Baudet FvD gaat de uitdaging aan met Rutte over het EU Nexit debat


Links heeft voorrang, … van oudsher Rechtse partij de VVD gaat in de aanval tegen het duidelijke rechtse FvD

Links heeft voorrang? Maar de VVD is tocht rechts uit het midden? Yep maar om zaken te kunnen doen heeft Mark gekozen voor Groen Links en dan weet je gelijk waarom de kiezers weglopen in grote getallen bij de VVD, en nu daagt Mark het FvD uit voor een EU debat want: “Baudet neemt een onverantwoord risico’ met Nederland door te filosoferen over een Nexit”

Nog voor de EU verkiezingen heeft Mark Rutte aangegeven in debat te gaan met Forum voor Democratie leider Thierry Baudet. Het heilige huisje, Rutte zijn Europa komt immers in gevaar. Nee Europa is niet perfect maar wel hard nodig en we moeten de handen ineen slaan. Wat haalt Baudet in zijn hoofd om over Nexit te spreken om er zeker net zo’n pijnhoop van te maken als de Brexit zo luid zijn betoog.

Maar daar denken inmiddels vele Nederlanders anders over, ..

… net als FvD Thierry Baudet die in zijn betoog precies als Nigel Farage in de UK doet, de gevoelens over de EU benoemen. Ik hoef niet meer te vertellen wat een overdonderende aanhang de Brexit partij heeft gekregen in een paar luttele weken en bovendien helemaal gefinancierd voor 90% door de donaties van partijleden van ieder 25 pond.

De tijden van links zijn voorbij mijnheer Rutte

Nog een keer wordt er een desperate poging ondernomen de linkse vriendjes bij de media in te schakelen voor een schade beperking debat, maar die media vriendjes verkeren binnenkort zelf in zwaar weer. Bij de TPO in ‘de brief van Jan’: “De VVD nu in paniek” krijgt Thierry Baudet nog het advies mee om de uitdaging niet aan te nemen, maar, was de aanval niet de beste verdediging?

Alle linkse media tactieken ten spijt krijgt onze ‘zolderkamergeleerde’ Baudet alle krediet van het Nederlandse volk dat al aan heeft gegeven bij de laatste verkiezingen dat Nederland klaar is met linkse politiek van leugens en bedrog. Rutte die de leiders is van de politieke partij met de meeste schandalen en leugens.

En mijnheer Rutte, het FvD wil de Nexit beslissing voorleggen middels een bindend referendum aan het Nederlandse volk, een referendum waar de VVD te laf voor is om dit in te voeren.

Stel je voor dat we opeens ECHTE democratie gaan krijgen?

In de States staan momenteel de openbaringen op ontploffen, de linkse media worden meegetrokken door hun politieke linkse vrienden die lijdzaam moeten toezien dat het team van Trump wel de onderste steen boven gaan krijgen. Geloof mij maar, die onderste MH17 steen gaat ook nog boven komen ter zijner tijd.

In het VK had men ook nog de ‘hoop’ op een tweede referendum, wat op zich al een belachelijk voorstel zou zijn. Die hoop is de afgelopen vier weken al de grond in geboord met de ongekende start van de Brexit partij, nog nooit vertoond in de Britse politiek, kan de boodschap nog duidelijker zijn? Denkt mijnheer Rutte nu echt nog dat het oude media manipulatie spelletje hier nog wel werkt in een tijd dat iedereen de naam Fake Nieuws nu wel kent. 

Ik verheug mij op het schouwspel dat zich gaat aandienen, de definitieve ondergang van (extreem) links, want dat is de VVD als je met zulke ‘vriendjes’ om gaat. 

Ik heb de afgelopen jaren al wat zaken voorbij zien komen die, als er slechts een deel van waar is, een enorme beerput gaat opentrekken waardoor zelfs de doorgewinterde VVDers hun rug gaan keren naar deze partij. 

mind parachute
update