Trek vlinders en bijen naar je tuin door de wifi-frequenties te verminderen


Bron artikel Activist Post: Attract Butterflies and Bees to Your Garden by Reducing WiFi Radiation Frequencies
Door: BN Frank

Een gezonde tuin is een draadloze tuin. Tientallen jaren van onderzoek hebben al vastgesteld dat planten en insecten, evenals dieren en mensen schade ondervinden door blootstelling aan draadloze straling.

PS, … een bericht van 9 jaar geleden

Mobiele telefoons, draadloze telefoons, WiFi-routers, hulpprogramma “Smart” Meters en meer zenden allemaal draadloze straling uit.

Deze flyer bevat informatie over het verwijderen of op zijn minst verminderen van deze bronnen voor inwoners van Californië die een gezonde tuin willen. Uiteraard gelden overal dezelfde suggesties voor tuinders.


Gelukkige tuinen voor bijen en vlinders

Maak uw tuin veiliger en gelukkiger voor bijen, vogels, bomen, planten, dieren in het wild en uzelf. Verminder draadloze microgolfstraling in en rond uw huis. Het interfereert met leren, vruchtbaarheid, neurologie, immuniteit, navigatie, slaap, DNA en de algemene biologie van dieren en mensen. Hier zijn enkele stappen:

  • Opt-out van de draadloze Smart Meters van PG & E en vraag om analoge gas- en elektriciteitsmeters. Smart Meters pulseert constant microgolfstraling-signalen en stuurt ook informatie door van andere slimme meters in uw buurt. Moedig uw buren aan om zich ook af te melden en maak een rustige zone in uw buurt.
  • Vraag om een analoge watermeter. Draadloze watermeters hebben constante microgolf pulsen.
  • Kabel uw internettoegang, elimineer draadloze routers en schakel draadloze functies op laptops, computers en printers uit. Wi-Fi-straling strekt zich 24/7 of meer buiten uw huis 24/7 uit.
  • Meld u aan voor telefonische vaste lijnen.
  • Gebruik vaste telefoons in plaats van mobiele telefoons, draadloze telefoons of DECT-telefoons.
  • Als u de eigenaar van een mobiele telefoon bent, kunt u oproepen doorschakelen naar uw vaste telefoon wanneer u thuis bent.

For more information:  Physicians for Safe Technology  www.MDsafetech.org

Bescherm de aarde. Het begint bij jou! Bescherm de aarde. Het begint bij jou! Bescherm de aarde. Het begint bij jou! Bescherm de aarde. Het begint bij jou!

Er zijn tientallen miljoenen “slimme” meters van nutsbedrijven geïnstalleerd in de VS en de rest van de wereld, dus het is waarschijnlijk dat u ze hebt, tenzij u zich al hebt “afgemeld”. Deze meters zijn ook in verband gebracht met vele andere vreselijke problemen, naast het doden van fabrieken en insecten afweren. Gratis documentaire, Take Back Your Power, geeft meer details.

Overal haten mensen deze meters en vechten om ze van huis en uit hun gemeenschap te krijgen

mind parachute