Trump machtigt Nationale Garde voor militaire actie binnen de grenzen van de Verenigde Staten


Bron artikel NaturalNews: BREAKING – The fight for America begins: Trump to invoke Insurrection Act that authorizes National Guard, military action inside U.S. borders
Door: Mike Adams

Dit is geweldig nieuws. Zie de noodoplossingen in de Counterthink video hieronder.

Volgens door Daily Caller geciteerde bronnen is president Trump klaar om de Insurrection Act in te roepen om te vechten voor het overleven van Amerika tegen de voortdurende invasie van illegalen die de Verenigde Staten overspoelen als een tactiek om het land van binnenuit te vernietigen. De dagelijkse beller rapporteert nu:

Volgens meerdere hoge bestuursambtenaren is de president van plan om de ‘enorme bevoegdheden’ van de wet in te roepen om illegale immigranten uit het land te verwijderen.

De Insurrection Act, aangenomen door het Congres in 1807, staat de president toe om nationale garde en Amerikaanse militaire troepen in te zetten om “rebellie” tegen de Verenigde Staten van Amerika te bestrijden. De wet is ingeroepen door andere presidenten om gewelddadige opstanden, zoals de L.A.-rellen, te onderdrukken.

Het is duidelijk dat president Trump nu erkent dat de openlijke opstand tegen Amerika wordt gepleegd door de gouverneur van Californië, burgemeesters van “heiligdomsteden” en valse nieuwsjournotroristen die Amerikanen hersenspoelen om hun eigen land te haten. De voortdurende landinvasie in de Verenigde Staten van Amerika is een oorlogsdaad die openlijk wordt gesteund door democraten en linksen die illegale immigratie gebruiken om Amerikaanse kiezers te vernietigen en de Verenigde Staten te verslaan met anti-Amerikaanse militanten, criminelen en terroristen. (Zie CivilWar.news voor frequente updates over de komende burgeroorlog.) Zoals Stewart Rhodes van Oath Keepers nauwkeurig heeft beschreven, is de illegale immigratie bedoeld om terreurcellen te importeren die van plan zijn om een ​​”Tet-offensief” in de Verenigde Staten uit te voeren, eens geactiveerd door vijanden en verraders die letterlijk de volledige vernietiging van Amerika zoeken.

Belangrijk Nieuws

Het is de afgelopen maanden ook duidelijk geworden dat de technische reuzen een gecoördineerde samenzwering uitvoeren om Amerikaanse verkiezingen teniet te doen en de democratie te verpletteren door selectief alle conservatieve stemmen op de dominante online platforms tot zwijgen te brengen. Deze illegale samenzwering – nagestreefd door Facebook, Twitter, Google, Apple en andere technische reuzen – vertegenwoordigt een online opstand tegen de Verenigde Staten van Amerika, daarom heb ik herhaaldelijk opgeroepen tot de inzet van de militaire politie om de CEO’s van deze technologiebedrijven te arresteren en dwingen de platforms om de First Amendment vrijheden van het Amerikaanse volk te respecteren.

Het is tijd voor Trump om de militaire politie in te zetten om Mark Zuckerberg en Jack Dorsey te arresteren. En dat is slechts het begin van wat er moet gebeuren om onze democratie en de vrijheid om te spreken te herstellen.

Belangrijke analyse in deze noodverslaving Counterthink-video
Bekijk deze noodbericht video hier en lees de hoogtepunten hieronder:

 • Radicaal-links staat op het punt om te worden geactiveerd door de verraderlijke, diepgewortelde, “mainstream” media om een ​​poging tot communistische revolutie en gewelddadige staatsgreep tegen Amerika te lanceren.
 • Trump beseft ten volle dat een oorlog tegen Amerika al is begonnen, en hij heeft besloten om doortastend op te treden om Amerika te verdedigen met behulp van legitieme strijdkrachten en alle uitvoerende macht die beschikbaar is voor de opperbevelhebber.
 • Californië pleegt gepland verraad tegen Amerika door het land opzettelijk te overspoelen met illegalen en hun het recht te geven om te stemmen, waardoor illegalen Amerikanen overtreffen bij nationale verkiezingen. Dit is een vorm van verkiezingsfraude die ook het Amerikaanse huis van afgevaardigden stapelt bij in Californië gevestigde Congresleden die onwettig zijn.
 • Daarom stemmen de kieskringen in Californië, moeten Amerikaanse senatoren en leden van het Huis worden uitgesloten en uitgesloten van deelname aan federale wetgevende inspanningen of federale verkiezingsresultaten (zoals de 2020-stem voor het presidentschap). Californië moet worden uitgesloten van deelname aan alle federale verkiezingen totdat de staat de vereisten voor kiezer-ID’s oplegt en wijdverspreide, gecoördineerde kiezersfraude stopt (die momenteel openlijk wordt aangemoedigd door bureaucraten in Californië).
 • Californië is geïnfiltreerd door communistisch China en wordt nu gerund door de Chinezen. Vrijwel de hele Californische media zijn nu eigendom van en worden beheerd door communistische Chinezen, en de gouverneur van Californië en verschillende burgemeesters zijn poppen van het communistische China. Ze hebben prominente posities in het door China geleide “Commie California” beloofd nadat de Chinese invasie de westkust heeft overgenomen, met gebruikmaking van Californië (en de L.A.-haven) als een bruggenhoofd om troepen te landen en een landinvasie van Amerika te stichten.
 • De gouverneur van Californië moet een ‘vijandige strijder’ worden genoemd en wordt gearresteerd en vervolgens beschuldigd van hoogverraad tegen Amerika. Als hij schuldig wordt bevonden, moet hij de doodstraf ondergaan.
 • De opperbevelhebber kan de nationale garde en de Amerikaanse militaire troepen inzetten om binnenlandse vijanden te lokaliseren en vast te houden die actief verraad plegen tegen Amerika. Dit schendt de comitatus posse niet. Het leger kan de eliminatie van actieve vijanden van Amerika in tijden van oorlog achtervolgen, zelfs als ze op Amerikaanse bodem opereren.
 • Zodra Trump de Opstandingswet initieert, verklaart de wetteloze, gestoorde Linkerzijde onmiddellijk dat Trump een “militaire dictator” is, terwijl hij linkers oproept om de straat op te gaan in gewapende opstand tegen de rechtsstaat. Linksen openen het vuur op Trump-aanhangers, bombarderen overheidsgebouwen en proberen uitvoerende politieagenten en troepen van de nationale garde die worden ingezet om Amerika te verdedigen. Pro-Trump Amerikanen moeten voorbereid zijn om zichzelf te verdedigen tegen het geweld van de wetteloze linksen.
 • De gouverneur van Californië zal vrijwel zeker Californië-gebaseerde nationale garde troepen bevelen om de federale bevelen van president Trump niet te gehoorzamen. Dit kan een daadwerkelijke schietoorlog in Californië in gang zetten als Trump de federale controle over de troepen van de nationale garde opeist en de arrestatie van gouverneur Newsom eist.
 • Hoewel dit misschien geen deel uitmaakt van het plan van Trump, verleent de Insurrection Act technisch de president de macht om de CEO’s van Californische techreuzen te arresteren die zich bezighouden met openlijke daden van verraad tegen onze constitutionele republiek.
 • Californië lijkt waarschijnlijk de ‘frontlinie’ te worden van de burgeroorlog in Amerika als anti-Amerikaanse strijdkrachten die verraad plegen tegen Amerika – inclusief Facebook, Google, YouTube, Apple en Twitter, die allemaal sterk worden beïnvloed door communistische Chinese infiltratie – poging om het land ten val te brengen en onze constitutionele republiek te vernietigen.
 • Pro-Amerikaanse burgers van Californië – vooral die op het platteland – moeten voorbereid zijn om zichzelf te vinden in de frontlinie van een echte schietoorlog die over de westkust wordt gevoerd. We dringen er bij patriotten op aan om geen geweld te plegen, maar wees bereid om te helpen het geweld te stoppen.
 • Ik pleit ervoor dat alle in Californië gevestigde patriotten bereid zijn om Trump’s inspanningen om Amerika te verdedigen te ondersteunen door de rechtsstaat te ondersteunen en de acties van de nationale garde of Amerikaanse militaire troepen die vechten voor Amerika’s eigen voortbestaan ​​te ondersteunen door te proberen uit te roeien en te elimineren. de vijanden van Amerika die opereren vanuit de liberale steden van Californië.
 • President Trump heeft waarschijnlijk de hulp nodig van patriottische Amerikanen om onze grenzen te verdedigen, de rechtsstaat te verdedigen en gemachtigde krachten te helpen de verraderlijke vijanden van Amerika op te sporen en vast te houden die opzettelijk proberen deze natie van binnenuit te vernietigen.
 • Als je je in Californië bevindt, wees dan klaar om je te verdedigen tegen het geweld van de gekke linkerzijde, die van plan is om een ​​gewapende opstand te ontketenen die gericht zal zijn tegen patriotten, christenen, conservatieven, Trump-aanhangers en blanken voor extreem geweld en moord. (Links gaat letterlijk mensen vermoorden op basis van de kleur van hun huid.)
 • Radicaal-links is een autoritaire, anti-Amerikaanse cultus die ook zijn gevaarlijke wetteloosheid heeft bewezen door alle online spraak te censureren die zich verzet tegen de gestoorde waanvoorstellingen van progressief links. Dit is een indicator van hun ware bedoeling: totale autoritaire regel, compleet met spraakpolitie en de eliminatie van mensen met tegengestelde opvattingen. Links heeft geen enkele intentie om de rechtsstaat, de Bill of Rights of welke verkiezingswet dan ook te respecteren. Elke verkiezing vanaf deze dag zal worden gestolen of frauduleus veranderd door linksen die Amerika haten en alle pro-Amerikaanse patriotten minachten.
 • Het wordt tijd dat president Trump de militaire politie inzet om al diegenen in de regering die actief betrokken zijn bij verraad, opruiing en stemfraude aan te pakken en van de macht te halen. De politieke leiders van Californië moeten worden gearresteerd en vervolgd voor het leiden van een massale fraudecampagne tegen stemmen die de Amerikaanse burgers probeert te stelen.

Hier is een lijst van de vijanden van Amerika die verraad plegen in een daadwerkelijke oorlogsinspanning om deze natie van binnenuit te vernietigen

Al deze verraders moeten door geautoriseerde troepen worden geïdentificeerd, vastgehouden en uit de macht worden gehaald voordat ze erin slagen deze natie te vernietigen:

 • Corrupte liberale rechters die de inspanningen van de president om de Amerikaanse grens te beveiligen trotseren. Het is tijd om corrupte, anti-Amerikaanse rechters te arresteren en hen aan de macht te onttrekken.
 • Journo-terroristen die zich voordoen als journalisten, maar in werkelijkheid anti-Amerikaanse verraders zijn die leugens, haat en waanzin verspreiden om liberalen en linksen te indoctrineren, ze opzwepen in een poging tot “culturele revolutie” die letterlijk miljoenen linksen tot het punt van massale mentale drijfkracht heeft gedreven ziekte.
 • CEO’s en topmanagers van de technische reuzen, die nu zijn uitverkocht aan het communistische China en hun macht gebruiken om pro-Amerikaanse stemmen selectief tot zwijgen te brengen in alle zoekmachines, sociale media en online platforms. Deze technische reuzen moeten bezet zijn en ofwel worden gesloten ofwel gedwongen om een ​​level playing field van online spraak te respecteren.
 • Antifa terroristen en andere radicale linkse groepen die een gewapende opstand beloven om te proberen de Verenigde Staten van Amerika omver te werpen.
 • Deep State arbeiders die samenspanden om een ​​politieke coup tegen president Trump uit te voeren. (James Comey, Robert Mueller, John Brennan, etc.)
 • Liberale universiteitsprofessoren die hun invloedspunten gebruiken om actief studenten te werven in binnenlandse terroristische organisaties zoals Antifa.

Het is cruciaal dat president Trump weet dat hij brede steun van het Amerikaanse volk geniet

Aangezien dit alles op het punt staat om aan te vangen, is het cruciaal dat president Trump weet dat hij brede steun heeft van het Amerikaanse volk om de nodige acties te ondernemen om deze natie te verdedigen tegen zijn binnenlandse vijanden.

We the People zullen de taak krijgen deze inspanningen te ondersteunen terwijl Trump werkt om het huis schoon te maken en de verraderlijke verraders uit te roeien die samenzweren om deze grote natie te vernietigen.

Als we allemaal slagen, kunnen we de democratie en de rechtsstaat opnieuw in Amerika herstellen. Als we falen, valt Amerika onder de autoritaire tirannen, en de natie zal opzettelijk worden ontmanteld en aan de globalisten worden gevoed.

We vechten nu voor ons leven. We zijn gezegend met Donald J. Trump als onze president als Amerika het hoofd biedt tegen verraderlijke acteurs, verraders van diepe staat en autoritaire globalisten die deze natie verachten en waar het voor staat.

Wees klaar om letterlijk te vechten voor ons voortbestaan ​​en de verdediging van onze natie. Het eindspel is aangebroken en Californië zal de frontlinie zijn in de komende oorlog.

Noot: Dit gaat niet alleen over Amerika maar omvat de gehele wereld