Waarom blijft het zo stil rond Pedofilie en Satanisme? Antwoord: #dehoogstekringen


update 06-06-2019

HELP MEWellicht is het mensen niet ontgaan dat er in de reguliere media met toenemende snelheid steeds meer schandalen aan het licht komen rond pedofilie, kinderhandel [child trafficking] en nog een graadje erger de satanische vaak dodelijke rituelen of-te-wel gewoon beestachtige moorden. De mensheid staat aan de vooravond van hoognodige onthullingen op dit gebied want er moet een einde komen aan deze beestachtige praktijken.

HASHTAG DEHOOGSTEKRINGENfoto: Bron

Waarom blijft het zo stil rond Pedofilie en Satanisme? Antwoord: #dehoogstekringen

Q Anon Gitmo
Het is een kwaad dat uit onze samenleving weg gesneden dient te worden. In de VS vinden de laatste maanden van 2017 en nu grootschalige arrestaties plaats in de pedo en zogenaamde pizzagate netwerken die bij wikipedia nog werden omschreven als een samenzweringstheorie. De laatste berichten via de alternatieve media luiden echter dat de beruchte gevangenis Guantanamo Bay op Cuba al tot de maximale capaciteit gevuld zou zijn en er nieuwe locaties gezocht worden op dit uitschot van de wereld op te bergen achter slot en grendel.

Het meest schokkende zal zijn dat deze praktijken tot in #dehoogstekringen plaatsvinden, de kerk, Hollywood, politiek, het rechtssysteem, op directie niveau van multinationals en meer, ….

PEDOFILIE SATANISME #DEHOOGSTEKRINGEN
Zie dat de top drie allen via de alternatieve media komen
Alle kranten, radio en televisie houden een ieder in het donker

Mensenhandel heeft de illegale verkoop van wapens overtroffen en zal de illegale verkoop van drugs de komende jaren overtreffen. Naar schatting 32 miljard dollar per jaar in per jaar om in deze “industrie”, mensenhandel neemt toe en komt in alle 50 staten van de VS voor. lees meer [Engelse taal]

Op dotcom.radio volgen we de ontwikkelingen nu al sinds de aanloop van de Amerikaanse verkiezingen van 2016. Dit is wat Mike te zeggen heeft over hierover. Bedenk dat je als reguliere nieuwsvolger onbekend zal zijn met dit nieuws en gelijk in het diepe geworpen zal worden. – HM

Ze kunnen dat eerste memo nog een beetje honend afdoen als stemmingmakerij van de Republikeinen. Er is immers nog geen hard bewijs voor naar buiten gekomen en er zijn ook (nog) geen aanklachten en aanhoudingen. Geeft niet, het was enkel bedoeld om de massa psychologisch voor te bereiden op wat er gaat komen. Er komen nog meer memo’s aan en de officiele aanklachten en aanhoudingen volgen vanzelf. Via de reguliere media wordt het accent gelegd op ongrondwettelijk misbruik van overheidsbevoegdheden, grenzend aan landverraad. Dat is al shockerend genoeg voor het grote publiek.

Via het internet worden we betrokken bij het dieperliggende verhaal, dat van de pedofilie en satanische rituelen. Voor dit doeleinde is QAnon sinds eind oktober actief, die ons allerlei aanwijzingen en puzzelstukjes geeft. Ook dit is om ons stukje bij beetje voor te bereiden op wat er gaat komen. Alle informatie in 1 keer naar buiten brengen is dermate ziek dat dit grote psychologische schade zal aanrichten, zelfs onder geharde internetonderzoekers. Het is 1 ding om te weten dat satanisch kindermisbruik bestaat, het is iets anders om het daadwerkelijk met eigen ogen te zien!

Een andere reden waarom we zowel via de reguliere als alternatieve media ‘bespeeld’ worden is om ons collectieve brein te activeren. Niet alleen creeren we op deze manier een massaal krachtveld door onze collectieve energie hierop te richten, maar we vormen samen ook een soort ‘superbrein’, wat als tegenwicht fungeert voor de AI (kunstmatige intelligentie) van de tegenpartij, die dagelijks groeit door ons gebruik van social media. De toekomst is nl. niet kunstmatig, maar juist echte ‘brain power’. Wat we van QAnon leren is dat als je met z’n allen letterlijk de koppen bij elkaar steken we ‘open source investigation’ kunnen toepassen. Dit is ook hoe we in de toekomst misdaden gaan oplossen. Waarom dit overlaten aan een klein groepje rechercheurs, vooral als we weten dat onder politie en justitie er zich evengoed satanische kindermisbruikers bevinden?

Op de achtergrond zitten ze ondertussen niet stil. Vanaf eind december gaan er vliegtuigen af en aan naar Guantanamo Bay en Gitmo bereikt momenteel zelfs al zijn maximum capaciteit. De verwachting is dat men nog deze maand of begin volgende maand naar buiten gaat komen met allerlei belastende informatie en dat we eind maart al de eerste militaire tribunalen gaan zien. Bedenk dat op hoogverraad in Amerika de doodstraf staat! Ze gaan hun tijd niet verdoen met een volledig corrupte civiele rechtspraak en het kwaad dient nu eenmaal met wortel en tak uitgeroeid te worden. Het opruimen van verdorven karakters zal wereldwijd gebeuren en dus ook hoogwaardigheidsbekleders hier in NL en in Europa treffen.

Als er wereldwijd massale protesten komen vanwege het ‘dictatoriale’ karakter van Trump en zijn aanklagers, waarbij het woord ‘mensenrechten’ veelvuldig zal vallen, zullen er ‘ineens’ beelden van Hillary Clinton e.a. gaan ‘uitlekken’, waarop te zien valt hoe ze zich op een gruwelijke manier te buiten gaan aan sadistisch kindermisbruik. De publieke opinie zal dan massaal omslaan en duidelijk wordt aan welke kant van de streep Team Trump en Team Hillary-Obama werkelijk staan. Verwacht massale zelfmoorden onder die schapen die hun complete mensbeeld en wereldbeeld al die tijd hebben opgehangen aan wat hen via de media is voorgeschoteld!

Wat ik beschrijf is pure oorlogsvoering en daar vallen nu eenmaal slachtoffers bij. Bedenk ook dat Trump zich sinds zijn aantreden laat adviseren door Eric Prince, voormalig hoofd van Blackwater, een private paramilitaire onderneming die allerlei vuile klusjes opknapte voor het Amerikaanse leger in diverse oorlogen. Denk maar niet dat de gevangenen op Guantanamo Bay even lief behandeld worden, men zal alles doen wat noodzakelijk is om aan de juiste informatie te komen, incl. verregaande fysieke en psychologische mishandeling. Ook dat is in strijd met ‘mensenrechten’, maar het doel heiligt de middelen.

Trump is enkele jaren geleden gekozen door bezorgde ‘white hats’ binnen het Amerikaanse leger en veiligheidsapparaat om orde op zaken te komen stellen en dit is de enige manier waarop dit via democratische weg kan gebeuren, zonder dat er een rechtstreekse militaire staatsgreep hoeft plaats te vinden. Mocht de tegenpartij Trump alsnog weten te vermoorden, dan zal er een daadwerkelijke militaire overname volgen en zal men nog veel nietsontziender te werk gaan!

9 things you didn’t know about sex trafficking

Gepubliceerd op 29 nov. 2017