TNF-alfa bijdraagt ​​aan cognitieve en gedragsstoornissen bij de ziekte van Alzheimer.

Verhoogde TNF-alfa doet meer dan alleen de essentiële synaptische communicatie verstoren. Een structurele verandering bij de ziekte van Alzheimer is de accumulatie van amyloïde-bèta in hersencellen. Amyloïde-bèta-accumulatie verhoogt de ontsteking en deze ontsteking veroorzaakt verdere amyloïde-bèta-vorming. Een mechanisme waarbij amyloïd-bèta ontsteking induceert, is door een verhoging van de TNF-alfaproductie teweeg te brengen.

Overmatige TNF-alfa veroorzaakt dus een vicieuze cirkel waardoor toxisch amyloïde-bèta wordt geproduceerd, resulterend in grotere niveaus van pro-inflammatoire TNF-alfa, die nog meer vorming van amyloïde-bèta en TNF-alfa veroorzaken. Verhoogde TNF-alfa veroorzaakt direct synaptische disfunctie en draagt ​​bij aan neuronale vernietiging. Het resultaat van deze pathologische veranderingen is de gruwelijke seniele deficiëntie bij patiënten met de ziekte van Alzheimer.

Zoals u dadelijk zult lezen, helpt het snelle effect van Enbrel® bij het omkeren van cognitieve stoornissen de rol van overmatig TNF-alfa in het slopende Alzheimer-proces te valideren.

BESCHERM UWZELF TEGEN OVERSCHOT TNF-ALPHA

Een veel voorkomende consequentie van “normale” veroudering is een toestand van chronische systemische ontsteking. Deze ontstekingsreactie kan ziekten veroorzaken die zo uiteenlopend zijn als atherosclerose, kanker, artritis, en de ziekte van Alzheimer.

Leden van de Life Extension Foundation zijn niet van plan om “normaal” te verouderen. Ter bescherming tegen overmatige pro-inflammatoire cytokines zoals TNF-alfa, vullen ze aan met voedingsstoffen zoals visolie, luteoline, en curcumine. Behoud van een een jeugdige hormoonhuishouding met DHEA en testosteron (bij mannen), het eten van voedsel dat gekookt is bij relatief lage temperaturen, en een gezond gewicht behouden, zijn ook van cruciaal belang voor het onderdrukken van ontstekingsreacties.

Hoewel de cijfers voor de ziekte van Alzheimer naar verwachting omhoog zullen schieten bij de vergrijzende bevolking, onthullen een groot aantal wetenschappelijke onderzoeken dat iemands risico aanzienlijk kan worden verminderd door het eten van een gezond dieet en het nemen van de juiste voedingsstoffen en hormonen.

Hoe Enbrel® wordt toegediend als een anti-alzheimer-therapie

Het goedgekeurde gebruik van Enbrel® is om het eenmaal per week onder de huid te injecteren om chronische ontstekingsaandoeningen te verlichten. Enbrel® dat op deze manier wordt geïnjecteerd, zal echter onvoldoende doordringen in de bloed-hersenbarrière om een ​​snelle cognitieve verbetering te produceren.

Hoe Enbrel® wordt toegediend als een anti-alzheimer-therapie

Om Enbrel® aan de hersenen af ​​te leveren, injecteren de onderzoekers het in de achterkant van de nek (in het sponsachtige spiergebied tussen de zesde en de zevende halswervel). Het hoofd van de patiënt wordt vervolgens gedurende ongeveer vijf minuten op een niveau rond zijn buik neergelaten om de Enbrel® die in de nek is geïnjecteerd beter naar de hersenen te laten stromen (via het cerebrospinale veneuze systeem).

De dosis die in klinisch onderzoek was gebruikt, was 25-50 mg Enbrel® in 1 cc steriel water. Life Extension onderzoekt het gebruik van Enbrel® in een grotere hoeveelheid water (2 cc) om meer Enbrel®-oplossing naar de hersenen te laten reizen.

Deze Enbrel®-injecties aan de achterkant van de nek (bekend als interspinine-injecties) moeten eenmaal per week worden toegediend door een bevoegde neuroloog.

De eerste pilot-studie van 15 patiënten met de ziekte van Alzheimer

De huidige medische behandelingen voor de ziekte van Alzheimer voorkomen geen langdurige verslechtering van de klinische toestand.

Zoals besproken is tumornecrosefactor-alfa (TNF-alfa) een pro-inflammatoir cytokine dat betrokken is bij de neuronale verstoring en degeneratie die wordt waargenomen bij patiënten met de ziekte van Alzheimer.

De eerste pilot-studie van 15 patiënten met de ziekte van Alzheimer

Een open-label studie werd uitgevoerd bij 15 patiënten met een milde tot ernstige vorm van de ziekte van Alzheimer. Drie erkende testmaatregelen voor de cognitieve functie werden uitgevoerd aan het begin van het onderzoek. De patiënten kregen wekelijkse Enbrel®-injecties aan de achterkant van de nek en cognitieve tests werden herhaald met tussenpozen van een maand. Het volgende vak toont de klinische verbeteringen die na zes maanden in deze eerste testgroep werden gemeten.

Wanneer men bedenkt dat de ziekte van Alzheimer tot nu toe heeft geresulteerd in een verslechtering van de cognitieve functie, is het feit dat er na zes maanden een gemiddelde verbetering was van 22% in deze drie metingen van de mentale functie ongekend.

Deze patiënten bleven gedurende meer dan drie jaar deze Enbrel®-injecties ontvangen. De resultaten suggereren dat een wekelijkse onderhoudsbehandeling een langdurig positief effect heeft, wat aangeeft dat deze nieuwe benadering de mentale achteruitgang die optreedt bij Alzheimerpatiënten, kan vertragen of zelfs stoppen. Dit is opnieuw een ongekend klinisch fenomeen.

Verrassende bevindingen Onthullen onmiddellijke verbetering!

De eerste onderzoeken waren beperkt tot het meten van de effectiviteit van Enbrel® tussen intervallen van 30 dagen. Wat de onderzoekers en zorgverleners van deze Alzheimerpatiënten echter opmerkten, was binnen enkele minuten na toediening van de Enbrel® een snelle klinische verbetering.

Verrassende bevindingen Onthullen onmiddellijke verbetering!

De onmiddellijke verbetering van de cognitieve functie bij deze dementerende patiënten was onverwacht en zette onderzoekers (en hun zorgverleners) op hun hoede. Stel je eens voor hoe verrassend het zou zijn om je seniele geliefde naar een spreekkamer te brengen en een onmiddellijke verbetering van hun mentale functie waar te nemen.

De auteurs van de oorspronkelijke studie besloten toen om verschillende erkende tests te gebruiken om de mate van snelle verbetering te meten bij een nieuwe patiënt die werd behandeld als onderdeel van hun standaardpraktijk van de geneeskunde.

De tweede pilotstudie

De nieuwe patiënt was een 81-jarige die tot ongeveer twee jaar voor de eerste presentatie een goede algemene gezondheid had gehad, toen zijn vrouw progressieve geheugenproblemen en problemen met wiskundige berekening constateerde.

Zijn vrouw nam wiskundige taken over, zoals het schrijven van cheques, en de patiënt werd 18 maanden geleden geëvalueerd door een neuroloog. Het medicijn Aricept® was voorgeschreven maar werd niet getolereerd en werd na vier maanden stopgezet. Twee andere Alzheimergeneesmiddelen (Nameda® en Exelon®) werden voorgeschreven maar werden ook niet door de patiënt getolereerd.

Een mentale statusonderzoek dat één dag voor de Enbrel®-injectie in de nek werd uitgevoerd, toonde aan dat deze patiënt moeite had om persoonlijke autobiografische informatie terug te roepen, zoals zijn verjaardag of het beroep van zijn vader. Hij kon zich de namen van een van de artsen die hem behandelden niet herinneren. Hij was niet gericht op de kalenderdatum, dag van de week, jaar, plaats, stad of staat. Uit gedetailleerd onderzoek bleek dat hij moeite had woorden te onthouden en dat hij niet negen van de tien afbeeldingen kon noemen die men net had laten zien.

Toen hij een test kreeg om zijn taalvaardigheid te meten, d.w.z. gevraagd om alle dieren die hij kon in 60 seconden op te sommen, kon hij er maar twee van maken, hond en kat.

Bij geheugentests kon de patiënt na 90 seconden de naam van zijn arts niet herinneren, ondanks herhaalde introducties gedurende ten minste vier keer tijdens het onderzoek. Het duurde drie proeven voor de patiënt om vijf woorden te registreren en 90 seconden later kon de patiënt geen van de woorden ophalen, zelfs niet met categorische cues.

Toen hem gevraagd werd om een ​​klok te tekenen met de wijzers geplaatst om 10 minuten na 11, tekende hij een vierkant zonder cijfers en één lijn voor de uren- of minutenwijzer. Hij kon geen taak uitvoeren waarbij letters en cijfers met elkaar in verband werden gebracht en hij was er overduidelijk door overweldigd.

De patiënt kon geen eenvoudige berekeningen uitvoeren en kon geen seriële zevens uitvoeren (aflopend van 100 bij zevens). Toen hem gevraagd werd om 29 plus 11 toe te voegen na een duidelijke wachttijd zei hij 31. Abstracte concepten zoals hoe een trein en een fiets, een horloge en een liniaal, of muziek en schilderkunst vergelijkbaar waren, konden niet door de patiënt tot uitdrukking worden gebracht.

Op de Montreal Cognitive Assessment-test scoorde de patiënt 7 van de 30 mogelijke punten, in overeenstemming met matige tot ernstige dementie. Op basis van deze en andere cognitieve tests voldeed de patiënt duidelijk aan de vastgestelde criteria voor de waarschijnlijke ziekte van Alzheimer.

BIJWERKINGEN VAN ENBREL®

Enbrel® is GEEN medicijn dat u zou nemen, tenzij het echt nodig is. Dat komt omdat bij systemische toediening, de potentiële risico’s van infectie, laag aantal bloedcellen, lymfoom, demyeliniserende zenuwziekte, oogontsteking, congestief hartfalen en overlijden vergroot. De bijwerkingen op de lange termijn zijn niet bekend wanneer Enbrel® wordt toegediend voornamelijk naar de hersenen, zoals wordt gedaan in deze behandeling tegen Alzheimer.

Onderzoek tien minuten na Enbrel®-injectie

Direct voorafgaand aan de Enbrel®-injectie werd de patiënt ondervraagd door de neuroloog. Hij kon het jaar niet noemen, noch kon hij de staat noemen waarin hij woonde.

Tien minuten na de Enbrel®-dosering werd de patiënt opnieuw onderzocht. Hij was merkbaar rustiger, minder gefrustreerd en meer oplettend. Hij was in staat om de staat correct te identificeren als Californië, en hij identificeerde het jaar als 2006. Zijn antwoorden op ondervraging leken minder inspannend en sneller, met minder latency. Hij vertrok om naar een tweede neuroloog te gaan voor onmiddellijke verdere testen.

Follow-up Neurologisch onderzoek twee uur na behandeling met Enbrel®

De patiënt werd twee uur na de toediening van Enbrel® door een andere neuroloog opnieuw getest. Hoewel hij zich niet kon herinneren dat hij eerder op de dag (vóór de Enbrel®-injectie) in het kantoor van de behandelende neuroloog was geweest, herinnerde hij zich wel de naam van de tweede neuroloog die hij zag. Hij was nu georiënteerd op de maand, de dag van de week en op de plaats, en zou de staat opnieuw correct kunnen aanduiden als Californië, wat hij niet eerder dan de injectie met Enbrel® achter in zijn nek kon doen. Hij vertrok op de kalenderdatum met twee dagen en het jaar met een jaar.

Follow-up Neurologisch onderzoek twee uur na behandeling met Enbrel®

Het vermogen van de patiënt om foto’s te benoemen was aanzienlijk verbeterd, waarbij negen van de eerste 10 foto’s correct werden genoemd, een duidelijke verbetering ten opzichte van de dag ervoor toen hij slechts een van de 10 gepresenteerde foto’s kon noemen. Bij de mondelinge vloeiendheidstest kon hij acht woorden opnemen die in 60 seconden met de letter “F” begonnen en slechts één fout antwoord gaf. Over een taalkundige taak kon hij in 60 seconden vijf dieren opnoemen.

Bij visuospatiaal functioneren kon de patiënt een driedimensionale kubus kopiëren en wanneer hem werd gevraagd een klok te tekenen, tekende hij een cirkel met een wijs- en minutenwijzer. Toen de patiënt een test kreeg om letters en cijfers met elkaar te verbinden, was hij duidelijk in staat om de taak te sequensen en te voltooien, waarbij letters en cijfers nauwkeurig werden afgewisseld. Hij was in staat zeven van de acht vingerconstructies van toenemende complexiteit te pantomime.

Bij geheugentests kon de patiënt zich na vijf minuten geen van vijf memoranda herinneren, zelfs met categorische cues. Met multiple-choice cueing kon hij een van de vijf memoranda terughalen. Hij kon zich de naam van de onderzoeker echter zonder moeite en zonder noodzaak van introducties tijdens het gehele examen herinneren.

Bij aandachtstesten kon de patiënt nauwkeurig vijf cijfers op een voorwaartse manier en drie cijfers op een omgekeerde volgorde weergeven. Bij een test van de waakzaamheidstaak maakte hij geen fouten van weglating of commissie.

Bij berekeningen kon hij zeven van de 100 correct aftrekken, maar kon geen seriële zevens uitvoeren. Hij kon geen tweeënveertig delen, en hij kon er geen 29 plus 11 aan toevoegen. Hij kon de neuroloog niet vertellen hoeveel stuivertjes er in een dollar zaten.

Over het vermogen om concepten te abstraheren, was hij in staat om aan te geven hoe een trein en fiets vergelijkbaar waren in die zin dat ze allebei kunnen worden gebruikt voor transport. Op de vraag hoe een horloge en een liniaal vergelijkbaar waren, vertelde hij dat ze allebei informatie geven. Op de vraag hoe muziek en schilderkunst vergelijkbaar waren, vertelde hij: “Je tekent je schilderij; echter, muziek die je hoort. “

Montreal cognitieve beoordeling uitgevoerd twee uur na de enkele dosis Enbrel® geïnjecteerd in de achterkant van zijn nek, leverde een score van 15 van de 30 punten … een verbetering van 115% ten opzichte van de vorige score van 7 vóór de Enbrel® injectie (slechts twee uren daarvoor).

Een onderbrekingsgesprek met de zoon en de vrouw van de patiënt bevestigde hun bevestiging van een opmerkelijke verbetering in cognitieve vaardigheden na toediening van Enbrel®

Schriftelijke geïnformeerde toestemming is verkregen van al deze proefpersonen van de ziekte van Alzheimer (of hun familieleden) om hen te waarschuwen voor deze potentiële risico’s. De reden voor het accepteren van bekende en onbekende bijwerkingen is dat de ziekte van Alzheimer een gelijkmatige progressieve en dodelijke ziekte is. Er is geen andere therapie die het klinische verloop van de ziekte zo snel en effectief omkeert.

Neurologische effecten één week na de eerste Enbrel®-injectie

Bij zijn terugkeer voor zijn tweede wekelijkse Enbrel®-injectie bevestigden de vrouw en de zoon van de patiënt dat hij gedurende de hele week aanzienlijk was verbeterd.

Hij was minder terughoudend om mee te praten. Bij heronderzoek door de eerste neuroloog voorafgaand aan het ontvangen van de tweede wekelijkse dosis, identificeerde de patiënt correct het jaar, de maand, het seizoen, de dag van de week en de toestand. Hij leek minder gefrustreerd te antwoorden en de indruk van de examinator was dat er een lagere latentie van respons was, samen met andere waarneembare verbeteringen. Op de test voor verbaal vloeiend spreken, toen hem gevraagd werd om alle woorden die beginnen met de letter “F” in 60 seconden weer te geven, noteerde hij acht woorden en noemde vijf dieren in 60 seconden.

Aanhoudende verbetering

De patiënt ontving een enkele dosis Enbrel® die gedurende de eerste vijf weken in zijn nek werd geïnjecteerd; de volgende dosis werd weggelaten en de patiënt keerde na zeven weken terug voor opnieuw testen. Bij dit interval van zeven weken (en 14 dagen na ontvangst van zijn laatste dosis Enbrel®) was zijn score van de Montreal Cognitive Assessment 14 van de 30 (een verbetering van 100% ten opzichte van de basisscore van 7), met aanhoudende verbetering van de aantallen- letters verbindende taak en verbeterde afbeelding van de wijzerplaat.

De onderzoekers stelden dat de snelle cognitieve verbetering na injectie met Enbrel® naar de achterkant van de nek niet beperkt is tot deze patiënt. Het was in feite algemeen waargenomen bij meerdere patiënten gedurende de meer dan drie jaar klinische ervaring van deze onderzoekers met behulp van Enbrel® voor de behandeling van waarschijnlijke ziekte van Alzheimer.

Life Extension Foundation helpt bevindingen te valideren

Voor zover deze klinische verbeteringen ongekend zijn, voerde de Life Extension Foundation een pilotstudie uit bij een 91-jarige vrouwelijke patiënt met de ziekte van Alzheimer die ernstige cognitieve gebreken had.

Er was een onmiddellijke verbetering na de eerste Enbrel®-injectie. Ze was bijvoorbeeld in staat om eenvoudige commando’s te volgen, zoals ‘tik met je vingers’ die ze vóór de injectie niet kon doen. Ze was ook meer geanimeerd.

Na vier weken vertoonden de resultaten van het Mini-Mental Status-examen een aanzienlijke verbetering van 150%, en haar hulp beschreef haar als betrokken bij meer accurate discussies en beter eten.

De familie van deze Alzheimerpatiënt en de behandelende neuroloog merkten een onmiddellijke verbetering op na de eerste Enbrel®-injectie. Volgens haar zoon, die arts is:

“Mijn moeder gaat beter. Haar gesprekken zijn langer. Ze vraagt ​​om buiten te gaan wandelen. Ze is niet langer incontinent van ontlasting. Toen ik haar vertelde dat ik volgende maand in Boca Raton een lezing zou houden, zei ze: “Ik ben erg trots op je.” Ze heeft in jaren niet zoiets ingewikkelds gezegd. “

Life Extension blijft de Enbrel®-therapie van deze patiënt financieren en volgt haar vooruitgang op. Helaas was het toedienen van deze wekelijkse injecties een uitdaging vanwege de complicaties die verband houden met haar geavanceerde staat van de ziekte van Alzheimer. Alles wordt in het werk gesteld om deze vrouw te helpen een deel van haar cognitieve vaardigheden terug te krijgen. Toekomstige studies zullen gericht zijn op patiënten met de ziekte van Alzheimer in een vroeg stadium.

Nieuwe klinische studie, gesponsord door de Life Extension Foundation

Op basis van deze buitengewone bevindingen probeert de Life Extension Foundation een uitgebreid onderzoek te starten met als doel het meten van de langetermijneffecten van wekelijkse Enbrel®-injecties plus voedingsstoffen die de productie van overtollig TNF-alfa helpen onderdrukken.

Enbrel® is een extreem duur medicijn. De normale kosten van Enbrel® en wekelijkse injecties zijn ongeveer $ 675. Als u of een persoon die u kent in de vroege fase van de ziekte van Alzheimer, wenst deel te nemen aan deze nieuwe klinische studie, zijn er geen kosten voor behandelingen.

De studielocatie bevindt zich in Zuid-Florida. Aangezien de Enbrel®-injecties wekelijks moeten worden toegediend, moeten studiedeelnemers idealiter in het Fort Lauderdale-gebied verblijven.

Vanwege de mogelijke bijwerkingen van Enbrel® zijn er bureaucratische hindernissen waaraan we moeten voldoen voordat we met dit formele onderzoek beginnen. Zodra we de goedkeuring van de instelling hebben, zal Life Extension deze studie starten om een ​​beproefde methode om de ziekte van Alzheimer te keren te valideren. We hopen de vertraging bij het starten van deze studie tot een minimum te beperken, maar veel van de regelgevingsaspecten liggen buiten onze controle.

Een nieuw tijdperk…

In 1907 voerde Dr. Alois Alzheimer een autopsie uit op het brein van een overleden persoon en noteerde de structurele kenmerken van de ziekte die nu zijn naam draagt. Tot nu toe was er geen effectieve manier om deze gruwelijke toestand te vertragen.

Voor het eerst in de medische geschiedenis kunnen mensen die lijden aan de ziekte van Alzheimer een onmiddellijke omkering van cognitieve gebreken ervaren, terwijl ze mogelijk de vernietiging van hun kostbare neuronen, veroorzaakt door TNF-alfa-geïnduceerde ontstekingsreacties, vertragen.

Tot nu toe betekende het nemen van een geliefde naar het kantoor van een dokter en het leren van een diagnose van de ziekte van Alzheimer een sombere toekomst van niet-aflatende neurologische achteruitgang. Op basis van wat is ontdekt, kunnen nieuw gediagnosticeerde patiënten binnenkort toegang krijgen tot deze speciale Enbrel®-injecties en genieten van een snel en langdurig herstel van de cognitieve functie.

Voor een langer leven, William Faloon

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk