Gilets Jaunes Acte 27 Er zijn vele redenen om een geel hesje aan te trekken


Gilets Jaunes acte 27

13.23 uur Parijs | de 27ste manifestatie is weer onderweg. We hebben het begin gemist, nog bezig een andere video te bekijken en een artikel te vertalen.

Een Tweet van 14 mei: In The Line Of Fire ® @Vuvuzela_Infos·May 14 Urgent : Marine Le Pen WARNS that Macron is planning ‘REVENGE’ on Yellow Vests!

15 mei: spiked@spikedonline·May 15 The police violence against the #GiletsJaunes is out of control. Now the French police are tear-gassing protesters in wheelchairs and beating up the elderly. Where is the international condemnation?

Ook nog wakkere Fransen die weten wat de onderliggende strijd inhoudt: In The Line Of Fire ® @Vuvuzela_Infos·15h#GiletsJaunes#YellowVests are combating ” The Rothschild Proprietorship” in #France.

Met 19 graden Celsius is het aangenaam weer in Parijs voor de wekelijkse manifestatie.

Nog wat cijfers: Alexander Durie@alexander_durie·May 17 By the end of March, 256 investigations into suspicions of police violence were opened by the IGPN, the “police of the police.” The police carried out 12,107 arrests and took 10,718 into police custody in 5 months, according to gvmt figures from early April. #GiletsJaunes (6/9)

17-05-2019 | Tijdens een interview voor een muziek radio programma dat ik doe werd mij te verstaan gegeven dat ik politiek (Gilets Jaunes) geschieden diende te houden van de presentatie. Ik had een Franse artiest gevraagd of hij een Geel Hesje wilde aantrekken voor een foto en deed daar later ook een drietal korte vragen over. “‘Hij’ support de acties maar was er niet zelf actief bij betrokken, Hij werd er wel elke dag mee geconfronteerd via acties nabij het koopcentrum van het dorp”.

“Zucht”, … gaan we zo de wereld verbeteren door te zwijgen en net doen of het niet bestaat?

Winter Oak@WinterOakPress·May 16 Here we go again… Another weekend approaches and the neoliberal regime in France announces yet another ban on anti-government protests. This time in Le Mans.

Elke reden om te demonstreren is een goede reden:

Sam Pye@freddie1999·30mVIDEO: #GiletsJaunes demonstrators outside Bayer-Monsanto plant in #Peyrehorade this morning. #ecology#agriculture#Macron#ActeXXVII

De goedkoopste prijs die ik nu het gevonden voor een Geel Hesje is 4.30 euro.

  • Na de dood, leven!
  • De wedergeboorte voor dummies.
  • Sta op en loop! … zal werken!
  • We geloven heel erg sterk, de massa wordt gezegd.
  • Stem opstanding! Een nieuwe wereld ..
Gilets Jaunes is de revolutie begonnen

Een spontane volksbeweging, zo worden de wekelijkse manifestaties van de Franse Gilets Jaunes (Gele Hesjes) genoemd. Vele mensen gebruiken het tegen argument dat die spontaniteit ook geen eenheid brengt vanwege de tegengestelde eisen. Geen eenheid? Denk jij dat ook? Wat ben jij dan dom bezig zeg, kun je wel zelfstandig nadenken? Die eenheid is samen te vatten in slechts een enkel woord:

ARMOEDE,

we kunnen de rekeningen niet meer betalen

En ja er zijn honderden redenen te bedenken wat kan leiden tot deze situatie, dat is voor een ieder weer anders. Een ieder zijn persoonlijke situatie in combinatie met de wurggreep van de overheid maakt dat al die mensen zich verenigd hebben in de gele vestjes beweging. Hoe duidelijk kan het zijn, je moet echter wel iets verder kijken dan het oeverloos gelil van de media, je moet je wel verdiepen in deze zaak. Deze mensen hebben daar ook niet voor gekozen, het overkwam hen, en als je een beetje lef in je donder hebt dan ondersteun je deze acties.

De mensen in de grote steden die het goed hebben vinden het allemaal maar ‘lastig’ elke week die demonstraties. Maar dit gedrag gaat alleen maar gelden tot een tweedeling in de samenleving. Een tweedeling waardoor de ‘rijken’ zich niet meer veilig voelen in ‘hun’ omgeving.

Maar er leeft nog meer, ….

Allerlei voorstellen en en eisen komen ter tafel, in Frankrijk maar vooral ook in de afgeleide gele hesjes bewegingen overal in de wereld. Ook daar zijn de eisen heel divers maar allen ook weer terug te voeren op een enkel woord:

INSPRAAK

Niet gehoord worden door de politiek, geen gehoor vinden in de politieke arena. Mensen zijn dit allemaal beu, daar MOET verandering in komen. Er moet nu eindelijk eens echte democratie komen de inzet is besturen door het volk voor het volk, het referendum, dit gaat een spel worden van buigen of barsten. De gele hesjes die gestopt zijn in Rotterdam hebben die zelf al gebogen, zijn die al verslagen? Of hebben we het nog te goed, of zijn ze daar voor de verkeerde redenen waardoor de motivatie ontbreekt?

Acte 26 France: Yellow Vest protesters clash with police in Lyon

Een bericht op Facebook van Mark Zuckerberg vertaald: Ik heb net president Emmanuel Macron in Parijs ontmoet om nieuwe regels en voorschriften voor internet te bespreken. We zijn allebei van mening dat regeringen een actievere rol moeten spelen rond belangrijke kwesties zoals het balanceren van expressie en veiligheid, privacy en dataportabiliteit, en het voorkomen van verkiezingsinterferentie – als gevolg van hun eigen tradities van vrije meningsuiting.

Vorig jaar nodigden we Franse overheidsfunctionarissen uit om te kijken hoe we schadelijke inhoud op onze platforms beheren. Onze systemen identificeren nu proactief 65% van de haatzaaiende uitlatingen die we doen voordat het zelfs maar werd gerapporteerd – een stijging van 24% een jaar geleden. Maar er zijn genuanceerde beslissingen hier te maken, zoals hoe we omgaan met inhoud die niet illegaal is maar schade kan veroorzaken. Dit is een gebied waar ik vind dat bedrijven deze beslissingen niet zelf zouden moeten nemen en er zou een openbaar proces moeten zijn met democratisch gekozen regeringen.

Vandaag deelde de Franse regering hun aanbevelingen voor een nieuw model dat richtlijnen geeft over wat als schadelijk wordt beschouwd. Dit zou leiden tot een consistentere aanpak in de branche en ervoor zorgen dat bedrijven verantwoordelijk worden gehouden voor het afdwingen van onze normen tegen deze inhoud. Hoewel ik zeker weet dat we het niet overal over eens zullen zijn, is het belangrijk om dit goed te doen – mensen gebruiken veel verschillende online diensten en het internet zou een platform moeten zijn waar iedereen op dezelfde voorwaarden toegang toe heeft. Dit is onze eerste officiële samenwerking op het gebied van regelgeving met een overheid, en we hebben goede hoop dat dit proces ook voor andere landen kan werken.

Dank aan president Macron voor het houden van ons en voor uw leiderschap over deze belangrijke kwesties.

Noot: Schadelijke inhoud, voor wie, voor de DEMOCRATUUR ? Schadelijke inhoud voor de NWO marionetten regering. -HM

“Minister van Binnenlandse Zaken, deze video is een bewijs van uw incompetentie en de gevaarlijkheid van uw repressie beleid.
Aljazeera benoemde tenminste de Antifa orde verstoorders