Vaccinatie Voodoo: wat u niet weet over vaccins?


Bron artikel Activist Post: Xenobiotics In Vaccines: The Place To Start REAL Scientific Investigations
Door: Catherine J. Frompovich (Boek schrijfster)

Noot: Dit artikel beschrijft de situatie in de VS maar de praktijk laat zien dat de agenda overal uitgerold wordt en in sommige landen nog op een groter experimenteel niveau,

Omdat vaccinatie problemen aan beide zijden van dat unieke ‘politieke spectrum’ toenemen, dat wil zeggen, bijna dagelijks geïntroduceerde wetgeving op zowel nationaal als federaal niveau, die met name vaccinaties verplicht stellen en tegelijkertijd boetes oplegt voor het niet indienen van zichzelf of iemands kinderen tot ‘vergiftiging darts’ genaamd vaccinaties, EN terugdringen van de consument is nu duidelijker dan ooit, ik dacht dat het nuttig zou kunnen zijn om het onderwerp van toxische vaccins en hun ingrediënten op een intelligente manier te begrijpen en te bespreken, INDIEN er bredere of begrijpelijkere informatie was, inclusief definities van precies wat is in de meeste, zo niet alle, vaccins zit.

Bedankt, en een grote dankbetuiging voor Eileen Dannemann voor het delen van recente informatie waarin ik een meest significante bestand heb gevonden met de titel “Vaccin Ingredients” online gepubliceerd door WAVE (Worldwide Association For Vaccine Education) ingebed waarbij de ingrediënten van het vaccin alfabetisch samen met hun chemische handtekeningen worden vermeld; mogelijke / vermoedelijke nadelige gezondheidseffecten en / of reacties; en zelfs hun gemeenschappelijke industriële toepassingen.

Ik denk echter dat de lijst, voor zo uitgebreid als het-220 ingangen is, waarschijnlijk niet compleet is omdat er geen recombinant DNA [DNA dat op kunstmatige wijze is gevormd door bestanddelen van verschillende organismen (online woordenboek)] te combineren op de lijst staat; geen groeimediums, bijvoorbeeld vaccin-groei “bouillons” per se, zoals opgesomd in het CDC roze boek “Excipient and Media Summary“; noch wat waarschijnlijk ‘handelsgeheimen ingrediënten’ zou kunnen worden genoemd, wat bepaalde elementen zijn die Amerikaanse patenten verkrijgen of garanderen als ‘eigendom geheimen’. Zelfs de FDA en CDC weten misschien niet wat ze zijn!

Naar mijn manier van denken moet een diepgaande, analytische wetenschapsdiscussie – geen consensus wetenschap zijn zoals beoefend door de CDC, FDA en Big Pharma – de basis worden voor het overwegen van ENIGE wetgevende acties met betrekking tot vaccins / vaccinaties omdat zij, door hun zeer chemische aard , fundamentele mensenrechten schenden, ongeacht “kudde- of gemeenschapsimmuniteit”, een onmogelijkheid omdat ziektes manieren vinden om het vaccin te slim af te zijn en te veranderen in andere organismen.

Niemand – zelfs regeringen, zoals de nazi’s in de Tweede Wereldoorlog ontdekten – kan er niet aan wegkomen om mensen als cavia’s te gebruiken om ‘gegevens uit wetenschappelijk onderzoek’ te bepalen, zelfs voor nationale beveiligingsprojecten! Was dat niet wat de processen in Neurenberg na de Tweede Wereldoorlog verondersteld hadden te zijn?

Maar ik denk het echt niet. De regering van de Verenigde Staten heeft onder Project Paperclip alle experimenten met ‘gewapende medicijnen’ uitgevoerd en nog steeds volbracht.

Zijn vaccins onderdeel van die agenda?

Moeten wij en / of het Congres die vraag van het Amerikaanse leger stellen?

De enige manier om erachter te komen is het Amerikaanse Congres verantwoordelijk te houden voor de Vaccinwet van 1986, plus de vraag van het Congres om zijn toezichtsmachten uit te oefenen, in plaats van gezellige vrienden te zijn met lobbyisten van Big Pharma die royaal giften geven aan de verkiezingscampagne van pro-vaccin Congresleden. .

Zie “Database details medicijnmakers bijdragen aan het Congres

“Bijdragen helpen de deur open te houden voor lobbyisten van bedrijven,” zei Brendan Fischer, directeur van de federale hervormingsprogramma’s bij het juridische centrum voor campagnes.

Here’s a website that can give you the contributions any member of Congress received from Pharma: Pharma Cash To Congress.  Have fun!

Catherine J Frompovich (website) is a retired natural nutritionist who earned advanced degrees in Nutrition and Holistic Health Sciences, Certification in Orthomolecular Theory and Practice, plus Paralegal Studies. Her work has been published in national and airline magazines since the early 1980s. Catherine authored numerous books on health issues along with co-authoring papers and monographs with physicians, nurses, and holistic healthcare professionals. She has been a consumer health ​issues researcher ​and holistic health advocate since the late 1970s; she continues researching and writing in retirement. Her career in holistic healthcare began in the early 1970s when she had to save, and restructure, her life resulting from having “fallen through the allopathic medical paradigm cracks.”

Catherine has written numerous books. The following can be purchased on Amazon books:

Eat To Beat Disease, Foods Medicinal Qualities (2016)
Vaccination Voodoo, What YOU Don’t Know About Vaccines (2013)
A Cancer Answer, Holistic BREAST Cancer Management, A Guide to Effective & Non-Toxic Treatments (2012)
Our Chemical Lives And The Hijacking Of Our DNA, A Probe Into What’s Probably Making Us Sick (2009) 
Lord, How Can I Make It Through Grieving My Loss, An Inspirational Guide Through the Grieving Process (2008)

Uitgelicht: Vaccination Voodoo: What YOU Don’t Know About Vaccines

Vaccinatie Voodoo: wat u niet weet over vaccins

Vaccinatie Voodoo maakt gebruik van peer-reviewed (collegiale toetsing) tijdschrift studies, Amerikaanse gezondheidsinstanties en andere documentatie om te onthullen wat er in vaccins voorkomt die consumenten helaas niet weten. Vaccin bestanddelen kunnen componenten omvatten zoals Thimerosal, dat 49,6% ethylkwik, aluminium, 2-fenoxyethanol, formaldehyde / formaline, polysorbaat 80, fenol, antibiotica, glutaaraldehyde, MSG, natriumboraat is, plus een ‘boodschappenlijst’ van andere neurotoxische chemicaliën, samen met vaccin productiemedia die alles omvatten van apennier en andere dierlijke weefsels tot genetisch gemanipuleerd insectenvirus tot diploïde cellen, die afgebroken menselijk foetaal weefsel zijn. Vaccins zijn toch niet alleen een antigeen en zout water, zoals veel gezondheidswerkers u willen laten geloven. Het boek bespreekt nadelige effecten van vaccins, zowel in trials, als in het buitenland waar vaccinatiecampagnes worden gesloten door overheden vanwege zoveel negatieve effecten van vaccins – iets wat de Amerikaanse media niet rapporteren. Vaccinatie ‘politiek’ en hoe zij iedereen beïnvloeden, van de pasgeborene tot senior, worden duidelijk met de openhartige discussie van de auteur over wat haar onderzoek naar vaccins sinds de jaren tachtig heeft blootgelegd. Veel van de mythen rond vaccins en vaccinaties worden blootgelegd voor wat ze echt zijn, public relations en media-spin. Vaccinatie Voodoo, wat u niet weet over vaccins, zal de ogen van lezers openen voor informatie die zij moeten kennen en gebruiken als onderdeel van het zijn van geïnformeerde consumenten in de gezondheidszorg.

Het anti Censuur platform
De Geschiedenis van vaccineren