41% EU verkiezingsopkomst: “De diepe wond van het 2005 referendum is nog niet genezen”.


Update video Robert Jensen 25-05-2019

Duidelijk is dat de kiezers bedriegen door het negeren van een referendum een diepe wond achterlaat. Het olifanten geheugen van de bevolking maakt dat een deel van de stemmers voorgoed verloren kunnen zijn. Kunnen zijn, want de komende wereldwijde onthullingen kunnen daar nog verandering in gaan brengen. Was de opkomst bij de vorige EU verkiezing 37%, nu is dat weinig beter, het is met name een nadeel voor de FvD aanhang in vergelijking met de recente Provinciale Verkiezingen. Dat de EU totaal niet leeft blijkt uit de kijkcijfers voor het TV debat tussen Rutte en Baudet. 1,5 miljoen kijkers die laat opblijven, dit lage cijfer is mede te danken aan het tijdstip van de avond waar werkend Nederland al ruimschoots op bed licht als je om 5 uur de auto instapt. Een debat wat aangaf dat niet Timmersmans Baudet het grote ‘gevaar’ is voor het ‘partijkartel’ Maar, …

Forum voor Democratie heeft de eerste voet tussen de deur in de EU.

Vandaag met de eerste exit poll voor de EU verkiezingen zien we enkele van de oude ‘kartel’ partijen die kunnen blijven rekenen op de trouwe aanhangers. Die partijen kunnen blij zijn met de lage opkomstcijfers van amper 41 procent. Slechts een minderheid is geïnteresseerd in Europa. Ik kan mij dit goed voorstellen want sinds het beruchte Europese referendum in 2005 ben ik ook niet meer gaan stemmen, om die wond te genezen is voor velen nu nog een brug te ver.

Nu ben ik dus wel gaan stemmen en wel voor het FvD.

Waarom nu wel?

Omdat ik de laatste paar jaren omgeturnd ben tot een nieuwsjunk, ik volg alle media met bovengemiddelde belangstelling voornamelijk na de opkomst van het fenomeen Qanon. Prachtig vond ik dan ook de opmerking tijdens het debat met Rutte over de Deep State. Alleen al het vermelden, nog niet eens de context van deze twee woorden, dat vond ik een verademing. Thierry geeft hiermee aan op dezelfde golflengte te zitten, dat bleek ook temeer in de ontkenning van het ‘Rusland gevaar’ en de uitkomst van MH17 en Rutte zijn onderste steen. Een leugen dossier waar de laatste woorden nog niet over gezegd zijn wat als een zwaard boven het hoofd zweeft van Rutte en anderen. Bovendien werd door Mark Rutte een eventuele ‘samenzwering’ standpunt aangaande de ‘Deep State’ opmerking zorgvuldig vermeden. Opmerkelijk !! ook opmerkelijk is, …

Over het debat was ik zeer positief gestemd de angst porno van Rutte aangaande de handelsnatie NL die niet buiten de EU kan werd prachtig gecounterd door Baudet door het financieel gevaar als we in de EU blijven, maar deze standpunten zijn aan de meerderheid voorbij gegaan, die lagen op bed, wat overbleef waren de leugenverhalen van de media.

Vandaag heb ik bij enkele gesprekken ook een balletje opgegooid over de standpunten aangaande de EU verkiezing en de conclusie getrokken dat velen nog in de ban zijn van de leugens en angst dogma’s.

exit poll 23 mei 23.15 uur
26-05-2019
25-05-2019

wordt vervolgt, ….

In het Brexit VK zal geen exit poll bekend worden gemaakt en moeten we wachten tot maandag.

mind parachute