Politiek “Vertrouwen” is onder de burgerrechter, de uitspraak is, …


Dat was zo ongeveer de kop die ik las bij ZeroHedge ‘Trust is on trial’. En de alles omvattende paar woorden zeggen het hele verhaal. Al is dat vanuit het Engels niet een op een te vertalen.

Vertrouwen is het belangrijkste aspect van alle menselijk streven.

  • Zonder vertrouwen kan er …
  • Geen interactie zijn.
  • Geen communicatie.
  • Geen vriendschap.
  • Geen liefde.
  • Geen handel.
logo gedachtenvoer

De uitslag van de verkiezingen in Europa worden allemaal afgedaan als zorgelijk, de opkomst van rechts een ramp die de ‘democratie’ verstoord zo wil men ons laten geloven. Maar bijna 60 procent van de mensen die niet meer of wellicht nooit meer gaat stemmen verteld boekdelen. ‘Het vertrouwen is weg’. De lichte verhoogde opkomst is wellicht alleen maar toe te schrijven aan de mogelijkheid een proteststem te geven.

Al die heren politici kunnen vertellen wat ze willen, de TV wordt uitgezet, de krant niet meer gelezen, de radio overgeschakeld naar muziek en sport. Laat ze maar lullen die heren en dames politici is wat bijna tweederde van de bevolking letterlijk heeft medegedeeld met de EU verkiezing. Het vertrouwen is er al lang niet meer, al 25 jaar.

De EU viert feest met de hoogste opkomst sinds 25 jaar, …

… of is het eigenlijk niet een trieste vertoning dat er mensen zijn die het woord ‘democratie’ nog vol overtuiging durven te benoemen?

In een land met name Frankrijk kun je als geen enkel ander land ter wereld met de Gele Hesjes betogingen zien waar een gebrek aan vertrouwen toe leidt. Mensen negeren elke toenadering van de overheid wetende dat ze toch bij de neus genomen worden op termijn. Het is nu alles of niets en Macron zijn hoofd hangt al boven het denkbeeldige politieke hakblok de guillotine! Ook de politieagenten die nu denken de geweldinstructies van Macron straffeloos te kunnen uitvoeren zullen op termijn voor het gerecht gedaagd gaan worden, de video bewijzen zijn ongekend met vele misdrijven gefilmd uit vele verschillende standpunten.

Deze week gaan we nog eens uitgebreid in op het wantrouwen van de met name Nederlandse bevolking in de politiek omdat de gemiddelde opkomt in de EU een stukje hoger licht. We gaan ook in de het bedroevende stemgedrag ten opzichte van de rest van Europa en denken dan ook dat de klap hier in NL harder aan gaat komen dan de rest van Europa. De klap ja, de komende onthullingen, we praten er op dotcom.radio en deze site al sinds de verkiezingen in de VS van 2016 onophoudelijk over. Donald J. Trump heeft groen licht gegeven aan Attorney General William Bar om de juiste stappen te nemen een aanvang te nemen met de onthullingen en de linkse globalisten politiek weg te vagen. Want, niet alleen FISA gate [Watergate 2.0], Uranium One, de echte Russische samenzwering gaan onthuld worden ook 9/11, Fukushima en vele andere valse vlag aanslagen waaronder MH17 zullen de wereldpolitiek gaan opschudden.

Zullen we nog maar een teruggrijpen naar die oude video van september 2018, de uitvoering van de besproken plannen in de video zijn een jaartje vertraagd door het Meuller rapport maar gaat nu net zo hard binnenkomen bij de onbewuste wereldburgers.

mind parachute