Chemotherapie dood veel mensen binnen 30 dagen na aanvang van de behandeling toont een studie!


Het alom bekende spreekwoord luidt: Een gewaarschuwd man telt voor twee. Klaarblijkelijk is slechts een keer waarschuwen royaal onvoldoende. Vandaar ook dit verhaal toegevoegd op de site, …

– Henk

Bron artikel Dr, Rath Health Foundation: Study Shows Chemotherapy Killing Many Cancer Patients Within 30 Days Of Starting Treatment
Door:  Paul Anthony Taylor

In nog een andere vernietigende aanklacht tegen de gevaren en de ineffectiviteit van geneesmiddelen tegen kanker, heeft nieuw onderzoek dat in het Verenigd Koninkrijk is uitgevoerd, geconstateerd dat, in sommige ziekenhuizen, binnen 30 dagen na aanvang van de behandeling, chemotherapie tot 50 procent van de patiënten die het medicijn ontvingen vermoordt. Met zelfs de normaal pro-pharma Britse media die schokkend uitdrukt en zegt dat patiënten moeten worden gewaarschuwd voor de gevaren van deze toxische chemische behandelingen, biedt de studie verder bewijs dat de geloofwaardigheid van chemotherapie als een remedie voor kanker ineenstort.

Gebruikmakend van gegevens van een volledige periode van 12 maanden in 2014, omvatte het onderzoek 23.228 patiënten met borstkanker en 9.634 patiënten met niet-kleincellige longkanker, die allemaal 24 jaar of ouder waren. Hoewel sterftecijfers in verschillende regio’s van het VK varieerden, toonde het onderzoek duidelijk aan dat chemotherapie, in tegenstelling tot de kanker zelf, honderden patiënten binnen 30 dagen na aanvang van de behandeling hebben gedood.

Meer bewijs dat chemotherapie niet werkt

In verder slecht nieuws voor het Pharma-kartel, heeft een andere nieuwe studie aangetoond dat het toevoegen van aanvullende chemotherapie-geneesmiddelen de behandeling van osteosarcoom, een type van botkanker, niet verbetert.

Gepubliceerd in het The Lancet Oncology-tijdschrift, onderzocht de proef meer dan 600 osteosarcoom-patiënten in 17 landen voor wie de chemotherapiebehandeling al had gefaald. De resultaten toonden aan dat het toevoegen van twee andere chemotherapie-geneesmiddelen aan het standaardprotocol voor deze botkanker de overleving van de patiënt niet verbeterde. Bovendien leidde de verhoogde toxische belasting die de medicijnen patiënten oplegden voorspelbaar tot meer bijwerkingen.

In een persbericht gepubliceerd op de website van het Stanford University Medical Center, benadrukte de hoofdauteur van het onderzoek, Neyssa Marina, MD, een professor in de kindergeneeskunde, het belang van de bevinding door toe te geven dat ze in het verleden ‘veel patiënten had behandeld met deze medicijnen zonder te beseffen dat ze niet hielpen. “

Cellulaire geneeskunde biedt het antwoord op kanker
Met een chronisch tekort aan vitaminen, aminozuren en andere specifieke micronutriënten waarvan nu bekend is dat ze de hoofdoorzaak zijn van de meest voorkomende chronische ziekten van tegenwoordig, is chemotherapie niet – en zal dit nooit zijn – een remedie tegen kanker. In plaats daarvan, en omdat steeds meer patiënten getuigen, is overwinning op kanker mogelijk met behulp van veilige, effectieve en natuurlijke benaderingen.

Cellulair medisch onderzoek uitgevoerd aan het Dr. Rath Research Institute heeft duidelijk aangetoond dat kankers van de baarmoederhals, blaas, nier, huid, eierstok, pancreas, borst, botten, prostaat, dikke darm en longen – evenals lymfomen, leukemie en sarcomen in zowel volwassenen als kinderen – kunnen worden gecontroleerd met behulp van de synergetische benadering van micronutriënten. Door de juiste selectie en juiste combinatie van micronutriënten maken deze studies de weg vrij voor kanker om een ​​beheersbare ziekte te worden.

In tegenstelling tot de “shotgun” -benadering van chemotherapie, die geen onderscheid kan maken tussen kankercellen en normale cellen, is het wetenschappelijk bewezen dat cellulaire geneeskunde op veilige en effectieve wijze alle belangrijke mechanismen blokkeert die kanker tot een dodelijke ziekte maken. Dergelijke mechanismen omvatten het remmen van de invasie en metastase van kankercellen, het verminderen van de bloedtoevoer (angiogenese) in tumoren en het induceren van kanker celdood (apoptose).

Met elke dag die voorbijgaat, leren steeds meer kankerpatiënten over de aanpak van cellulaire geneeskunde tegen kanker. Door te beseffen dat een kankervrije wereld mogelijk is, keren ze hun rug toe voor giftige chemotherapie en nemen ze hun eigen beslissingen over wat het beste is voor hun gezondheid. Als genoeg van ons actief worden in het delen van de feiten over de natuurlijke behandeling van kanker zo veel mogelijk, kunnen nodeloos lijden en sterfgevallen door chemotherapie worden vermeden en als gevolg daarvan miljoenen levens worden gered.