De massale domheid van de mensheid wordt nu bevestigd door wetenschappers


Bron artikel NaturalNews: The mass dumbing down of humanity is now confirmed by scientists
Door: Ethan Huff

Sommige heersende stromingen in de media beginnen eindelijk een verontrustende trend waar te nemen die we hier al heel lang waarschuwen bij Natural News: de trend naar domheid en idiocracy in het Westen

Wikipedia idiocracy: Joe Bauers (Luke Wilson), een gemiddelde Amerikaanse burger, wordt bij een geheim overheidsproject als proefkonijn gebruikt door hem kunstmatig in slaap te houden en hem een jaar later wakker te laten worden. Door een menselijke fout wordt het overheidsproject echter opgeheven en wordt Bauers 500 jaar later in het 2505 wakker. De mensen blijken dusdanig dom te zijn geworden dat Bauers met gemak de slimste persoon ter wereld is. Dit komt doordat alleen de domme en simpele mensen zich hebben voortgeplant.

In een recente publicatie, gepubliceerd door NBC News, poneert auteur Evan Horowitz deze trend als een wijdverspreide daling van het IQ, wat aangeeft dat de intelligentie niveaus nu naar beneden neigen na vele tientallen jaren van opwaartse beweging.

Hij vermoedt dat de redenen voor deze achteruitgang grotendeels onbekend blijven, hoewel er feitelijk veel olifanten in de kamer zijn die onaantastbaar blijven in de context van politieke correctheid.

Neem kunstmatige waterfluoridering bijvoorbeeld. Zoals we meldden, bleek uit wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit van Harvard dat fluoridestoffen in drinkwater het IQ-niveau bij kinderen verlagen.

Maar vermeldde Horowitz fluoride zelfs als een mogelijke factor in de IQ-glaasje? Nee. Hij vermeed evenzo te praten over gewaschemicaliën die volharden in voedsel, die ook geassocieerd zijn met dalende IQ-spiegels bij schoolkinderen.

Er is ook het grote onaantastbare: vaccinatie. Geen enkele nep-schrijver of -correspondent heeft tot dusver aangegeven bereid te zijn zelfs te suggereren dat vaccins en de chemicaliën die ze bevatten de hersenen van kinderen zouden kunnen schaden – maar de waarheid is dat ze dat wel zijn.

In 2015 publiceerde Natural News een uitgebreide verzameling wetenschappelijke studies en gegevens waaruit bleek dat vaccinchemicaliën zoals aluminium, kwik (Thimerosal) en andere chemische hulpstoffen in feite de hersenen van kinderen vernietigen. Maar geeft Horowitz hierom? Blijkbaar niet.

En laten we de groeiende litanie van farmaceutische medicijnen die constant op de markt komen niet vergeten, omdat veel van deze chemische brouwsels stoffen bevatten waarvan bekend is dat ze de ontwikkeling van de jeugd belemmeren.

“Diversiteit” en multiculturalisme gekoppeld aan dalende IQ’s in het Westen

Er is nog een andere olifant in de kamer die Horowitz feitelijk vermeldt, maar vervolgens ontkent als een legitieme factor bij het verlagen van de IQ-tarieven, en dat is de immigratie van de derde wereld.

Hoewel het uitermate politiek onjuist is om dit te suggereren, heeft de voortdurende aanval van “migranten”, “vluchtelingen” en “mensen zonder papieren” in westerse landen in feite een schadelijk effect op de collectieve staat van intelligentie in dergelijke landen.

Omdat, zoals president Trump onthulde terwijl hij nog steeds op het campagne pad was, landen ten zuiden van de grens met de Verenigde Staten niet “hun best doen”, is het algemene niveau van maatschappelijke intelligentie op een eeuwigdurende daling naar beneden – zonder einde in zicht.

Zoals Anatoly Karlin, geschreven voor The Unz Review, heeft beschreven, heeft de “lage basis” van laagopgeleide immigranten die de VS en een groot deel van West-Europa overspoelen, een netto-negatief effect op IQ-gemiddelden, zoals blijkt uit kwantitatieve gegevens verzameld bij PISA (Programma voor internationale studentenbeoordeling) tests.

Hoewel dergelijke gegevens door Links zeker als ‘racistisch’ worden aangeduid, spreekt het voor zich: overal waar immigranten uit de derde wereld eerste wereldlanden overspoelen, neemt het aantal inlichtingenniveaus over het algemeen merkbaar af.

“Gezien de sterke afhankelijkheid van het nationale IQ en de economische welvaart vormt het globalistische opengrenzenproject een serieuze uitdaging voor de levensvatbaarheid op de lange termijn van de cognitieve engines in de eerste wereld die het grootste deel van de technologische vooruitgang genereren – vooruitgang die al wordt bedreigd door de dysgenica trends ingebed in de post-Malthusiaanse samenleving en het banale feit dat problemen de neiging hebben om moeilijker te worden, niet gemakkelijker, terwijl je de technologische ladder beklimt, “schrijft Karlin.

“Dit is om nog maar te zwijgen over het risico van ‘institutionele besmetting’ van nieuwkomers die cultureel en misschien biologisch onverenigbaar zijn met die unieke mix van individualisme en toewijding aan het gemenebest die de opkomst van de Europese beschaving mogelijk heeft gemaakt. ‘

Karlin’s full article is available for your educational enrichment at The Unz Report.

To learn more about how the vaccination scam is damaging children and also contributing to the decline of intelligence, be sure visit VaccineHolocaust.org.