Trump vs de Deep State in een historisch gevecht !


Bron artikel USA Watchdog: Trump vs Deep State in Historic Battle – Kevin Shipp
Door: Greg Hunter 

Voormalig CIA-functionaris en klokkenluider Kevin Shipp zegt dat wat er in Washington DC speelt met het ‘verraad’ tegen Trump anders is dan alles wat we ooit als natie hebben gezien. Shipp legt uit: “Dit is een historische strijd tussen de president van de Verenigde Staten en wat ik de ‘Shadow Government’ noem. Sommigen noemen dit de ‘Deep State’, en dat zijn ook de CIA, de FBI en de NSA. President Trump is de eerste president die opkomt tegen deze schaduwregering. Ze bespioneren Trump sinds hij presidentskandidaat was. Dit is dus enorm, het is historisch en zoiets heeft zich nooit voorgedaan in een westerse regering. . . . De schaduwregering heeft het Congres gecontroleerd, de rechterlijke macht gecontroleerd en de president van de Verenigde Staten gecontroleerd. Niemand heeft tegen hen opgestaan ​​tot Donald J. Trump. Ze kwamen hier niet op neer en hij is niet gebonden aan deze schaduwregering of hun dreigementen. Trump laat ze in hun schoenen trillen omdat ze bezig zijn met illegale surveillance. Ze zijn bezig geweest met een valse contra-intelligentie tegen de Trump-campagne, letterlijk spionnen planten in de Trump-campagne. Ik kan je garanderen dat ze klauteren als ratten die proberen van een schip af te komen. Comey wijst naar Clapper, hij wijst naar Comey, er is Loretta Lynch en zo verder en verder. Ze zijn bang omdat als dit spul wordt vrijgegeven, het Amerikaanse volk zal zien wat ze hebben gedaan. Voor sommige van deze mensen komt dit neer op verraad. Ze hebben geprobeerd een staatsgreep te plegen tegen een behoorlijk gekozen president van de Verenigde Staten. ‘

Vergis je niet, wat president Trump overkwam met de “hoax” van de heimelijke verstandhouding in Rusland, was een klus om hem uit zijn ambt te krijgen. Trump heeft dit ‘verraad’ genoemd en wanneer hij dit zegt, zwijgt de reguliere media en zal hij dit niet melden. Shipp zegt: “Ze weten het, en ze proberen hun beste niveau om deze Shadow Government / Deep State-spelers te ondersteunen, omdat de media medeplichtig was aan deze valse Rusland-samenspanning. Er is geen manier waarop ze informatie zullen rapporteren die hun rol daarin zal blootleggen. . . . Ze schoten en ze misten, en het was een slechte misser omdat ze hun hand uitstaken. “

Volgens Shipp is de nieuwe procureur-generaal William Barr de juiste man voor het vervolgen van verraad. Shipp zegt: “Barr was een voormalige CIA-advocaat. . . In het begin was ik sceptisch, maar nu zit ik vlak achter Barr. Ik denk dat het feit dat Barr een CIA-advocaat was, hem een ​​innerlijk beeld geeft. . . . Dus Barr heeft een voorsprong. . . over de CIA en de FBI. Hij weet hoe dat systeem werkt. Hij weet hoe ze hem in de steek zullen laten. Hij weet hoe ze classificatie gaan gebruiken om te proberen te verbergen wat ze hebben gedaan. Ze hebben de slechtste president en de slechtste procureur-generaal om te laten zien wat ze beiden tegelijkertijd doen. Barr heeft de dagvaarding en ze doen het dun in de broek omdat dit nog nooit eerder is gebeurd. Ze zijn nog nooit zo uitgedaagd als deze keer. “

Dit is gewoon een kwestie van spioneren om chantage-informatie te krijgen tegen politieke tegenstanders. Het gaat terug tot 2012 en stond volgens Shipp onder leiding van president Obama. Shipp legt uit: “Dit was binnenlandse bewaking door de NSA, en het gebeurt al vóór 9/11. Het nam toe na 9/11. Wat ze deden, Comey en anderen zoals Brennan, ze gingen naar binnen en verzochten om informatie die al bestond op NSA-supercomputers en gebruikten die informatie om de Trump-campagne te bespioneren. . . . Ze bespioneerden Donald Trump en het was uitgebreid. Het was crimineel en bestond uit bestaande systemen die de NSA al had opgezet. . . . Dit leidt helemaal tot Barack Obama en, natuurlijk, Hillary Clinton. Hillary Clinton wordt de extraordinaire chanteur en Barack Obama. . . . Ze gebruikten deze macht om anderen te intimideren en waarschijnlijk om anderen te chanteren. . . dat is precies wat ze deden. . . . Ze waren allemaal betrokken bij flagrante criminele activiteiten. Ze dachten allemaal dat de wereldprinses verkozen zou worden, en ineens. Het ondenkbare gebeurde voor hen. Donald Trump is gekozen en ze zijn in paniek geraakt. ‘

Sluit je aan bij Greg Hunter als hij een-op-een gaat met de voormalige CIA-officier en klokkenluider Kevin Shipp.

Na het interview:

Kevin Shipp voorspelt dat CIA-directeur Gina Haspel zal bijdraaien en AG Barr zal helpen met de nodige informatie. Aan de andere kant, zegt Shipp dat FBI-directeur Christopher Wray waarschijnlijk moet worden vervangen om de rol te onthullen die de FBI speelde in de “hoax” van Trump / Rusland.

mind parachute